najlepší je ... aspoň pre mňa bol krúžok.... hoci zatočený je lepší ako rovný, lebo ti nevypadne tak ľahko.... a rovný bolí... lebo keď sa napríklad fúkaš nos a trochu pritlačíš tak sa ti zapichne do tej.... vnútornej časti nosu....
no ja mám už 3 roky len rovný, s guličkou na konci.. ten "zatočný" som si kúpila a doteraz mi leží na stolíku lebo sa tam strašne komplikovane dáva.. netreba to
a vôbec nie je pravda že ten rovný bolí.. možno keď máš ten na začiatku ktorý ti hneď prestrelia.. ale ti e klasické tenké s guličkou na konci nebolia vôbec lebo sú krátke...
takže ja odporúčam rovný ale s guličkou, ten tak často nevypadáva, napr. mne nevypadol asi pol roka vkuse, ani som nemala potrebu ho vyťahovať
a môžeš si vymeniť po piatich dňoch myslím, už si to presne nepamätám
daju ti titan mozno. aspon ja mam v chrupavke. a ci rovny alebo zatoceny....osobne si viem rovny predstavit k nejakej takej "jemnej zene" a kruzok skor k nejakej metalistke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a vôbec nie je pravda že ten rovný bolí.. možno keď máš ten na začiatku ktorý ti hneď prestrelia.. ale ti e klasické tenké s guličkou na konci nebolia vôbec lebo sú krátke...
takže ja odporúčam rovný ale s guličkou, ten tak často nevypadáva, napr. mne nevypadol asi pol roka vkuse, ani som nemala potrebu ho vyťahovať
a môžeš si vymeniť po piatich dňoch myslím, už si to presne nepamätám
ono je to zatočené aby to nevypadávalo, ale hrozne sa človek natrápi kým to tam dá a o vyťahovaní ani nehovorím