@sexisasa .... sa nevyjadrujem radsej ani.. V podstate to uz @antinim povedala.
Inak, mna este napadlo to, ze v ANKETACH niekedy nejsu spravne moznosti (uf, neviem, ako to napisat..). Proste ked kliknes na niektore, tak sa vobec nezapocitaju do diagramu, iba sa moznost vpise do diskusie.
tie skupiny sú celé nanič, predošlé správy vôbec nezobrazuje, fotky sa nedajú mazať(minimálne mne), nedá sa vymazať album nezaradené fotky! to ma hnevá
a samozrejme to rozšírené vyhľadávanie mi tu chýba už skoro rok
@antimin zaujímavé že existuje xy portálov s oveľa väčšou návštevnostou a tam sa pravidlom nestáva *hladana stránka sa nenašla*, ako je to pravidlom tu na Birdzi (dnes o 7 - 9 hod napriklad Birdz vôbec nefungoval)...
Pol roka mi nejde zmeniť vo webke vek, pol roka mi nejdu pridávať vo webke linky, včera som si skúsila pridať fotky a jednoducho to nešlo.
A keď ešte čítam tomáša, ak on vsetko vylepšuje, je mi jednoducho zle
@klaudiqaaa tak to bolo nechutné, ale tak sa mi to jednoducho zdá... Skús si schvalne zmeniť vek (čo je základna funkcia!) či ti to pôjde
Asi pred mesiacom tu založil fórum, ako by sa malo vylepšiť fórum, že mu nie je príjemné, že sa Birdzaci sťažujú. Padlo tam asi cez sto návrhov (ja som sa tam naschvál nevyjadrila) a zmenilo sa odvtedy niečo na fore? Absolútne nič, včera tu bolo ponechaných asi 5 ankiet o andulkach, či ich mame chuť vsetky vystrielat átd. Večer tu vznikla prázdna "diskusia" - "chalani a baby" a nič sa nestalo, fórum jednoducho absolútne nikto nereguluje...
A aké portaly, napriklad na trápnom pokeci mi funguje všetko bez prosenia.
Ďalšie babske ako je Diva, Wanda, Žena...
Na boom som pridala jednu nevhodnú fotku a už som mala udeleny ban. A tu? Tu je jednoducho každému všetko ukradnuté
@17@sexisasa toto je teenage portál,uplne o inom ako diva wanda a pod...
A boom? Vieš aké je tam adminstvo? Nič sa tam nekontroluje,ak označíš nevhodný koment,automaticky sa maže,čiže sa tam maže VŠETKO,fotky mažu aj tvoje vlastne,BANy sa bezhlavo udeluju,a polonahé štrnástky su naďalej v TOPke
uziviatel sa ma registrovat pravdivo zo svojim skutocnym vekom.. ak si niekto pri registraci zvolil 7r tak to ma tak ako udal + sa mu pridavaju roky podla toho kolko tu je ja stym problem nemam...
ak si myslis ze tu je nieco zle pis to na nick @admin tam sa maju posielat staznosti a nie sem do fora pisat...
inak asi si na tom pokeci nebola natolko dlho aby si zistila co je tam naprd mail prichadza pol dna achiv len ked si zaplatis... podpora adminov nulova
@fxx a čo že to je portál pre teenagerov? To znamena, že tu automaticky väčšina veci nebude fungovať a budú sa tu ponechávat *prázdne diskusie* nech maju detičky radosť?
Pozri,kolko reklám tu je teraz,raz z toho možno bude tolko peňazí že si Birdz bude môcť dovoliť normálnch adminov či aj pracovnikov Birdzu ktori by opravovali taketo chyby.
kamoš bol na boome dva roky,a dostal bezdodovodny ban,a nie je jediny,poznam strašne vela takych pripadov.
@drejka to bol len príklad, akých by som tu našla cez sto... Tak si to neber si osobne
@freedomko vek fajn a prečo nejdú pridávať linky a videoblogy?
Mám sa sťažovať adminovi? To aj bude mať nejaky zmysel? stokrát som ho upozornila cez fórum a žiadna odpoved.
