Slovensko bolo jedinou krajinou Európskej únie, kde pochod gayov a lesbičiek nikdy nebol.
Mal byť dnes, ale fašisti a neonacisti na čele s Kotlebom (Ľudová strana Naše Slovensko) začali hádzať do homosexuálov slzotvorné GRANÁTY! Ako, keby sme boli vo
Nemám slov... nechápem, ako v 21. storočí niekto nedokáže pochopiť, že orientácia je každého osobná vec a že homosexualita je úplne normálna... toto naše úžasné slovensko sa zase raz ukázalo...
@velkapohroma No to je relatívne, radšej by som mal za rodičov normálnych homosexuálov ako byť v decáku alebo mať za rodičov napr. heterosexuálov ale alkoholikov
@drejka a prečo nie? Keby sa teraz zobralo 50 mladých hetero párov a vybrali by sa naprieč bratislavou, komu by to vadilo? nikomu. Tak prečo by nemohli homosexuáli? sú to takí ľudia ako ostatní...
vobec sa necudujem, ze sa nieco take stalo... suhlasim, ze pochod tych buzerantov bol preruseny, ale nepaci sa mi, ze to urobili prave nackovia... takyto pochod nemali povolit urady. Homosexualita NIE JE NORMALNA!!!
@seagull1 suhlasim s tebou absolutne, toto mali stopnut uz urady...ak urady zlyhali tak som rad, ze sa nasiel niekto kto to stopol..aj ked nie prave vyberanymi sposobmi, ale ako niekto vyssie uviedol, ucel svati prostriedky..
Toto len ukazuje, že Slovensko nepatrí do civilizovanej Europy...rovnako nie sú civilizovaní ľudia, ktorí s tými nacistami sympatizujú.
Pokiaľ priemerný Slovák považuje za výhru to, že banda holohlavých nacistov brutálne napadla skupinu ľudí, ktorá je iná a bojuje za svoje práva tak je to v tomto Slovakistane veľmi, veľmi zle.
ježiši náckovia... *začne sa rehotať* žiadne neonáckovia, ale náckovia, pretože na SVK žijú furt. nikdy neprestali tak prečo by mali byť neonáckovia. oni si čo nejdajú pochod, budem do nich hádzať nože, a nie slzák.
@waagbitritz69 No ako vies ale potom co z tych deti vyrastie ked ziju v takom prostredi llen dalsi homosexualy ale ako si povedal tak hej radsej nez nejakych debilov,alkoholikov a tak...
@seagull1 ešte mi, prosím ťa, povedz, prečo by nemala byť normálna.
@drejka povedala som, že orientácia je osobná vec, nie ten pochod. A sloboda prejavu, fajn, ale toto NIE JE sloboda prejavu, keď do nich niekto začne hádzať slzotvorné granáty...
@velkapohroma Neviem, lebo sa nevyznám, ale nejaký psychológ alebo sexuológ by k tomu možno vedel povedať niečo zaujímavé, či je pravda že keď má homosexuálnych adoptívnych rodičov tak z neho bude homosexuál.. Ak máš k tomu nejaký zdroj/doklad tak sem s tým, ale mne zdravý rozum hovorí že potom by neboli žiadni homosexuáli ak by každého ovplyvňovala sexuálna orientácia jeho vychovávateľa
Pre mňa je zatiaľ jediný problém ohľadom tých adopcií to, že na to spoločnosť nie je pripravená, a naša už úplne, tj. by sa decku stále vysmievali a tak podobne..
@waagbistritz69 No ale sak ako by to dopadlo keby ze mam rodicov 2 mamy a tie by mi stale vtlkali ze zeny su lepsie a ze JAk si vystaciem bez chlapov a bla bla....Takto keby bolo decko od malicka tak pochybujem ze by ostalo hetero...Ale sak mozne je vsetko....A aj to ze by sa mu vysmievali a tak...
@krvaaa pretoze zakladny pilier ludskej spolocnosti ako takej je RODINA. A zakladom rodiny je muz a zena, ktori tvoria potomkov. Buzeranti a lezby nikdy nevytvoria rodinu, je to maximalne pomylene myslenie hodne pre psychiatra.
