hram sa LOL-ko a ma prave zabili, mam nakupene a tu pri monitore vidim ze pavuk si pavucinu robi...maly hajzel prave sa vyliahol a rozhodol sa ze si bude budovat v nasej izbe. tak je otazka ci ho mam:
-zrusit pavucinu skor ako ju dorobi, aby sa tolko uz
@funkyshit91 vezmi si ho za zvieratko. ale to teraz myslim vazne,ja ked som bola mensia a pocula som o mravcej farme, hned mi napadlo ze ja by som chcela pavuciu farmu.
predstav si to-pride k tebe navsteva,a ty im ukazes nadobku plnu domacich pavukov. to musi byt super nie?
@ 9 smite je zaujímava hra, nie je to až taká klasická moba ako si ju predstavujú ľudia ale dá sa
8@ hots môžem doporučiť, casual sranda hoc aj ono to chce svoj skill
@sadistrom :happy: baví ma hmyz tohto sme mali doma na wc..som si ho tam strážila..sledovala ako rastie (odpratávala jeho kožičku zvlečenú )..dala som mu aj meno....no jedného dňa sa premiestnil na moc viditeľné miesto a uzrela ho mamka a bola som nútená ho vyhodiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(Viem, ze to je forum
predstav si to-pride k tebe navsteva,a ty im ukazes nadobku plnu domacich pavukov. to musi byt super nie?
môže hrať kvalitnejšiu hru a zadarmo!
8@ hots môžem doporučiť, casual sranda hoc aj ono to chce svoj skill