Ďalšia vec načitavanie už spomenute hore... Ak islo 2 dni normálnou rýchlostou (tomas o tom stihol ešte založiť aj anketu, že Birdz ide rýchlejšie) aj to je moc
A aj to mnohonásobné hlasovanie v anketách by sa mohlo opraviť, lebo takto majú nulovú výpovednú hodnotu (t. j. ešte menšiu než inokedy), ale bla bla bla.
nahodou niekedy maju vyssiu vypovednu hodnotu ako ked by bola len jedna moznost - trebars v ankete "akeho hnisavičku by ste chceli?" s moznostami "takeho, co je krasny" "takeho, co je mudry" a "takeho, co si ma vazi"
@29 Ale predstav si situáciu, že máš v ankete možnosti: "hnisavica smrdí", "hnisavica je debil", "hnisavica je pako" a "hnisavica je super", ty chceš samozrejme zahlasovať za to, že smrdím, a ono ti zahlasuje aj za to, že som super?
@lenuska175 a preco bi mala mlcat? co to ma z tym ze niekto spravy "milion" webou alebo ani jeden? a ked nespravy ani jeden, nemoze nic povedat ze nefunguje? fakt "zvlastne" zmyslanie....mi to pripomina komancou.....radsej poprosim nevyjadruj sa ked niekto napise, ze nefunguje web ako ma.
@freedomko som cakal kedy sa ozves ... tvoje komentare mi fakt k takymto temam chybaju ....obzvlast ked som si precital "diskusiu" v tvojom odkazovaci na tvojej webke...o tvojej "praci" na webe to bol zazitok na roky ci uz nerobis admina? lebo mne sa zda ze ano ale ako ti v odkazovaci niekto pisal...."nechapem ako teba mohol spravit tomas adminom"
ps. neber to zle, len myslim, ze tvoje "rady" v takichto temach, maju zvetsa nulovu hodnotu
teraz k samotnej teme(konecne .......
...je tu viac vecii ktore nefunguju tak ako bi maly, alebo dalsie veci ktore stale nefunguju. ale snad sa podary postupne zlepsit fungovanie webu, a pribudnu uz dlho slubovane nove funkcie a moznosti. lebo stale sa tu robia nejake ...v podstate zbytocne zmeny v dizajne a grafike, ....ale na fungovani webu sa velmi toho nezlepsuje......prave naopak...prida sa nova grafika,ale celkova funkcnost sa skor zhorsuje. ja si pametam este pred rokom ako vsetko fungovalo, a dnes?
@freedomko to v """" uvodzovkach bolo samozrejme moje pocudovanie ze ta tomas spravil adminom mne stacilo napr. toto.......
CENZUROVANE nemýľte si súche škonštatovanie typu: "Osobne, je mi fakt zle z takýchto ľudí. Samozvaný profesionál, arogantný CENZUROVANE, ktorý o web nikdy poriadne nezavadil a ide buzerovať ľudí. Závidim mu jeho ego, no, bude to mať v živote ťažké." s ohováraním. Nebol som sám toho názoru, vyjadrili sa k tomu aj profíci z oblasti Webdizajnu, tiež Vás poľutovali. Čo takto poďakovať za čítanosť? ......"
to mas v odkazovaci , len som nedal sem cele, len ten dlhsiii odkaz
@swen dakujem ze si si precital jeden blog aspon vidiet ze uzivatelia tu na to nezanevreli
a co si mam na to odpisat ? porad jej ty pomoz tomasovi ty opravit chyby na birdzi a maj svoj nazor
a vhladom na to ze ten urivok co si sem dal je od jedineho cloveka ktori mi tu vyka ignorujem to
a nie kazdy je tak dokonaly ako ty a vie napisat BY s makkym i
a este kto povedal ze som admin ? prepac ale NEVIDIM NIKDE NAPISANE ANI ZVEREJNENE ZE SOM ADMIN ach ano pred rokom to bolo zverejnene a bolo tam ze aj kosmiklove nim je a ten uz mal aj ban takze myslis si ze este nietko z tych ludi je adminom?! ze sa to osvecilo ? kolko to vydrzalo ked do mesiaca robil kosmik debiloviny ?
