podla mna by bol super napad na zlepsenie birdzu zmazat kazdy fanaticky prispevok od Parkera a Martinma, lebo sa vzdy takmer stratim v zaplave fanatickych psychofantazmagorickych textov, ktore tu tito dvaja s oblubou kopiruju.
Chaotickitt - tak ale od Neba nevies, co mozes cakat. Inac Nebov novy nick je Nebopeklo, zatial este stale funkcny. Ale mozno preto ma viac nickov, aby nebol s jednym taky podozrivy a aby s jednym nickom sa tolko nezapajal do diskusii, aby ho zas neblokli...
Lucates-o nebopekle je to jasné, ale parker to podľa mna nie je, veď by za klamstvo šiel do pekla! až na toľko aj kvôli kalerábovaniu ostatných by neklesol
Benci - jedna vec je slobodny nazor a druha obtazovanie ostatnych. A mne kludne ten ich slobodny nazor satcilo vidiet raz a nie v kazdej diskusii, kde by ho mohli nakopirovat. Este som si vsimol, ze vo viacerych diskusiach je presne ten isty text skopirovany. A viete ako sa hovori...sloboda jedneho cloveka konci tam, kde sa zacina sloboda druheho.
lol nebo peklo parker to je fuk aj tak to tu ostane s nami na veky vekov amen! naprava takych oviec ako sme my to by bolo! pomyslite na to ludia!!! dojdu k brane a hla, co som napravil a zvratil na spravnu cestu, stalo ma to vela sil ale vytrval som!!!
Prečo čítate tie príspevky, keď vás obťažujú? Každý má právo povedať svoj názor. Keď tu prejde tak vulgárne nadávanie ako majú viacerí vo zvyku, tak musí aj...
Nemusíte tie naše príspevky čítať. Nikto vás nenúti. A viete aj prečo vás tie naše príspevky štvú? Lebo sú pre vás neustálou výčitkou. A čo ak predsa máme pravdu? Čo potom? Ak Boh existuje, potom sme pred Ním zodpovední za naše skutky. Ak Boh neexistuje, potom si môžeme robiť čo chceme bez toho, aby sme sa starali, že bude Boží súd.
A nakoniec aby som vás nesklamal: Napriek všetkému tomuto nám Biblia hovorí, že ľudia odmietnu jasné a nepopierateľné poznanie Boha a namiesto toho uveria klamstvu. hovorí: “Všetci tí, čo pravdu Božiu zamenilil za lož, uctievali stvorené veci a im slúžili miesto Stvoriteľovi.” Biblia tiež hovorí, že ľudia nemajú výhovorku prečo neveria v Boha: “Lebo čo je neviditeľné z Neho, Jeho večná moc a božskosť – to od stvorenia sveta rozjímaním môžu pozorovať z Jeho diel, aby nemali výhovorky".
Ľudia hovoria, že neveria v Boha, lebo to nie je “vedecky” dokázané. Skutočným dôvodom je, že keby pripustili, že Boh je, museli by tiež uznať svoju zodpovednosť pred Bohom a potrebu Božieho odpustenia. Ak Boh existuje, potom sme pred Ním zodpovední za naše skutky. Ak Boh neexistuje, potom si môžeme robiť čo chceme bez toho, aby sme sa starali, že bude Boží súd. Verím, že z tohto dôvodu toľkí lipnú na evolučnej teórii – ako alternative k viere v Boha Stvoriteľa. Boh existuje a nakoniec každý tuší, že On existuje. Už len fakt, že niektorí sa s toľkou agresiou pokúšajú vyvrátiť Jeho existenciu je argumentom v prospech toho, že je.
pravdu povediac nikomu neberiem jeho vieru v boha alebo nech si kazdy svoju vieru nazve ako chce ale takyto mierny fanatizmus (mierny ako mierny zase pozor) ma dokaze vytocit do nepricetnosti..
parker/martinm: pozri sa nikoho tu nezaujima co tym boh chcel povedat.. ak niekto to predsa len bude chciet vediet tak si to zisti alebo bude hladat zdroje (popripade ti napisu TS). alebo ti co veria si to zoberu zo svojho hladiska a nepotrebuju sa takto vyjadrovat... ak citis potrebu sa rozpravat o viere a poucat vsetkych chod k svojim alebo si zaloz svoju vlastnu diskusiu a tam nam to vsetkym co ta nechapeme, nechceme chapat vysvetli a povedz svoje nazory. pekne na 100 A4 nech to je, kazdy si urcite najde cas na to.. a mozno niekto to aj oceni.
Inac nepoviem, kebyze raz za cas tu mali Parker a spol. teke prispevky. Ale ja osobne som si este nikde v ziadnej diskusii nevsimol nejaky iny prispevok okrem nakopirovaneho fanatickeho textu...je to ich jedinou naplnou, oni inac ani normalne nediskutuju...
uz mam inac toho plne zuby...kazdy den tu pribudne nejaka diskusia, ktorej sa hned chytia vyssie spominany fanatici na cele s nebopeklom...normalne mi to znechucuje cely birdz, fakt mam pocit, ze kym mali na to osobitne vyhradeny priestor v teme ohladom viery a Boha, tak to bolo lepsie, lebo teraz su uz kurva vsade a mna to uz kurva sere!!!
Ved ale fakt, na co sa rusila tema viera v Boha? Mam pocit, ze preto, aby bol birdz nezavisly co sa tyka tychto veci, ale nepomohlo to, je to este horsie...
Zipporah - mna by ani nenapadlo zakladat diskusiu s nazvami postav birdzu, ale Parker, Martinm a Nebopeklo su osobity pripad, na ktory neplatia bezne pravidla...
