pes ťa bude milovať bez ohľadu na to, kým si... najkrajší darček pre neho je tvoj hlas, tvoje pohladenie, tvoja prítomnosť a nikdy ťa nezradí.. áno, pes je najlepší priateľ
teraz mam prveho psa...akurat tyzden takze myslim ze v buducnosti s nim budem mat vacsi citovy vztah, ved to sa rozvija casom, ale ani teraz by som ho za nic nedala ale teraz je to pre mna skor take nununu
mám/máme psa...vždy sme nejakého mali a ja osobne vnímam psa jednoducho ako psa a spoločníka na prechádzke aby som nechodila sama...ale to je asi tak všetko...nemám k nemu blízky vzťah. pre mňa je to jednoducho zviera
Pes, ktorého máme doma nie je môj ale mám ho celkom rada, no nesúhlasím s tým, že pes je najlepší priateľ človeka. Už nemám k zvieratám taký silný citový vzťah ako kedysi.
pes JE naj priateľ človeka, ale záleží, aký má ten človek ku psom vzťah. Moju Jenny veľmi ľúbim, pretože mi zachránila oči, mám dôvod chodiť von, mám sa s kým hrať a koho ľúbiť okrem rodiny... Jenny mám už skoro pol roka, tesne po tom, ako som v marci odpadla a tie dva týždne doma by som bez nej neviem ako prežila....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
co neznamena ze som nikdy nemala chut ho vyhodit z okna
ale moje ňuňu
ale bohužiaľ som o neho prišla a s tým, ktorého máme teraz, nemám až takú citovú väzbu vytvorenú.. (ale jasné, že sa máme radi)
teraz mám najlepšieho priateľa kocúrika