plánovala som si ich ušetriť a kúpiť si za ne moje vysnívane auto vw bus, ale človek mieni osud mení a ani neviem kam sa nakoniec rokotuľali... ale ja som ani nemala nejakú veľkú čiastku
Od dedka som dostal 18 000 Sk k 18nastke. inak nič, teda bol som moc rád, ale neminul som ich - v podstate som si šetril vlastné, na vodičák, stuškovú a podobne... Skor som ich bral ako rezervu... ak som niekedy niečo chcel tak som si nato našetril ako väčšina ludí
ja osobne mám tie peniaze pekne na účte a sú tam a budú tam kým neskončím školu... ptm chcem podnikať a každá koruna naviac dáva väčšiu šancu pre podnik prežiť.
a inak peniaze čo mám ako hotovosť pri sebe putujú väčšinou do PC hardwéru... teraz aktuálne putujú do opravy HP Compaq NX6110 ... dostal som totiž pred pár dňami fázu že skúsim ten book opraviť.... no a teraz z neho píšem... len to chce ešte vymeniť kryty displaya a pánty /sú síce spravené ale tie zvary stoja za hovno/ a ešte aj novú baterku
ja som tam mala dosť veľkú čiastku, tak sme si to s našimi rozdelili, neskôr som si z tých prachov platila privát 2 semestre. a čo s nimi spravili oni, to fakt netuším
Mam stavebné sporenie , nanom si nehám peniaze lebo v buducnosti planujem urcite postaviť dom ,alebo prerobit nejaky dom Mozno zatial aj byt v panelaku (ako docasne riesenie)
Potom je tusim poistka Tam nanej mam celkom dost,lebo co som dostal v mladosti peniaze za zlomenu nohu mi ih rodicia dali na poistku Je tam naozaj dost penazi urci te ich dám niekde na sporenie
Mozno ich pouzijem na nakupenie nejakych naburaných aut , s fotrom opravime a predame
Ale prvotné plány su sestrit na horsie časy
Ale budem urcite potrebovat nejake peniaze ,na privát lebo chceme ist studovat za frajerkou do ceska IT technologie a internát nemusim , tak najlepsie nejaky 1izbový byt do prenajmu
ani neviem ale urcite za ne na dovolenku nesli bud ich odlozili alebo mi ich mesacne posielali na ucet a platila som si z nich intrak a veci s tym spojene...hmmm
jo z tymi peniastekami som si zafinancoval vodicak a tak by si mal spravit aj ty bo vodicak sa ti zide aj ked si budes hladat pracu po mature a vodicak je take male plus. ale co zo snimi spravis je tvoja vec a este uvidis co ti zo snimi spravia rodicia !!!
ja sa na deň mojich osemnástych narodenín neskutočne teším, ale netuším čo si za tie prachy kúpim... ale myslím že by tam mohlo byť dosť aj na pätnásť notbukov BOŽE už len rok a pol!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale teraz, keď mi @hajzelbaba vliala trocha rozumu sporivého do hlavy, asi ich pôjdeme prežrať Keď už máš týý... nepovím ani slovo! Čo steš? Krumple?
(ten predosly smajl tam bol na pobavenie ze sme viaceri )
a inak peniaze čo mám ako hotovosť pri sebe putujú väčšinou do PC hardwéru... teraz aktuálne putujú do opravy HP Compaq NX6110 ... dostal som totiž pred pár dňami fázu že skúsim ten book opraviť.... no a teraz z neho píšem... len to chce ešte vymeniť kryty displaya a pánty /sú síce spravené ale tie zvary stoja za hovno/ a ešte aj novú baterku
Potom je tusim poistka Tam nanej mam celkom dost,lebo co som dostal v mladosti peniaze za zlomenu nohu mi ih rodicia dali na poistku Je tam naozaj dost penazi urci te ich dám niekde na sporenie
Mozno ich pouzijem na nakupenie nejakych naburaných aut , s fotrom opravime a predame
Ale prvotné plány su sestrit na horsie časy
Ale budem urcite potrebovat nejake peniaze ,na privát lebo chceme ist studovat za frajerkou do ceska IT technologie a internát nemusim , tak najlepsie nejaky 1izbový byt do prenajmu
Samozrejme si zarobim nejake peniaze cez leto
Zrejme ma nikto nepovažuje za človeka, ktorý by mohol disponovať nejakými peniazmi ...
kazdopadne mi vsetko dala moja draha babicka..a kebyze tie prachy mam tak si za ne bud kupim pocitac alebo spravim vodicak..
momentalne toto mam tak by som si kupila noťas
A ja som nedostala nič. Proste kulové. "Máš osemnásť, tak máš osemnásť, bohužiaľ, nikto ti nezávidí, že tak rýchlo starneš, tak si rob čo chceš..."