Si zober ze tych pomatencov bude stale viac a viac, bude sa rodit stale menej a menej deti. A ak aj si nejake dieta "obstaraju", z tych deti budu vyrastat sami retardovani jedinci (vychova zohrava velku cast ludskeho vyvynu, pri ktorej sa dieta uci od matky aj od otca). Kedze bude mao deti, budu pribudat stari ludia, ktori nie su produktivni. Bude to mat za nasledok, ze do dochodku pojdeme v 80-ke, a aj tak velka cast HDP pojde na dochodky.... toto chceme? ja urcite nie
Ernst Rohm nebol v podstate nacista a uz vobec nie fanaticky. On si isiel vlastnou cestou ktoru mal ciastocne spolocnu s NSDAP, ale netancoval tak ako oni piskali tak preto bol odstraneny.
@belzeboss Hlavne, že to, že si nacisti udreli do nevinných ľudí je v poriadku a hlavne to, že nacisti pochodujú skoro každý týždeň v inom meste je tiež v poriadku
To na Slovensku nacisti pochodovať môžu a ľudia inej orientácie, ktorí nehlásajú nenávisť a nikomu neubližujú nie?
Panebože, zamysli sa nad tým...
Ste len typický príklad slovenskej, zaostalej, krčmovej, ficovoličskej zberby...
@velkapohroma No všetci homosexuáli sa zrejme narodili heterosexuálom, aspoň teda myslím že sa len tak proste nevyskytli.. A to že sú homosexuáli znamená, že ich sexuálna orientácia rodičov neovplyvnila aj keď ju tiež mali celý život pred očami A myslím že jednou z podmienok hádam bude aby nechali deťom slobodu v ich sexuálnej orientácii ako by mali aj ostatní rodičia..
mne sa pacia nazory, niektorych mladich radikalnych liberalnych demokratov ktorych nazory su jedine spravne a cely slovensky narod je debilny a zaostaly
@zamidari Nikde som netvrdil, že môj názor je správny, podporovať ale holohlavých nacistov ako hádžu slzotvorný plyn na ľudí, ktorí prakticky nikomu nič nerobia za zaostalé považujem, rovnako ako názory, že treba homosexuálov vyhladiť a izolovať, liečiť, že je to choroba etc. toto sú vyjadrenia hodné zaostalej moslimskej krajiny zmietanej vojnou a nie z kvázi "rozvinutej" krajiny, ktorá je v EU.
Aby si vedel, ja homosexuálov nepodporujem, hnusí sa mi pohľad na dvoch bozkávajúcich sa mužov, ale beriem to neutrálne a triezvo a s istým pochopením.
@waagbistritz69 No sak ako ja sa nehdam je to len moj nazor....Ale nechapem preco sa hovori ze sa ten pochod zrusil ked teraz v telkve hovoria ze prave prebieha
@pernik ti tvoji nevinni ludia vedeli o aku akciu ide, ze jej ucelom je vyprovokovat ludi a radi sa tejto demonstracie zucastnili, pre mna niesu nevinni..
..o nacistickych pochodoch neviem nic, asi nie som tak v kruhu ich party ako ty...a nikde som nepovedal, ze som rad, ze nackovia pochoduju, ale som rad, ze niekto zasiahol proti takemuto pochodu, bez ohladu na to kto to bol....keby cigani boli ti kto pochod zastavia, tak som takisto tomu rad..
...casto pocujes otca ako niekomu nadava do ficovolicov?? pouzivas to v protirecivych prikladoch tak popros niekoho, nech ti vysvetli co to znamena..
@narazuvzdornaa jeden rozdiel tam je, ze totiz ten pochod je cielena provokacia a o moznom utoku nacistov sa hovorilo uz pocas tyzdna..kto tam isiel, isiel tam dobrovolne s cielom vyprovokovat ako krestanov, tak aj ateistom, ktorym sa tato deviacia normalna zdaleka nevidi....to nech si potom pedofilovia pochoduju...ak homosexuali sa mozu verejne prezentovat tak preco nie aj pedofili?
@kolini Súhlasím a keď je niekto nacista, nech ním aj ostane, ale len v súkromí a nepochoduje každý týždeň v inom meste Či tí si snáď pochody robiť môžu?
inac tieto duhove pochody a gay parady boli a budu napadane vsade vo svete a je jedno ci na vychode alebo zapade (juhu/severe). Niektore primitivne deti sa tu tvaria akoze je to mozne jedine na SVK, ale kebyze si aspon trochu poguglite alebo mate ako taky prehlad, tak by ste zistili inde vo svete to mali queerovia este tazsie a schitali viac nez vajicka a plyn.
normalne nie je nenavidiet inych ludi a nie homosexualita...
oni sa neprezentuju, pochoduju za svoje prava a zrovnopravnenie ich vztahov a hetero vztahov, aby ked miekoho druh druzka ochorie by ho za nim nou aspon do nemocnice pustili!!!!aby mohli spolu existovat ako par napr. hypoteka atd. preco si kazdy mysli ze ked ma dieta dve matky alebo otcov je porusene????a ked je zena sama s dietatom a vychovava ho babka a matka tak je z neho tiez z nej neho bude homosexual???je to genetika pice!!A DIETA si berie z rodiny lasku anie mama tato muz zena spravny par..a vacsina mojioch znamych je homo a mali idylicku vychovu a rodinu a su gay!!a su to lepsi milsi a srdecnejsi ludia su dobri a vobec nechovaju k nikomu nenavist ako vy..je to ubohe a chore..mate vygumovany mozog..ako pochodovat mozu nabozensky fanatici a ovladat nas a nutit verit ale homo ludia nie hej????grc grc grc
@belzeboss Prepáč, ale pokiaľ ta dokáže vyprovokovať pochod, ktorý uvidíš maximálne v telke tak si na tom fakt psychicky zle
Nacistické pochody, pochody bandy Slovenskej pospolitosti na čele s Kotlebom sa už pár mesiacov dejú skoro po cele republike, sú toho plné média, napríklad Šarišské Michaľany, alebo Krompachy.
Na tú poznámku s ficovoličmi radšej reagovať nebudem, len sa pousmejem, od začiatku viem, že k ním patríš
Ked urady nevedia spravit poriadok, musi niekto iny Tie zhromazdenia a pochody su len obycajna provokacia. Ja som za to aby ich rozohnali a pozatvarali :p A teroristom sa divim, ked uz tam mali pokope velvyslancov :p
@zamidari Čiže to, že sa to deje aj inde je oukej ?
Mimochodom v San Franciscu, Washingtone, alebo New Yorku sa takéto pochody oraganizujú každý rok a nepamätám si, kedy naposledy boli rozohnané nacistami a ľud to ešte aj podporoval...
Primitívnym deckom ma ide nazývať 21 ročný človek? Keby si mal aspoň o 10 rokov viac tak nepoviem, takto si vrcholne smiešny
@drejka Čiže keď je niekto proti homosexuálom tak je to v pohode, ale keď je niekto proti náboženským fanatikom a nacistom tak je okamžite netolerantný?
Akože teraz mi je maximálne zle zo Slovenska ktoré sa znova ukázalo ako zaostalé a malomeštiacky netolerantné. Aj tieto názory vo fore, za to že sa vám niečo nepáči alebo nezdá normálne tak to ešte nemusí byť verejne odsudzované. Ja napríklad nerozumiem ako ludia mozu mať radi matiku, hádždem na nich slzotvorné granáty?
A tiež ludia čo hovoria že na čo je vobec taký pochod dobrý, ak chcu byť homosexuali nech si to robia doma... ale podstata toho pochodu je aby sa ludom ukázalo že aj takýto ludia tu žijú a vyvolalo to diskusiu o ich častej diskriminácií etc. Aspon vidíte čo sa ukázalo - slovensko vobec nie je pripravené stať sa tolerantnou krajinou, každého len nenávidíme - madarov, romov, homosexuálov... kedy sa vačšina ludí už konečne uvedomí?
Ked boli pochody žien za ludské práva tiež sa na to ludia pozerali medzi prsty a teraz sú ženy rovnoprávne (aj ked diskrimináciu sa ešte nepodarilo vykoreniť) pozrite sa ako sa veci zmenili... a myslím že je čas aj na dalšie zmeny...