@freedomko ja citam kazdy blog, ktori ma niecim zaujme.
nemusis sa hned takto ktomu staviat(negativne), ja len ze obcas radis zle.
irelevantne.....
no ja si pametam par mesiacou, ci skor tyzdnou, jednu diskusiu kde si sa zacal hadat z ludmy, a ked si uz stracal nervi, tak si ju jednoducho zmazal(tu diskusiu). a nevrav ze nie! lebo si napisal cervenym pismom "diskusia zmazana", a tak isto...jedna tvoja reakcia na jeden koment, bola v rovnakom case, ked bol ten...podla teba nevhodny komentar zmazany. tak hovor detom ze niesi admin, a nie mne. mozno uz teraz(5.4.2010) niesi, ale par mesiacou,tyzdnou dozadu si admin bol. .
takze prepac ze som sem dal ten komentar z tvojho odkazovaca, ale premna bola ta diskusia v tvojom odkazovaci zaujimava a poucna. ja ta nekritizujem, len ked citam kritiku od ludii co ta poznaju osobne, neda mi sa nevyjadrit k tvojej "praci" v role admina na tomto webe z pohladu uzivatela.
ps.prepac, ja len nechapem preco sa snazis ludom radit, ked radis zvetsa zle. lebo sam vies ze ked napisu ze nieco nefunguje adminovi, odpoved bude takmer ziadna. a zmeni k lepsiemu fungovaniu webu, tu pocuvam uz mesiace, a okrem par kozmetickych a vpodstate zbytocnich uprav, sa nic nezmenilo. napr. ja bi som si ties rad spravyl album, ale citam tu v poslednom case, ako to "(ne)funguje" (album a jeho editacia).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
neda sa odfanusikovat (ale to mi vyhovuje)
Niektoré veci tu už nefungujú cez rok a tomasa to ani trochu netrápi, len ma plnú hubu kecov, ako a čo a on chce vylepšit
Stačí si pozrieť napriklad niektoré posledné diskusie čo sú tu a pekne vidiet, že to ma jednoducho niekde.
To už nehovorím radšej o skupinách...
@malapohroma a) blbost b) XD
@sexisasa ehm,,myslis ze spravovat portal s 100-1000kami tyNegrov je take lahke? su tu ovela vacsie problemi,,len chcem aby sa to uz konecne riesilo!
Inak, mna este napadlo to, ze v ANKETACH niekedy nejsu spravne moznosti (uf, neviem, ako to napisat..). Proste ked kliknes na niektore, tak sa vobec nezapocitaju do diagramu, iba sa moznost vpise do diskusie.
a samozrejme to rozšírené vyhľadávanie mi tu chýba už skoro rok
Pol roka mi nejde zmeniť vo webke vek, pol roka mi nejdu pridávať vo webke linky, včera som si skúsila pridať fotky a jednoducho to nešlo.
A keď ešte čítam tomáša, ak on vsetko vylepšuje, je mi jednoducho zle
A odoberanie z fanušikov userov,a aj zo skupín.
Ďalej keď dám editovať album, ukáže sa mi, že je tam len jedna, či dve fotky. Tým pádom nemôžem ani vymazávať.
Aj kto ma má v priateľoch, tiež by bolo dobré to dať naspäť.
Takisto keď 10krát refreshnem stránku a stále sa mi ukazuje, že mám TSku, aj keď ju určite nemám.
A ešte by bolo dobré, aby sa dalo vymazať členstvo v skupinách... A aj to odfanúšikovanie sa.
To pomalé načítavanie mi až tak nevadí, aspoň je to hocikedy také napínavé, keď trebárs TSku otváram
Asi pred mesiacom tu založil fórum, ako by sa malo vylepšiť fórum, že mu nie je príjemné, že sa Birdzaci sťažujú. Padlo tam asi cez sto návrhov (ja som sa tam naschvál nevyjadrila) a zmenilo sa odvtedy niečo na fore? Absolútne nič, včera tu bolo ponechaných asi 5 ankiet o andulkach, či ich mame chuť vsetky vystrielat átd. Večer tu vznikla prázdna "diskusia" - "chalani a baby" a nič sa nestalo, fórum jednoducho absolútne nikto nereguluje...
A aké portaly, napriklad na trápnom pokeci mi funguje všetko bez prosenia.
Ďalšie babske ako je Diva, Wanda, Žena...
Na boom som pridala jednu nevhodnú fotku a už som mala udeleny ban. A tu? Tu je jednoducho každému všetko ukradnuté
Sakra,som tam minule hladal TSku z pred roka,a hovno som našiel. (ani to)
A boom? Vieš aké je tam adminstvo? Nič sa tam nekontroluje,ak označíš nevhodný koment,automaticky sa maže,čiže sa tam maže VŠETKO,fotky mažu aj tvoje vlastne,BANy sa bezhlavo udeluju,a polonahé štrnástky su naďalej v TOPke
uziviatel sa ma registrovat pravdivo zo svojim skutocnym vekom.. ak si niekto pri registraci zvolil 7r tak to ma tak ako udal + sa mu pridavaju roky podla toho kolko tu je ja stym problem nemam...
ak si myslis ze tu je nieco zle pis to na nick @admin tam sa maju posielat staznosti a nie sem do fora pisat...
inak asi si na tom pokeci nebola natolko dlho aby si zistila co je tam naprd mail prichadza pol dna achiv len ked si zaplatis... podpora adminov nulova
Fórum - katastrofa, Skupiny - katastrofa, úprava webby, fotoalbumy, TS - nedokončene...
Pred krátkym časom tu 2 Dni! chýbalo tlačítko pridaj diskusiu a pokym nebola založená diskusia aby ho pridal, na to jednoducho sral...
Na boome som cez 3 roky a veľká krivda sa mi tam ešte nestala. A aspoň keď na niečo kliknem mi neukáze bielu stránku ako tu.
Ty si vždy medzi prvými, kto sa sťažujú, teda predpokladám, že vieš aky tu je vo všetkom bordel, tak sa divím, že teraz sa ho tu zastávaš.
Pozri,kolko reklám tu je teraz,raz z toho možno bude tolko peňazí že si Birdz bude môcť dovoliť normálnch adminov či aj pracovnikov Birdzu ktori by opravovali taketo chyby.
kamoš bol na boome dva roky,a dostal bezdodovodny ban,a nie je jediny,poznam strašne vela takych pripadov.
@freedomko vek fajn a prečo nejdú pridávať linky a videoblogy?
Mám sa sťažovať adminovi? To aj bude mať nejaky zmysel? stokrát som ho upozornila cez fórum a žiadna odpoved.
Ďalšia vec načitavanie už spomenute hore... Ak islo 2 dni normálnou rýchlostou (tomas o tom stihol ešte založiť aj anketu, že Birdz ide rýchlejšie) aj to je moc
Máš skúsenosti s robením portálov?
Nie?
Tak mlč.
Ani ja nemám.Ale zase myslím,že @tomas nemá na robote len sedieť a robiť všetko tak,aby ti to vyhovovalo.
Tak birdz má chyby,áno,pár vadí aj mne,ale keď ti to vadí tak príšerne aby si to tu rozoberala,tak potom prečo sem chodíš?
nahodou niekedy maju vyssiu vypovednu hodnotu ako ked by bola len jedna moznost - trebars v ankete "akeho hnisavičku by ste chceli?" s moznostami "takeho, co je krasny" "takeho, co je mudry" a "takeho, co si ma vazi"
plynulost birdzu.. pri scrollovani mi to seka, aj ked mam dobry net a inde to mam v pohode
pridavanie fotiek... aj ked su v spravnom formate aj velkosti, casto mi proste nejdu pridat bez dovodu..
a inych vela drobnosti hm..
