@burn to je síce pravda ale napr aj tu sa tu tomu jednu dobu nedalo vyhnuť aj keby človek velmi chcel a zas prestať sem chodit kvôli tomu že niekto mal pocit že nás všetkých zaujíma jeho lubostný život
@hetfield Tak si mozes napr. len pisat TS-ky alebo nastenku alebo neviem, co tu ludia inak robia, ak ich stvu/nazaujimaju fotky Pripadne osoby, kvoli ktorym sem chodis, mozes sledovat na instagrame alebo sa s nimi priatelit na fb a pod.
Inak chapem, ze niekomu nezadanemu moze byt smutno pri pohlade na zamilovane pariky. Tiez som to tak niekedy v zivote mala, ale vzdy som to brala tak, ze to je moj problem a nie tych parikov.
Minimum fotiek párov sa mi páči. Väčšinou to neberiem pozitívne, keďže ja nemám partnerku. Ale osobne ma irituje ako sa proste potrebujú všetci každú chvíľu fotiť a najlepšie tak, že sú na fotke obaja a tým pádom ich fotí niekto iný a fotky dobre že nie 4k
@burn podla mna to vadi aj zadanym ludom. Ako mne je to jedno, ale mam kamosky co su vydate a mali sme debatu, ze ake je to smiesne ked niekto kazdy den musi dat fotku ako sa cmukaju, alebo fotka kvetov a spodnehi pradla co niekto dostal na valentina- to sa mne skor zda neprijemne. Ale tak ja mam na fb a ig minimum ludi a ked daju peknu spolocnu fotku dam im lajk a potesim sa ze su zlati nedavno kamoska zo ss vysla von s tym ze ma priatelku a kazdy den davaju fotky a vzdy im dam lajk.
@saddath Hej, to asi moze byt dost otravne, ale to som si neuvedomila asi preto, ze nikto z mojich blizkych ludi to nerobi a ked som v minulosti mala na fb alebo ig niekoho podobneho, proste som ho dala skryt alebo prestala sledovat a dalej ma to neotravovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov