Nadviažem na Devilove fórum a pýtam sa: V prípade, že by skutočne nastal koniec Birdzu, máte tu ľudí, s ktorými by ste chceli zostať v kontakte? Myslím tým takých, s ktorými vás spája len Birdz.
Kto, alebo čo by vám najviac chýbalo?
aj tak všetci sme už inde prepojení a myslim si, že komunikačne sme teraz na tom lepšie ako kedysi ked sme si len tu pisali.. aj sukromnejšie veci zdieľames tymi ľudmi, s kt. chceme
@goldenbeach
Do veľkej miery máš pravdu, no na druhú stranu z vlastného pohľadu viem, že sú tu trebárs ľudia, s ktorými síce nekomunikujem, ale rád sledujem ich tvorbu/príspevky a nepoznám ich identitu (ani skutočnú, ani na iných soc. sieťach).
Popravde sa nejako neviazem na ludi, takze by to bol chill a v kontakte som len s dvomi ludmi odtialto a aj to nie tu. Takze by sa nic nezmenilo, akurat by som teda nemal kam prispievat moje shitposty.
Nie pravdepodobne nikto konkrétny by mi tu nechýbal. A momentálne možno len jedného človeka s ktorým by som mohol zostať v nejakom kontakte ktorého mám len tu na birdzi.
akurát by bola väčšia nuda, niet na čo kliknúť na tom prehliadači.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Do veľkej miery máš pravdu, no na druhú stranu z vlastného pohľadu viem, že sú tu trebárs ľudia, s ktorými síce nekomunikujem, ale rád sledujem ich tvorbu/príspevky a nepoznám ich identitu (ani skutočnú, ani na iných soc. sieťach).
A ano nebudem mať kde dávať moje shitposty
akurát by bola väčšia nuda, niet na čo kliknúť na tom prehliadači.