aj mna v prvom momente napadla retiazka..ale zavisi to aj od toho co ma on rada a ako dlsho ste spolu...teda ak spolu chodite...mozno ho potesi aj cd bo parfem
=D Majlos dobre si to wystihol.. Inak ludia takychto tem je tu milion pat tak sa uz konecne uwedomte.. Jak my mame wedet co mas kupit frajerowi na narodky? ja s nim trtkawam?
Ja nemam ziadny problem len je jebnute sa pytat na nieco co sa pred tebou pytalo uz milion ludi.. Ale sak treba chapat, aj my sme mali 14 a neboli sme prawe najinteligentnejsi.
Hej keby mam 25 a ty 21 tak ten stworrocny rozdiel neni nijak widet, ale takto.. Ale nehajme to tak. Ide o to ze to je nejake nepisane prawidlo ze najprw sa kuknut ci uz niekto nieco take nepisal..
A to chces powedat ze ked ides na nakupy a nechce sa ti prehrabawat w handrach tak kupis prwe co uwidis? to mas to iste... (kua asi nie najlepsi priklad, ale wolaco musi byt )
to je skor ze ked idem na nakupy a maju new weci tak nebudem kukat na tie stare ............xaaaaaaaa uz to neriess..........................................................ostatny plllls piste thx
fakt trapne...dpc tak som xcela len poradit ne? super ze seci tu teraz na mna p....cujete....a urcite nebudem traposit ze xalani su k......rwy abo take neco....a ked nemate radi taketo temy tak nac sem pisete?...hm predpokladam ze kazdy z was je uplne dokonaly a nikdy ste nexceli od nikoho poradit zee...tak SRY....
Xtina keby citas poriadne tak zistis ze takato tema tu uz bola a neni tomu ani tak dawnoo. Su to obycajne tukowe zlazy nic wjac a ked tak kukam na swoje bradawky, tak takee strasne malinkee biele bodecky tam mam aj ja.. takze neries
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
************aa inak ostatny mozte pisat neco k tej teme thx
Aaa ked si mu uz kupila retiazku tak mi ju mozes poslat postou ked nevies co s nou
A este jedna rada, viem ze mas skazeny zivot ale neskac z okna
Putziq, majlos, tommyhot = number one Cistka diskusie
please bez hlupych komentarov je to vazne!
thanks anyway