2 - ja som sa nepytala ci mam cas alebo nie... ja sa nechces s nikim vyspat a ani nemam s kym.. .. ale dakujem.. aspon jeden debilny koment sa vzdy objavi
Tak hej , ze je to jedno..... ale predtsav si mas 15 on ma 19 a dost sexualnych skusenosti.... tak po akom case by ste dali? keby ste hoo lubili a setko k tomu?
eh ked mne bolo 15 behalasom schalanmi po lese a tajne sa bozkavala za stromom s cucoriedkmi v ustach ..
..pozri ked topride tak to pride ja ta tu poucovat nebudem lebo,ja som tiez pekne sprosta v tomto...takby somsinajprv na tvojommieste pozistovala setko okolo tho aby s neurobila daku chybu od ktorej som ja nemala daleko a ked budesmat otho praveh tak zistis kedy bude ten spravny cas...ja s mojim frajerom chodim rok apol a sex sme mali jeden a ten az teraz takze tak ..drzim palce
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaas caaaaaaaaaaaaaaaaaaaas ... ja po velmi dlhej dobe!!!naco sa budes ponahlat .... vsak o nic neprides ak sa to stane aj o par rokov ... ver tomu!!!
neviem...ale ja chodim s chalanom pol roka a viem ze on by aj chcel,ale ja jednoducho nie..prpadnu ma casto myslienky ze ci uz neni ten spravny cas..ale potom ci uvedomim ze asi nie...oplati sa pockat si myslim az pokial si clovek nebude uplne moc isty tym ze to chce,aby potom nelutoval
myslím, že toto by sa ani plánovať nemalo..každý je iný... niektora baba sa bojí a nevie si to ani púredstavit a iná sa uz nevie dočkať a mozu mat rovnaký vek..proste počkaj... a ked bude správny čas tak to zistíš aj sama... a ako, nebude ti behat v hlave... je to spravne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
..pozri ked topride tak to pride ja ta tu poucovat nebudem lebo,ja som tiez pekne sprosta v tomto...takby somsinajprv na tvojommieste pozistovala setko okolo tho aby s neurobila daku chybu od ktorej som ja nemala daleko a ked budesmat otho praveh tak zistis kedy bude ten spravny cas...ja s mojim frajerom chodim rok apol a sex sme mali jeden a ten az teraz takze tak ..drzim palce
kua to som tu jediny co po takej kratkej doma ehm
btw po 8 mesiacoch.