Ahoj, chcela by som radu ako by som mohla ukecať rodičov aby mi dovolili kúpiť si psa. Bývame v dome a nič od nich nechcem žiadne financovanie len aby mi to dovolili. Výsledky v škole mám najhoršie dvojky čiže nemôžu mi toto dávať ako argument.
Normálne im vysvetli, že po psíkovi veľmi túžiš a jednoducho chceš vziať zodpovednosť za neho, že ti to pomôže ho mať, že urobíš hocičo, len aby ti to dovolili
@dumbledore ďakujem rozmýšľala som že počkám si konca školského roka a potom to skúsim veď predsa cez prázdniny budem mať aj viac času na neho dúfam že sa mi to nejak podarí
Skús a to je aj dobrý nápad, cez leto by si ho naučila veľa základných vecí, pokiaľ sa správaš zodpovedne a vaši nie sú vyslovene proti psom, tak skús drž sa
@4 toto sme my urobili so psom a aj ja s degu a naši si ich obľúbili! napriek tomu, že po poslednom psovi povedali, že žiadneho už nechcú ani iné zvieratko a teraz máme doma malý zverinec a už to nikomu nevadí...
len sa o neho musíš naozaj starať a hlavne ty!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
len sa o neho musíš naozaj starať a hlavne ty!