pisala som tak...ale nie v beznej komunikaacii....skor len nazvy albumov a tak....ale prestala som s tym, akonaahle sa to rozsiirilo, pretoze neznaasam tuctoveee veci...
Iba keď vidím také písmo a mám nutkanie si z toho robiť srandu... a raz som si tak s ...ofcarnage písala cez vypatlátora a snažili sa aj obsahovo písať čo najdebilnejšie, ale čo sa bežného použitia týka, nikdy
Ale myslím, že párkrát som bola nútená napísať X miesto ch, ale to bolo vo fonetickej trankribcií, tam je to normálne
mala som take obdobje alebo to bolo len take ze namiesto i-j v-w a este aj x ale nedavala som velkosti a aj tak ma to skoro omrzeelo..nedosla som ani po Q poriadnE
Každé druhé písmenko inak som nepísala ale písala som namiesto v-w namiesto j-y a namiesto ch-x inak normálne a som rada že ma to prešlo poznám taký prípad,že žena píše xixi a to je 33 ročná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale myslím, že párkrát som bola nútená napísať X miesto ch, ale to bolo vo fonetickej trankribcií, tam je to normálne
» vypatlator.volieera.cz/...
uzitocna stranka
» devypatlator.volieera.cz/...
Ja ked som mal 11 tak sme sa na stromoch hrali na vojakov...
MySLí, žE sOM HroZNá,
MNe Je tO JaV pRiROdZenÝ,
dÁvA PoCiT SiLNeJ žENy! 8)
cmUQ, xiXi!