asi 4 mesiace po registrácií zabudla som heslo lebo som sa registrovala keď som bola u babky takže som sa znova prihlásila až o 4 mesiace keď som bola zase u nej heslo som si zmenila a odvtedy sem chodím pravidelne
hej 2 pauzy raz hneď ako som sa sem zaregistrovala, potom som sa sem znova prihlásila a závisláčila, no raz ma tak nasrali tie pokecové detičky na Birdzi že som znova prestala chodiť, no a teraz.. Som tu a zase závislá
hej po tom co sa tu regol som tu chodil iba par krat precitat si maslo a potom som tu nechodil, a potom pred robom som zacal a zatial sa nechystam odist
Prvýkrát som si chcela dať pauzu cez akademický týždeň. Nepodarilo sa a deň pred maturitou som visela na Birdzi. Druhýkrát som si chcela dať pauzu pre dobro mojej prípravy na príjmačky. Tým, že som práve prispela do tejto ankety, som práve potvrdila ako to dopadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Potom niekoľko mesiacov som nechodil...
A dôvod ? Zabudol som sa sem prihlásiť znova potom. =d
No odvtedy som zozávislela a teraz vynechávam, len keď som niekde bez netu, compu a iných prostriedkov na to, aby som sa sem dostala.
Viacej asi nie
A teraz sem chodím stále len ked som bez netu abo nemám čas tak nie
odvtedy som tu takmer každý deň