decko si podla zakona, a primitivne lebo, vsetko zvalujes(ostatny tiez) na "slovensku metalitu"
na tom linku z wikipedie si pozri jednotlive utoky, su tam aj z USA za posledne roky(vratane tych pochodov). ak si myslis ze nie si primitivny tak by si si to mohol najst aj sam
Rodina ako ju chápem ja, sú dvaja a viacerí ľudia ktorí sú prepojení buď pokrvne (rodič-dieťa, súrodenci a pod), alebo sa milujú (či už sú to muž-žena, alebo žena-žena, alebo muž-muž)
A akou záhadou si prišiel k tomu, že by ich bolo viac a viac? Možno teraz to tak vyzerá, ale nebude to aj tým, koľkí sa ešte stále boja priznať? (a ja sa im nečudujem, keď to vyzerá ako to vyzerá)
rodinu chápeš zle. lebo rodina je skupina, samozrejme sociálna, zložená z dvoch alebo viacerých osôb žijúcich v domácnosti, ktoré sú spojené manželským, pokrvným alebo adoptívnym zväzkom. ani jedno nezahrňuje to tvoje ,,sa milujú,,
z tohto dôvodu homosexuálny pár nevytvorí nikdy dokonalú rodinu, pokiaľ im inštitúcie nedovolia potvrdiť svoj vzťah manželským aktom.
@belzeboss odpusť, ale nehorázne drístaš. O útoku sa už hovorilo, a? Ak susedovi z môjho príkladu dvakrát oznámiš, že mu tú skriňu zhodíš, nedáva ti to právo tak aj urobiť.
Prirovnávaš homosexuálov k pedofilom predpokladám na základe toho, že ani rovnaké pohlavie, ani deti ťa nepriťahujú. Rovnako ťa môžu odpudzovať prefarbené čiernovlásky/veľmi vysoké/fyzicky hendikepované/výnimočne flegmatické dievčatá/dôchodkyne/vidiečanky/cyklistky/bujóny v kocke.
Ideš po zástancoch horeuvedeného niečím hádzať? Ak áno, máš na to právo?
Nevidíš drobný rozdiel v tom, že dvaja muži/ženy v homosexuálnom vzťahu sú v drvivej väčšine prípadov dospelí/nad vekovou hranicou, od kt. sa povoľuje pohlavný styk, obaja sú svojprávni, momentálne príčetní a súhlasia s tým, čo s partnerom robia?
Koľko homosexuálov poznáš? Koľkí z nich ťa osobne obmedzujú?
@seagull1 Co sa tyka toho dochodku v osemdesiatke klesajuceho poctu ludi v produktivnom veku tak urcite neni vobec na vine to ze na rodinu pripada tak 1,8 dietata... voobec.... Si chory, primitiv, o psychologii vies asi tolko kolko ja o pestovaní ryže, si vymletý totalne obmedzení kretén
@stormmast3r ty na tom nie si az tak zle ale predsa co tak trocha tolerancie.... viem ze ja pravdepodobne nemozem byt uplne objektivny lebo mne by sa to uplne vyhlo kedze byvam par stokilometrov od BA ale aj kebyze som z BA sice by som z toho tiež zrovna nebol nadšený a možno by am to celkom solídne sralo, pre až povestnú infantilnosť a hnusnú gýčovitosť takýchto akcií ale je 21. sotoročie tak sa kurva zobuď, odsúhlasili sme si demokraciu a slobodu prejavu a tá platí pre všetkých, konzervatívci sú obmedzení kreténi
Asi nejak tak ale v podstate mi to je uplne jedno ...
Občas sa tak nad tým zamyslím... niektorý ľudia majú jednostranné myslenia. Uzatvárajú svoju myseľ a nenechávajú prejsť iné názory, iné myšlienky, alebo "druhú stranu platne" najväčšia zbraň človeka je empatia. Ak sa dokáže vcítiť do toho druhého pochopí aké problémy a starostí má, bude sa dívať na dotyčného inak. Ale keď ignoruje všetko čo sa dá, situáciu, problém a bude dotyčnému ešte prihoršovať, nevzíde z toho nikdy nič dobré a rovnocenné. Vždy by som každému takémuto tvrdému, vulgárnemu odporcovi priala aby sa dostal do kože dotyčného, na ktorého takto neprávom robí útoky. Nech si ten jedinec napríklad skúsi aké je to byť homosexuálom v tomto svete. Nech sa pred neho postavia takí ako je on, a nadávajú mu. Každá málomyseľnosť a zatvrdenosť prispieva k zaostalosti vývoju ľudskosti.
