Počuj, ked ho lúbi a je s ním šťastná, a jak ty vravíš že ju lubiš a pravdepodobne jej aj praješ šťastie, jak možeš aspon na minútku rozmýšlať o tom že ich dvoch od seba odtrheš???....to je tá najsebeckejšia sebeckosť z guinnesovej knihy sebeckostí
A co si cakal? Ze ta pochvalime? Ano vyborrne si jebnuty, len tak dalej! Ta holka je stastna s inym, ale ty ju tak velmi lubis, ze jej doprajes, aby bol smutna a trapila. Super, ide ti. Si myslis, ze sa ti vrhne okolo krku? To si na omyle. Zabudni na nu a mozes byt rad, ze ten jej o tomto nevie, lebo by ta poriesil ako cigansku otazku.
no ak chceš, aby bola šťastná (čo si myslím, že chceš), tak ju nechaj tak a nemiešaj sa do ich vzťahu... nebuď egoistický narcis a nechci ju len pre seba... zober si to tak, že toho chalana má rada, lebo inak by s ním nebola...
pocuj lubis ju velmi? tak ju nechaj tak nech je stastna aj s inym. Ak je nelubis tak jej znic zivot a ona sa na teba vyjebe, lebo takeho chuja by nechela ani jedna. co jej znicil vsta iba koli tomu, ze ju chcel on
ak lúbi ineho tak s tým nič nezmožeš.ak by si ich rozdelil tak ju aj tak nezískaš pretože ťa bude za to nenávidieť.ak ju lubiš ale ona nie tak to nechaj na ňu.ak začne chodiť s iným je to proste znamenie že chod dalej a hlavne neurob niečo by si lutoval.alebo ju možeš tíško lubiť a možno časom si k nej nájdeš cestu ale nerob špinavosti a nič nenahli.ak to má dojsť tak sa tak aj stane.možno ti ani nie je sudená.žial neopätovana laska patrí k životu...
ale aj tak držím ti palce,snad ju raz získaš ale rozhodne nezasahuj do jej vzťahu alebo teda skoro vzťahu...papa
Ale bože, no tak on sa len pýta, musíte ho za to takto zdrbať?
Pasto16, v tomto veku sa môžu vzťahy ľahko založiť, ale aj ľahko môžu zaniknúť... Takže nič nie je definitívne... Nesnaž sa za každú cenu ju mať, ak to nejde... Môžeš na seba nejako upozorniť, ale nevnucuj sa...
Uvidíš, že čoskoro dostaneš odpoveď na svoju otázku... Možno si nájdeš inú, ktorá bude lepšia alebo naozaj sa ona rozhodne pre teba... Ale nezameriavaj sa len na ňu... Je určite dosť iných dievčat, ktoré za niečo stoja... Ale keď budeš mať o niekoľko rokov viac, asi sa budeš z toho smiať... Toť moja skromná rada.
Sorry, ale asi nevies co je to lubit. Kebyze ju lubis tak chces aby bola stastna.. A ked niekoho lubi a ten vztah je vzajomny tak stastna asi je. Cize pokial jej nechces ublizit tak sa do nich nemiesaj Neboj, najdes si lepsiu
ty kks to sa Vam vsetkym super pise,zabudni nanu,ked ju lubis ,tak by si jej doprial stastie atd...skuste sa vzit do jeho situacie: Vy keby ste niekoho lubili a ten dotycny by lubil niekoho ineho asi by Vam to uz nebolo jedno,co? Boli by ste stastni,ze ma niekoho ineho?Jasne ked naozaj milujes co uz nic ine neostava ,ale je to blbost radit zabudni.
pocuj mlady ked ju lubis snaz sa ju lubit dalej a nezabudaj aj tak sa ti to nepodari.Len tak sa zabudnut neda.Mozno casom pride ina a mozno prave ona.Len daj tomu cas a lub ju nadalej.
Do toho vztahu ,co ma s tym chalanom by si sa jej nemal miesat to by bola najväcsia blbost ,ktoru by si spravil.Bud jej kamosom a ked ma byt tvoja tak bude neboj sa
A nie si jebnuty ani nic tomu podobne toto sa bezne stava kazdemu napr.aj mne teraz preto ti rozumiem ako sa asi citis .TAk drzim ti s nou palce nech to skonci stastne
Prečo odtrhnúť?......šak stačí keď budeš na ňu milý, v ťažkej chvíli ju vždy podržíš.........alebo ak bude s tým chalanom v nejakej partnerskej kríze a ty jej pribbehneš na pomoc, podporíš ju, tak možno madzi vami preskočí nejaká ta iskra......no viac by som ti asi neodporúčala.....veľa šťastia
No neviem, ci by to bolo pre vas vsetkych az take lahke radovat sa z toho, keby vidite svoju vysnivanu lasku ako sa drzi za ruky s druhym, to by ste museli byt naozaj anjelikovia, mna by to teda urcite stvalo.
Ale zase nehovorim, aby si sa ich pokusal rozdelit, iba co by si ju tym spravil nestastnou, vyhybaj sa jej a jedine riesenie je najst si ine dievca, tak najrychlejsie zabudnes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
jediná rada je zabudnúť!
ale vypada to tak ze coskoro budu
ale aj tak držím ti palce,snad ju raz získaš ale rozhodne nezasahuj do jej vzťahu alebo teda skoro vzťahu...papa
Pasto16, v tomto veku sa môžu vzťahy ľahko založiť, ale aj ľahko môžu zaniknúť... Takže nič nie je definitívne... Nesnaž sa za každú cenu ju mať, ak to nejde... Môžeš na seba nejako upozorniť, ale nevnucuj sa...
Uvidíš, že čoskoro dostaneš odpoveď na svoju otázku... Možno si nájdeš inú, ktorá bude lepšia alebo naozaj sa ona rozhodne pre teba... Ale nezameriavaj sa len na ňu... Je určite dosť iných dievčat, ktoré za niečo stoja... Ale keď budeš mať o niekoľko rokov viac, asi sa budeš z toho smiať... Toť moja skromná rada.
nebud egoista,nejsi tu sam..
keby sa nikdy nič nevykonalo len kvoli tomu že je to hriech tak mame raj na zemi..nemysliš?
To urobis najlepsie
pocuj mlady ked ju lubis snaz sa ju lubit dalej a nezabudaj aj tak sa ti to nepodari.Len tak sa zabudnut neda.Mozno casom pride ina a mozno prave ona.Len daj tomu cas a lub ju nadalej.
Do toho vztahu ,co ma s tym chalanom by si sa jej nemal miesat to by bola najväcsia blbost ,ktoru by si spravil.Bud jej kamosom a ked ma byt tvoja tak bude neboj sa
A nie si jebnuty ani nic tomu podobne toto sa bezne stava kazdemu napr.aj mne teraz preto ti rozumiem ako sa asi citis .TAk drzim ti s nou palce nech to skonci stastne
Ale zase nehovorim, aby si sa ich pokusal rozdelit, iba co by si ju tym spravil nestastnou, vyhybaj sa jej a jedine riesenie je najst si ine dievca, tak najrychlejsie zabudnes.