baby aj vy tak strasne vela jete ked mate pred tym? ja uplne, na ranajky som mala jednu zemlu s maslom a medom a misku s jablkom a vlockami, desiata banan no a na obed to boli tri zemle! a vcera co som pojedla nechcem ani hovorit. Najhorsie na tom je, ze
4.) ani nie lebo ja musim pribrat prikaz od doktorov. nejdem pisat kolko vazim ale je to malo. A tiez nie je prijemne pocuvat neustale. jec jec jec aj v tedy ked uz fakt nevladzem. Takze netreba zavidiet.
8. a hybes sa sportujes? ja mam pohybu az az. v cera som vazil tolko a dneska o pol kila menej a to nie je fakt nic prijemne. Len bud rada, ze si rada. ja chcem mat viac a nemozem
Ja som minule zjedla na raňajky 5 lekvárových palaciniek... A to sú len raňajky. Tie 3 žemle, čo si zjedla na obed, ja zjem hocikedy v priebehu dňa... Vlastne sa to množstvo vyrovná jednej z mojich večerí (ja večeriam 3x).
Na PMS to nezvaľuj, chce to len sa trochu ovládať.
ale ma stve, ze niektore sa velcie tvarite jak "zerete" a pritom su to len kecy, jak moja kamoska ta len hovori jak laduje a pritom jej denna davka je len stvrtka z tej mojej
heh vieš kolko toho pojem ja? sa mi niektorý chalani že čudujú.... ale ja nepriberiem lebo mám taký že problem pribrat- takže si nemusím odopierat nič... my si s kamoškami vtedy robíme čokoládove večerne seansy- stačí že máju aspon dve pms a ide sa mlsať- ale to už asi je aj ta pažravost čo??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ked si hladna napapaj sa pokial sa hybes a nekvasis na zadku tak to spalis len taki rachot.
dufam, ze som sa mohol vyjadrit aj ked nie som baba
Pocuj 3 zemle su kedy vela? To moja vecera vcera okolo 22 bola vacsia. Mne tie tri zemle pripadaju skor ako predjedlo pred obedom
Ja som minule zjedla na raňajky 5 lekvárových palaciniek... A to sú len raňajky. Tie 3 žemle, čo si zjedla na obed, ja zjem hocikedy v priebehu dňa... Vlastne sa to množstvo vyrovná jednej z mojich večerí (ja večeriam 3x).
Na PMS to nezvaľuj, chce to len sa trochu ovládať.
» www.birdz.sk/casak/clanok.ph...
možno "my" nežereme, ale ty to preháňaš so sledovaním toho, čo a hlavne koľko ješ. Nehovorí ti to niečo?
ja zjem aj cely hrniec ryze a masa
Hej,ale ved co..aj jest sa musi..
a prave som zistila ze ja teda o proti vam skoro nic nezjem kks..