@3mm 16 rocny sopliak ako ty mi nema co nadavat do primitivov... ked chces strkat jazyk inemu 16 rocnemu sopliakovi, tak pre mna-za mna si ho tam strkaj... ale o tom, ake to bude mat doledky, to este pochopis... mozno.
chcela by som vedieť čo môže ľuďom vadiť na gayoch a lezbách. toto nech mi niekto vysvetlí. Chcela by som vidieť ako by ste reagovali vy keby do vás niekto drbne slzotvorný granát len zato že človek že ste si vybrali za svojho partnera osobu rovnakého pohlavia. Alebo by sa vám niekto staral do toho s kým môžete byť s ským nie. je to homofóbne ... je to ozajstný strach z ľudí. Na svete sa dejú horšie veci, a tie nikomu nevadia, takže keď budú bo svete pobehovať kokoti ako kotleba a zakazovať a brať každému jeho slobodnú vôľu určite to bude lepšie. Je dosť smutné že existuje ešte toľko ľudí ktorí chcú mať pocit moci a niekam sa zaradiť a tak nasledovať ľudí ako on. Akceptujú sa na svete horšie veci. Je mi takých ľudí ozaj ľúto.
ved ja viem. ale neviem preco pises ze bol fanaticky nacista, je to trochu zavadzajuce. NSDAP podporovalo vela ludi ktory neboli nacisti (generali z prvej vojny, majitelia vacsich podnikov..), predovsetkym koly hrozbe bolsevikov.
@mumford Keď pár spolu žije v jednej domácnosti, majú spolu jedno alebo viac detí a sú spolu šťastní, nedá sa to nazvať rodinou aj keď nie sú podľa papierov manželia?
@all Kto je bez viny, nech do mna hodi kamenom. Kludne napis svoju adresu, pridem k Tebe a mozes. Aspon navstivim Slovenko. Naozaj nevidite, ze Vy idete uprierat pravo ludom na zivot? Ako v Stredoveku? Kadejaka sexualita bola normalna vec uz v Antike. V stredoveku nie. Kde nas posunula Antika a kde stredovek?
Naozaj nevidite, ze tymto ide vraviet kto ma zit a kto nie? Myslite, ze mate na to pravo? Keby si majitelia domacich zvierat zoorganizovali pochod zo svojimi milacikmi napriklad proti tyraniu zvierat, nepacilo by sa Vam to, lebo by bolo odrazu vela zvierat pokope? Hadzali by ste do nich bomby?
Clovek si nema pravo vziat ani svoj zivot, nie vy chcete siahat na zivot ludi, ktorych dokonca ani nepoznate?
Inac, tie vase vulgarne a bulrive prejavy... Toto forum ma menej ako 100 prispevkov. Aj keby mal kazdy uzivatel iba jeden prispevok, stale je menej ako 100 ludi. Slovensko ma okolo 5,5 - 6 milionov. Nezda sa Vam, ze Vam to trochu hlupe?
Fakt nie ste sami na tomto svete, kto ma pravo zit. Mate presne take iste pravo zit, ako ten najposlednejsi zobrak a vrah. O nic viac, o nic menej.
No ešte že zrušili ten pochod!! Osobne nemam nič proti gayom ani lezbam ale myslim si že toto je už moc! organizovať nejake stupidne pochody po meste, nech si každy robi čo chce v sukromi! Ale samozrejme nesuhlasim s tym aby sa do nich hadzali slzotvorne granaty a pod. ale určite treba ostro protestovať proti takymto pochodom. Vačšina ludi to tu obhajuje tym že sme v akom si 21. stor. a že sa spravame ako v stredoveku a že sme takí a hentakí narod. No neviem či vy by ste chceli aby sa cele 21.stor a nasledujuce nieslo v tom aby po ulici sa pretrčali lezby, gayovia zakladali si len tak rodiny, a celu spoločnosť zvratili len preto aby sme boli jeden z tych "europskych narodov " ovplyvneni liberalizmom a pod.
samozrejme, ludia maju pravo si robit ohlasene pochody (vela krat aj nacistom, nech su aki su, pochod povolili a rovnako si aj homosexuali urobili povoleny pochod)... a to co urobili nacisti proti tomu pochodu je odopieranie ludskych prav... nikto nikomu nekaže sa na ten pochod divat
co spravis ak sa tvoji opiti susedia dohodnu, ze ti pridu pod okno spievat naraz vsetci a "oficialne"
ked to robi jednotlivec nie je to provkacia je to jeho hlupost
ak to robi skupina ludi a cielene tak to provokaciou povazovat mozno..
prezijem ten pochod, neprezijem neskutocnu snahu za "prava homosexualov"
chcem sa spytat ake prava nemaju??
rodit deti nemozu a chcu mat prava ako rodiny? spravodlivost nadovsetko a viem..