- dalej tie strany v TSkách štvú aj mňa
- Nejde mi zmeniť vek
- Nejdú pridávať linky
@freedomko som cakal kedy sa ozves ... tvoje komentare mi fakt k takymto temam chybaju ....obzvlast ked som si precital "diskusiu" v tvojom odkazovaci na tvojej webke...o tvojej "praci" na webe to bol zazitok na roky ci uz nerobis admina? lebo mne sa zda ze ano ale ako ti v odkazovaci niekto pisal...."nechapem ako teba mohol spravit tomas adminom"
ps. neber to zle, len myslim, ze tvoje "rady" v takichto temach, maju zvetsa nulovu hodnotu
teraz k samotnej teme(konecne .......
...je tu viac vecii ktore nefunguju tak ako bi maly, alebo dalsie veci ktore stale nefunguju. ale snad sa podary postupne zlepsit fungovanie webu, a pribudnu uz dlho slubovane nove funkcie a moznosti. lebo stale sa tu robia nejake ...v podstate zbytocne zmeny v dizajne a grafike, ....ale na fungovani webu sa velmi toho nezlepsuje......prave naopak...prida sa nova grafika,ale celkova funkcnost sa skor zhorsuje. ja si pametam este pred rokom ako vsetko fungovalo, a dnes?
CENZUROVANE nemýľte si súche škonštatovanie typu: "Osobne, je mi fakt zle z takýchto ľudí. Samozvaný profesionál, arogantný CENZUROVANE, ktorý o web nikdy poriadne nezavadil a ide buzerovať ľudí. Závidim mu jeho ego, no, bude to mať v živote ťažké." s ohováraním. Nebol som sám toho názoru, vyjadrili sa k tomu aj profíci z oblasti Webdizajnu, tiež Vás poľutovali. Čo takto poďakovať za čítanosť? ......"
to mas v odkazovaci , len som nedal sem cele, len ten dlhsiii odkaz
a co si mam na to odpisat ? porad jej ty pomoz tomasovi ty opravit chyby na birdzi a maj svoj nazor
a vhladom na to ze ten urivok co si sem dal je od jedineho cloveka ktori mi tu vyka ignorujem to
a nie kazdy je tak dokonaly ako ty a vie napisat BY s makkym i
a este kto povedal ze som admin ? prepac ale NEVIDIM NIKDE NAPISANE ANI ZVEREJNENE ZE SOM ADMIN ach ano pred rokom to bolo zverejnene a bolo tam ze aj kosmiklove nim je a ten uz mal aj ban takze myslis si ze este nietko z tych ludi je adminom?! ze sa to osvecilo ? kolko to vydrzalo ked do mesiaca robil kosmik debiloviny ?
nemusis sa hned takto ktomu staviat(negativne), ja len ze obcas radis zle.
irelevantne.....
no ja si pametam par mesiacou, ci skor tyzdnou, jednu diskusiu kde si sa zacal hadat z ludmy, a ked si uz stracal nervi, tak si ju jednoducho zmazal(tu diskusiu). a nevrav ze nie! lebo si napisal cervenym pismom "diskusia zmazana", a tak isto...jedna tvoja reakcia na jeden koment, bola v rovnakom case, ked bol ten...podla teba nevhodny komentar zmazany. tak hovor detom ze niesi admin, a nie mne. mozno uz teraz(5.4.2010) niesi, ale par mesiacou,tyzdnou dozadu si admin bol. .
takze prepac ze som sem dal ten komentar z tvojho odkazovaca, ale premna bola ta diskusia v tvojom odkazovaci zaujimava a poucna. ja ta nekritizujem, len ked citam kritiku od ludii co ta poznaju osobne, neda mi sa nevyjadrit k tvojej "praci" v role admina na tomto webe z pohladu uzivatela.
ps.prepac, ja len nechapem preco sa snazis ludom radit, ked radis zvetsa zle. lebo sam vies ze ked napisu ze nieco nefunguje adminovi, odpoved bude takmer ziadna. a zmeni k lepsiemu fungovaniu webu, tu pocuvam uz mesiace, a okrem par kozmetickych a vpodstate zbytocnich uprav, sa nic nezmenilo. napr. ja bi som si ties rad spravyl album, ale citam tu v poslednom case, ako to "(ne)funguje" (album a jeho editacia).
ja sa nechcem hadat, takze... mier