Nebo ma podla mojho skromneho odhadu takych 25 nickov (aspon tych, co som postrehol . To, ze Martinm je Nebo, mi nemusi nikto dokazovat, vidiet to aj z jeho prispevku v tejto diskusii..
Folkgrapp - a keby ju aj nemal dynamicku, tak by isiel niekde do internetovej kaviarne...mala by byt nova funkcia na birdzi, ze by sa niekto venoval cisto len odstranovaniu fanatickych prispevkov...
viete, čo ma úplne najviac sere?? že tam tí ľudia nemajú ani fotky. však idem si po trnave a možno ho stretám každý deň a ani o tom neviem, že TOTO je ten parker. vlastne ako keby si tým ani nestáli za svojimi názormi. však to je úbohé
Mayo - mozes, ale Nebo je schopny si vytvorit dalsich 6.. Ale Tomas mal raz taky napad, ze dat tam otazku, ci veri v boha a ak da ano, tak ho to nepusti dalej..
Azel - to je uplne super napad , ale mam obavu, ze aj keby to bolo pre Neba hriech popriet hoci len pri registracii, tak by si mohol povedat, ze ucel svati prostriedky, a ze kvoli duchovnej osvete to urobi, lebo prenho je dolezitejsie priviest na "pravu vieru" co najviac ludi...
Lucates - no, zial, asi mas pravdu.. Ale myslim, ze on ich privedie akurat tak do hlasiteho smiechu alebo velkeho sucitu.. Btw, dnes si vytvoril novy nick Kotva..
Načo tie hádky, načo toľko hnevu, nenávisti a odporu? Kde je vaša láska voči blížnemu? Ako vidím niektorí z vás nevedia čo to znamená. Ten nápad pri registrácii bol hádam iba vtip, lebo ak nie, to by bola tak očividná diskriminácia, že potom by mohol byť rovno povolený prístup len pre ľudí bielej pleti...
Mixelle - ukludni sa, zlato, to nebol moj napad, to vymyslel Tomas, lebo bol uz zufaly z toho, co tu robili fanaticki teisti a necudujem sa mu. Vychadzal z toho, ze fanatik vzdy da, ze veri a tak sa nikdy nezaregistruje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
tak tie dlhé úseky preskoč
koniec
*NO*
a potom ma tu vsetci nebovia budu obvinovat zo satanizmu....
Tak to uz konecne skonci, lebo ja budem fakt mazat kazdy tvoj prispevok.
A nakoniec aby som vás nesklamal: Napriek všetkému tomuto nám Biblia hovorí, že ľudia odmietnu jasné a nepopierateľné poznanie Boha a namiesto toho uveria klamstvu. hovorí: “Všetci tí, čo pravdu Božiu zamenilil za lož, uctievali stvorené veci a im slúžili miesto Stvoriteľovi.” Biblia tiež hovorí, že ľudia nemajú výhovorku prečo neveria v Boha: “Lebo čo je neviditeľné z Neho, Jeho večná moc a božskosť – to od stvorenia sveta rozjímaním môžu pozorovať z Jeho diel, aby nemali výhovorky".
Ľudia hovoria, že neveria v Boha, lebo to nie je “vedecky” dokázané. Skutočným dôvodom je, že keby pripustili, že Boh je, museli by tiež uznať svoju zodpovednosť pred Bohom a potrebu Božieho odpustenia. Ak Boh existuje, potom sme pred Ním zodpovední za naše skutky. Ak Boh neexistuje, potom si môžeme robiť čo chceme bez toho, aby sme sa starali, že bude Boží súd. Verím, že z tohto dôvodu toľkí lipnú na evolučnej teórii – ako alternative k viere v Boha Stvoriteľa. Boh existuje a nakoniec každý tuší, že On existuje. Už len fakt, že niektorí sa s toľkou agresiou pokúšajú vyvrátiť Jeho existenciu je argumentom v prospech toho, že je.
pravdu povediac nikomu neberiem jeho vieru v boha alebo nech si kazdy svoju vieru nazve ako chce ale takyto mierny fanatizmus (mierny ako mierny zase pozor) ma dokaze vytocit do nepricetnosti..
parker/martinm: pozri sa nikoho tu nezaujima co tym boh chcel povedat.. ak niekto to predsa len bude chciet vediet tak si to zisti alebo bude hladat zdroje (popripade ti napisu TS). alebo ti co veria si to zoberu zo svojho hladiska a nepotrebuju sa takto vyjadrovat... ak citis potrebu sa rozpravat o viere a poucat vsetkych chod k svojim alebo si zaloz svoju vlastnu diskusiu a tam nam to vsetkym co ta nechapeme, nechceme chapat vysvetli a povedz svoje nazory. pekne na 100 A4 nech to je, kazdy si urcite najde cas na to.. a mozno niekto to aj oceni.
tak ja by som to nepovedala, a nauc sa nemiesat ohen s vodou, obe sa navzajom neriesia, ale doplnaju, co to nechapes? je to take tazke?
okrem toho som za, aby bol nebo vymazany, ale zda sa ze je v tom nieco viac, ked sa s tym zdrzuje par mesiacov
Ale aj pre takych, zial, slnko svieti..
Ak ju má však dynamickú, to je horšie
Cize porusuju pravidla Birdzu
Zmazem im?
že by im niekto chcel dať nahubu
ved to už je načisto choré! to by bola diskriminácia ako svina!
si myslíš že nie su normálni ludia ,čo veria? ja napríklad som panteistická humanistka.. a niesom šiši
Lucates - asi chce vytvorit fakt rekord..
Dajte mi nejakú linku diskusie kde to je.
pozri si prispevok 98...