@waagbistritz69 radsej mat za rodicov homo ako alkoholikov hetero.. super ale prepac kde sa pise o tom, ze ti homo nemozu byt alkoholici??
..
nemam nic proti homosexualom, viem, verim ze su to skveli ludia. ale takisto ako ostatni. je to skupina roznorodych ludi ktori maju cosi spolocne. teda su medzi nimi ti co rozum maju i ti co nemaju.
tento pochod mal na nieco poukazat a teraz vsetci nadavajme ake je slovensko neliberalne..
..
fakt sa chcem spytat, preco je tak dolezite, aby mali homosexuali prava ako rodiny..
ved kazdy tvrdi "ten papier" vobec nie je dolezity.. TAK preco ho musime tym homosexualom priznavat?
ved ked sa maju radi, nech sa maju. ja im to neberiem, neodsudzujem ich.. je mi to jedno. ked ich spoznam budem sa s nimi kamaratit i to pivo si dam a nebudem riesit kto si co a s kym robi doma v posteli..
ale do frasa pre aku pricinu to musia vykricat celemu slovensku? ci celemu svetu?
ano .. nadavajte mi do neviem coho.. ale fakt chcem vediet rozumne dovody .. preco?
Ved my sme tu pre deti nie deti pre nas. Dokym sa spolocnost natolko nevyvinie, aby to bolo prijatelne, suhlasim , ze adopcie nie. -> Na Slovensku
V v niektorych vyspelych krajinach sa o tom uvazovat da.
Ale Ok tvoj nazor je nekonfliktny a ma svoju logiku.
A ta logika je tak dobra, ze keby som bol heterosexual tak s nou suhlasim v kazdom bode.
Lenze cosi som si pretrpel pre to aky som a viem, ze vela gayov si pretrpelo tisic krat viac ako ja pre to , aki su. Je to taky vnutorny ohen, taka potreba vies, zhromazdit sa, prejavit si solidaritu , sudrznost.
A keby si bola rovnako sexualne zamerana, som si zase isty , ze by si chapala aj ty nas v tejto veci.
Empatia hold tiez ma svoje hranice.... ja to chapem
A s tymi pedofilmi. Ufff na to sa nerad vyjadrujem, lebo ja nie som pedofil a nemam moralnu povinnost si ich zastavat.
Ale aby som bol objektivny poviem to takto....
BYT pedofil nie je zlocin.
Zlocin je zneuzit dieta. A to by sa tiez malo rozlisovat.
Pedofil bol Andersen (tvorca najpopularnejsich rozpravok pre deti)
...a nejeden grecky filozof
Citenie, a ciny su 2 rozdielne veci.
Ale homosexualita s pedofiliou nesuvisi. Z toho dovodu, ze homosexual nemoze nikomu takto hnusne ublizit.
Jedine sebe.... ak sa neprime vezme si zenu, a doserie zivot sebe aj jej.
@kosh neublizovat a nechat zit.. ide skor o zmysel ako o prechadzku mestom...
ps: to s tymi poctami je sice malo v porovnani so Slovenskom.. ale v porovnani s tym kto pozna birzd a kto sem prispieva sa tie percenta rapidne zvysuju.. !!
Ziadny pochod nemali urady povolit.Naco pochody homosexualov???Potom nech su aj pochody heterosexualov.Co su homosexuali nieco viac ,ze musia vkuse o sebe davat vediet???su v mensine tak kde je problem.Ja ich neodsudzujem je to kazdeho osobna vec ako je orientovany ale som proti takymto pochodom.to ze ich napadli ti dementi na cele s kotlebom je druha vec...toto je tiez nepriatelne ale pokial by neboli ziadne debilne pochody nic by sa nestalo.
@100@sumivybanan Prečo nie? Nech sa kľudne pretŕčajú, mne to nevadí... (keď sa "pretŕčajú" po uliciach slečny aké sa v Bratislave zvyknú označovať za "Aupark devy" - alebo inak povedané "slepice" - ja také naozaj nemusím, ale keď sa chcú pretŕčať, je to ich vec...)
"zakladali si len tak rodiny" - Ak si chcú založiť rodinu, nerobia to "len tak" ale preto, že k sebe niečo cítia... Ale nech to teda urobia... Je to opäť len a len ich vec s kým si založia tú rodinu... Naozaj sa môžeme rovno vrátiť do stredoveku, keď rodičia svojim deťom vyberali manželov/manželky... Tebe by sa páčilo, keby si sa zamiloval do nejakého dievčaťa, ale nemohol by si si ju vziať, lebo rodičom sa zdá vhodnejšia nejaká iná?
