ahojte. mam taky da sa povedat problem. boli prvý sex? s frajerom sme kratko no bojim sa aj tak dosť.priznala aom sa mu že som panna povedal ze nevadi a ze je to vynimocne. vsade citam ze to boli a nebude sa mu to pacit atď a ze ma nebude nutit do nicoho
Keď budeš napätá so strachom čakať na tú bolesť, bude to bolieť.
Musíš byť uvoľnená, užívať si danú chvíľu. Ak to aj zabolí, neboj sa povedať mu, nech skúsi jemnejšie, alebo že skúsite neskôr. Sex nie je tvoja povinnosť - ak ti to nie je príjemné nemôže ťa do ničoho nútiť. A ak ťa ľúbi, pochopí (ak nie, poslala by som ho kade ľahšie).
Pozri, ak by to bolo také príšerné, nikto by to nerobil.
Ono to zabolí, ale nie je to nič strašné, ver mi. Samozrejme, u každého je to individuálne. Avšak ak bude pomalý a jemný, tak by to bolieť nemalo. Nesústreď sa na ten príchod, užívaj si to. Porozprávajte sa pred tým o tom.
Trochu to boli. Ale nič hrozne. Hlavne s ním nesexuj keď ste spolu krátko a ešte to nechceš alebo si nie si istá! To ťa bude bolieť dlhšie ako pol minúty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Musíš byť uvoľnená, užívať si danú chvíľu. Ak to aj zabolí, neboj sa povedať mu, nech skúsi jemnejšie, alebo že skúsite neskôr. Sex nie je tvoja povinnosť - ak ti to nie je príjemné nemôže ťa do ničoho nútiť. A ak ťa ľúbi, pochopí (ak nie, poslala by som ho kade ľahšie).
Pozri, ak by to bolo také príšerné, nikto by to nerobil.