Ahojte, Mam 20 a som panic (ano je to divne v tejto dobe), kamarat mi hovori, ze v mojom veku si babu tazko najdem (nechcu panicov ale skusenych), preto mi navrhol, ze by mi zaplatil nejake "dievca" na hodinku-dve nech ma nauci, ist do toho alebo pockat?
@davidkoo96 ach jaj.. jedna dobra rada.. zmaz toto forum a nevymyslaj si hluposti..
ad 1 - neboj sa nie si jediny
ad 2 - predstav si, ze mnohi si babu najdu po 30ke.. takze v 20ke si ju urcite "tazko" najdes
ad 3 - a chces babu len na sex ci ti ide o nieco viac? ked sa zoznamujes, ako prve riesite kto je panic/panna?
ad 4 - uvedom si, ze generalizovanie nicomu nepomaha.. ty predsa nechces "kazdu" ale staci ti jedna..
ad 5 - cakaj.. nema zmysel sa do nicoho hrnut.. i ked cely svet vravi chod do toho.. ako keby zajtra byt uz nemalo... vsetko ma svoj cas.. nauc sa trpezlivosti a ver, oplati sa to..
aaale nefantaziruj, ja mam 24 pomaly a tiež som čistý jak slovo božie nic vazne sa nedeje, nebud jak nikola co dovrsi 15 a musi mat hned klacek v ... no
Určite by som stokrát radšej chcela panica ako chlapca čo na prvý šup vyjebal kurvu.
Ak ťa nejaké dievča odmietne kvôli tomu, tak také dievča nechceš.
Možno ti to na začiatku úplne nepôjde ale noačo, veď sa naučíš. Aspoň si ťa vycvičí ako bude chcieť
Radsej zaplat nejakej kavu a hodinku-dve sa rozpravajte, nech ta nauci, ze dievcatam neimponuje, ak chalan podviha viac sukni, ako ma ona sama mozno v satniku a to, ze este v 20tich nemas takuto skusenost je uplne v pohode, ziadna normalna slecna sa kvoli tomu nebude odtahovat ani v 20, ani v 30 podla mna... dovody mozu byt rozne a je to tvoja sukromna vec, nie tvojich kamaratov... :S
ja by som nechcel babu, ktora by nechcela panica pre mna z toho vyplyva, ze dotycna priklada sexu na moj vkus az prilis vysoky vyznam, co mi nepride ako boh vie co.
ja mam 25 pomaly a som cista jak lalia a absolutne to neriesim
mozno preto ze som asexual a skaredy asocial, ako hovori pohroma....
ach jo
idem si to hodit asik
abo ze by som si nasla aj ja nejaku co ma to nauci ?
je to pre teba tak strašne doležité aby si už nebol panic ? Lebo dievčatám v mojom okolí na tom nejako nezáleží,ale ak nemáš iné kvality tk to je už horšie.. máš 20r, mal by si mať vlastný rozum a nie aby iní za teba rozhodovali..
myslim ze 20 je uplne v pohode vek, ziadna panika nieje potrebna viem ze to znie ako klise ale pockaj na tu o ktorej si budes mysliet ze je prava a nezahadzuj skusenost z prveho sexu so stetkou
naco platit za sex? ved ked chces si len vrznut, staci ist na akukolvek diskoteku a zaradom sa pytat dievcat, ci chcu sex, prip. im ten sex rovno navrhovat...garantujem, ze nedopocitas ani do 10, a uz nejaku najdes (akurat nesmies ist len po tych najkrajsich, ale skor mier na priemer)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ad 1 - neboj sa nie si jediny
ad 2 - predstav si, ze mnohi si babu najdu po 30ke.. takze v 20ke si ju urcite "tazko" najdes
ad 3 - a chces babu len na sex ci ti ide o nieco viac? ked sa zoznamujes, ako prve riesite kto je panic/panna?
ad 4 - uvedom si, ze generalizovanie nicomu nepomaha.. ty predsa nechces "kazdu" ale staci ti jedna..
ad 5 - cakaj.. nema zmysel sa do nicoho hrnut.. i ked cely svet vravi chod do toho.. ako keby zajtra byt uz nemalo... vsetko ma svoj cas.. nauc sa trpezlivosti a ver, oplati sa to..
Ak ťa nejaké dievča odmietne kvôli tomu, tak také dievča nechceš.
Možno ti to na začiatku úplne nepôjde ale noačo, veď sa naučíš. Aspoň si ťa vycvičí ako bude chcieť
2. Tu ponuku zvaz, ako uznas za vhodne, no. Ale sa mi zda, ze trollujes.
mozno preto ze som asexual a skaredy asocial, ako hovori pohroma....
ach jo
idem si to hodit asik
abo ze by som si nasla aj ja nejaku co ma to nauci ?
panici sú super!