A ako by tieto veci zvrátili spoločnosť? Zvrátená už je, keď skupinka ľudí začne mlátiť človeka len preto, že sa im na ňom niečo nepáči (či už sexuálna orientácia, dlhé vlasy, alebo im bol len nesympatický)
@107 nie je mesto na prechadzanie? Nie je namestia na prechadzanie sa a organizovanie akcii, aby tom vedeli ludia? Kto chce klud, nie je v centre mesta, ale na okreji, alebo jeho vidieku... Nemylil si veci... Presne tak isto to obtazuje ludi ako hociaka ina akcia v centre mesta. Myslim, ze na to centra miest su. Stazovat by som sa mohol, keby mi prisli toto pred moj dom pri lese, ale v centre mesta sa nikto nemoze stazovat. Je tam s tym vedomim, ze take miesta su urcene na organizovanie akcii. Tak prosim, myslim, ze naozaj sa nemas preco citit obtazovany. Tak ako nikto, pokial da deju akcii na miestach, ktore su predurcene na akcie.
@johnysheek sobotňajšia chvíľka alibizmu: susedovie metafora bola zavedená čisto pre účely môjho takmerflameu s belzebossom, ako reakcia na jeho zmienku o provokácii,
Ale ak chceš: aj potom zostane skriňa na mieste.
Susedov možno legálnou cestou eliminovať spod balkóna z dôvodu rušenia nočného kľudu atď.
Pochod ale nie je protiprávny.
Čo sa týka provokácie, ako o nej hovoríš ty: nikto nešiel obťažovať radového občana/Feriho z vedľajšieho vchodu. Provokácia je mierená voči tým, kt. proti homosexuálom vystupujú, bez popudu z ich strany, s neprimeranou fyzickou/verbálnou agresivitou.
Citujem z ofic. webu Pride: za ľudské práva neheterosexuálnych ľudí, za ich spoločenské a politické zrovnoprávnenie.
Ľudské práva sú verím jasné, politické zrovnoprávnenie takisto. (Výroky Janka zo Žiliny považujem za absolútne neprijateľné aj pod stolom v krčme, nieto v televízii,z úst poslanca parlamentu.)
Osobne mi nie je jasné, čo sa spoločenskými právami myslí, a slovné spojenie ,,pochod za práva" považujem za zbytočné, keďže práva po prvé majú a po druhé v opačnom prípade by ich sotva vypochodovali.
A nielen na základe tejto diskusie nerozumiemm tvojmu postoju. ,,Prečo to musia vykričať do sveta?" Prečo nie? Aký je v tom rozdiel?
@narazuvzdornaa maju potrebu vykricat do sveta ze su homo? a preto musia usporiadavat pochody? preto tie pochody odobruju velvyslanectva inych krajin??
prepac, ale su ti ludia normalni ked maju potrebu vykrikovat do sveta s kym doma spavaju??
lebo ak ano, tak potom som hrdy na to ze som nenormalny, lebo fakt nemam potrebu ist do ulic a ukazovat nieco podobne!!
bojuju za prava.. za ake? maju tie iste prava co ja a ty. preto mi nevadi pochod.. vadi mi ze je "za prava"
nemam pocit, ze by im boli nejake upierane. a okrem toho ak sa hlasia povedzme do zamestnania taktiez sa nikdy nepodpisuju ci su hetero alebo homo..
preto sa pytam.. nemaju ludske prava? nie su rovnopravni? ano je pravda, nemaju rovnopravne postavenie co sa tyka manzelstva, resp zakona O RODINE.. hm.. ale ked rodinu mat ja nebudem, tak ich nebudem mat ani ja a mozem byt najvacsi heterosexual..
@seagull1 následky ?.. no toto som brutálne zvedavý čo ideš napísať, v inehj situácii yb som s tebou súhlasil lenže európsku civlizáciu v európe už nezachráni nič, ani kebyže sa všetci homosexuáli zrazu preorientovali a odteplili ...
inak asi pred polhodinou presli Hviezdoslavovym namestim v Ba, a na druhej streane hnutie za tradicnu rodinu, ale nic z toho nebolo policajti to udrzali az na pokriky vrahovia boha a odpad odidte Sedite doma nic neviete
@johnysheek bola agresívna interpunkcia zapotřebí?
