No mam jeden maly dotaz co si myslite prave sa rozhodujem chcem si dat bud piercing do jazyka alebo nejake pekne tetovanie nad zadok. Zvazujem to lebo tetovanie by som chcela viac pretoze jeden puiercing v pupku us mam ale zas ked nad tym rozmyslam bojim
no aj piercing aj tatoo je super, mne sa moc paci oboje ale mysli na to ze piercing si vyberes ale tattoo mas na cely zivot!a inak tetovanie az tak moc neboli, o nic horsie ako piercing, teda menej len dlhsie trva!asi ta.....alebo si daj oboje!to bude bomba
no tu ide o to ze oboje si dat nemozem akosi by mi to prerastlo cez rozpocet a tak nad tym rozmyslam ze si dam asi tattoo ked us jeden piercing mam a navise mne moc nerobi dobre kov v kozi stakle sa mi to zapaluje a tak...ale zas sa bojim ze tetto bude moc bolet
ja som tu už spomínala niekde, že som závislá na piercingu v jazyku odkedy ho sama mám (a to už je niekoľko rokov). Každé telo reaguje inak na rôzne ,,neprirodzené podnety´´... nemysli si preto, že piercing do jazyka moc nebolí - samotné prepichnutie síce moc nie, ale ten týždeň po prepichnutí nie je nič príjemné. Aj ja mám síce kerku, ale ten jazyk mi robí oveľa väčšiu radosť. Podľa mňa si daj piercing a časom, keď si zvážiš, že totovanie máš na celý život, si dáš aj to. dovtedy našetríš aj ďalšie peňiažky.. nech sa rozhodneš akokoľvek, daj nám vedieť
no, ja som tiež rozmýšala....a dala som si broky do obočia pozri, to nie je nastálo ale kerka áno...ak už kerku tak nech má symbol, s ktorým si sa stotožnila navždy...a nie koko****
zatočenú hadičku...chápeš, nevadí, že to budeš mať na mieste ako každá druhá, pretože to bude mať jedinečný význam len pre teba
ja som si chcela dat piercing do chrupavky na uchu, tam hore, ale predtym som si precitala na nete, vsetky rizika, kvoli tym bodom v usiach a behom hodiny som zmenila nazor
no prepichnutie akupunkturnych bodov, ci jak sa tomu nadava. a z toho vyplyvajuce nejake zdravotne problemy. uz si moc dobre nespominam, predsa to bolo asi pol roka dozadu ale tetovanie by som si nikdy nedala... piercing este ako tak v pohode, teda pokial ich nemas padesaaat... pokial je jeden abo dva tak je to ok, ved v jednoduchosti je kraaasa ale sak dat si tetovanie, to je este zavaznejsie rozhodnutie jak sa vydat
Sexikraska caw zlato,podla mna by si si mala dat radsej to tetovanie...to je krajsie si myslim a v lete by ti ho hadam mohlo byt aj viac vidno,bo jazyk hadam velmi nepretrcas ale tak je to na tebe...
preco si casovo obmedzena v rozhodovani? Pozri ak nie si uplne rozhodnuta, tak sa na to tetovanie vykasli, lebo neskor to mozes olutovat!ja ked som si davala robit tattoo bola som na 100 percent rozhodnuta, a nic som neriesila!asi pred mesiacom som sa namotala na to ze si dam aj druhe ale tiez som vahala a nebola si ista, ani som newedela co presne a tak a nakoniec som sa na to vykaslala a som rada ze som to tak urobila!miesto toho som si dala pichnut pupok
nepozeraj na to "co je krasjie" niekomu sa paci to,druhym ono......rozhoduj sa podla toho,co chces Ty,co je tebe prijemne,co sa Tebe paci.....
piercingy sa daju vybrat,tetovanie je vazna zalezitost.Daj si take,ak si uz das,ktore neolutujes,bude pre Teba nieco znamenat (nie Tvoju lasku/chalana/hocico...)
Veci ktore su novu su pekne.. raz si uvedomis ze si urobila xybu,ze sa ti to tatoo nepaci a tak..tetovanie je pekne ale ked to vidim kazdej nad zadkom tak to neroby dojem.. sama vies co xces.. mne sa pacia malickosti tak by som odporucil daco male a decentne a hlavne nie nad zadok..ale asi najlepsie nic.. je to predsa len na celi zivot.. s piercingom je to inac.. ked ta to omrzy tak to das prec..a do jazyka ..hmm asi len problemy.. zevraj sa stoho kazia zubky.. ale co v tejto dobe je dobre.. Dievca s krasnym usmevom nepotrebuje piercing..
Mozno mate praudu ale mne sa to tettoo paci a asi si ho dam a ten piercing asi nie lebo 1us mam a anavise u zubarky a tak by to bol problem a este k tomu mi nerobi dobre nikel ktori obsahuje kazdy piercing
no vidis .. piercing mas vyrieseny... len co a kde sa das tetovat.. keby si sa bala prid.. nakreslim daco fyxou.. neodporucam na prso..ja mam a strasne to tam boly..
Hmm... no dost zaujimawo ste to tu people popisali teda fakt noo nieco mi nejde do hlawy co tam niekto wyssie napisal/a, ze jazyk tak moc neotrcas ci ako to bol ono newiem ako si to myslel/a ale predsa si to nedawas kwoli inym ludom resp. na to aby si to mohla ukazowat kade chodis...je to twoja osobna wec tebe sa to paci a moses poklast kazdeho kto si mysli opak - moj nazor ja mam gulisku w jazyku preto lebo sa to lubilo mne a tiez priatelowi noo on ma tiez takze odporucam je to len skwele aa ta kerka tak isto*
UPOZORNENIE:
Tento diskusny prispevok VAZNE PORUSUJE pravidla diskusii na serveri BIRDZ.SK, moze sa jednat o nepovoleny, nebezpecny, vulgarny alebo inak nevhodny obsah. Prevadzkovatel serveru BIRDZ.SK odporuca navstevnikom ignorovat tento diskusny prispevok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
na niektorych miestach to je dost sexi...
ale no, sak aj taketo veci sa musia riesit
zatočenú hadičku...chápeš, nevadí, že to budeš mať na mieste ako každá druhá, pretože to bude mať jedinečný význam len pre teba
jeeeezis!ake rizika?tam su aj nejake rizika?mozes mi o tom daco povedat?ja ani netusila.....
piercingy sa daju vybrat,tetovanie je vazna zalezitost.Daj si take,ak si uz das,ktore neolutujes,bude pre Teba nieco znamenat (nie Tvoju lasku/chalana/hocico...)
ja osobne mam dva piercingy a 4 tetovania
mal som aj piercing ale po 10 min som ho vybral lebo sa mi nepacil
ak si das tetovanie tak daj pozor co to bude takze skvor nieco decentne neutralne
preca len budes mat 60 rokov
www.kambo-tattoo.szm.sk
UPOZORNENIE:
Tento diskusny prispevok VAZNE PORUSUJE pravidla diskusii na serveri BIRDZ.SK, moze sa jednat o nepovoleny, nebezpecny, vulgarny alebo inak nevhodny obsah. Prevadzkovatel serveru BIRDZ.SK odporuca navstevnikom ignorovat tento diskusny prispevok.