okrem toho mám tak neuveriteľne silné asociácie s vôňami, že ak niekto používa taký parfém, ako niekto, s kým som bola dlho dlho dlho dlho predtým, tak sa na neho kukám ako na toho dávneho. (preto by som všetkým zakázala používať mexx )
veru, striborná mexx je velmi pekna vona ja mojmu priatelovi kupujem bud Pierra Cardina, ta je super.. alebo teraz ma Tonino Lamborghini-žltu... ta je tiež super vlastne, mne sa malokedy nepačí nejaky mužsky parfem niekedy mi to tak vonia, že by som sa s tym navonala aj ja D
hlavne mi smrdia všetky mydlové vône... nejde o značku, ale vo všeobecnosti mi voňajú ľahšie sladké alebo jemne sladké vône, napr. mi veľmi vonia aj axe, takže keď má chalan nejakú takúto vôňu tak sa idem zošalieť najlepší kamarát mi musel svojou voňavkou nastriekať arafatku, lebo som mu kradla jeho šál a fetovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
okrem toho mám tak neuveriteľne silné asociácie s vôňami, že ak niekto používa taký parfém, ako niekto, s kým som bola dlho dlho dlho dlho predtým, tak sa na neho kukám ako na toho dávneho. (preto by som všetkým zakázala používať mexx )