Pre mňa je to presne to isté, ako keby som si vzala dvadsať známych a išla na koncert vykričať, že mám rada Kelly Family; do reštaurácie vykričať, že mám rada halušky; na tribúnu vykričať, že mám rada ŠK Drienovská Nová Ves.
(Nakoľko homosexualita je dosť podstatným aspektom každodenného /a celého/ života, nevidím problém v tom, ak niekto vyjde do ulíc s priateľom rovnakého pohlavia.)
Ako som už písala, ani mne sa nepozdáva podtón ,,za práva", a súhlasím, že práva sú. Manželstvo ani adopcia podľa mojich informácií nespadajú pod základné práva.
Nechcem sa o tomto ďalej hádať.
Za adopcie osobne nie som, avšak nie z dôvodov, pre ktoré by si nesúhlasil ty.
Na margo registrovaných partnerstiev - podotýkam ako inak civilných sobášov - okrem symbolického významu tieto prinášajú právne ekonomické, sociálne atď. výhody (prevedenie majetku na manžela v prípade úmrtia, možnosť spoločného financovania, poistenia a i.), kt. nemajú nič spoločné s definíciou rodiny z akéhokoľvek hľadiska.
organizovany pochod nie je prechadzanie sa po meste...koli tomu ze robili pochod musela byt v pozore policia ktora je platena z nasih dani a boli to peniaze vyhodene do vzduchu lebo sa pochod nekonal...
@drejka je mi jasné, že manželstvo nie je podmienkou. Závet je ale napadnuteľný, a pokiaľ neexistuje, je dosť možné, že majetok (proti vôli zosnulého) pripadne blízkej rodine.
Ludia a co ste cakali na Slovensku? Rovnopravnost? Dodrziavanie ludskych prav? Toleranciu? Inteligentnu vladu? Porozumenie? Pokoj? Klud?...Ako vazne...Slovenskoi je na tom neuveritelne zle co sa tyka takmer vsetkeho...Naozaj skoda ze na Slovensku nesu dost inteligentny ludia na to aby sa tolerovali a akceptovali...nechapem co ludia maju proti homosexualom,bi a proti transgender ludom...No ved snad sa ludia za niekolko rokov uvedomia
@narazuvzdornaa aby som to teda dal na pravu mieru. nevadi mi pochod ako taky, nevadi mi, kto s kym chodi..
vadi mi, ze sa okolo toho schvalne robi velke halo.
vadi mi, ze sa tamti ludia tvaria, ako keby sa im denne ublizovalo.
vadi mi, ze chcu prava napriek tomu, ze im ziadne upierane nie su
ano viem.. ze ten zvazok ma iny pravny status, avsak vsetko sa to da vyriesit zavetou
@insomnya to len, aby si nezostaval v naivite ze dnes sa nic take nedeje.. nevravim ze to viem dokazat.. ale ludia nie su svati a teraz este menej ako boli kedysi..
@drejka k dedeniu sa radsej nevyjadruj, lebo je rozdiel ako deti dieta, manzel, spolocne zijuca osoba a niekto dalsi!
človek nevie, či sa má na niektorých názoroch smiať, alebo zaplakať. Plakať nad debilitou sa ale neoplatí, tak sa len pousmejem so suchým konštatovaním, že táto netolerancia je čistým odrazom vášho IQ Malomeštiacke, predpotopné, úbohé a nevyzreté prajem krásny zvyšok dňa
Je to rozdiel , zatial co kamionisti strajkovali proti novemu zakonu o myte tento pochod je organizovany len preto aby na seba upozornil.Co chceli tym pochodom dokazat , proti komu a comu protestovali???Navyse sa ani nekonal ...
kkti. Maju transparent, ze za TRADICNU RODINU. Ak jentie prijebane hlavy raz budu mat rodinu ament ma. Bude vsetko, ale urcite nie tradicna. Ak zdedia tu kokotnost po nich.
Tiez sa mi nepaci ako sa homo musia prezentovat a pride mi to cele onicom a upne neproduktivne, ale nech sa prejdu, ked im to pomoze, ale to, ze pride zdegenerovany kokot a zacne tam hadzat granaty a mysli si, ze toto je politika alebo demokracia asi ma raidne v tej hlave nasrane.
Proste toto asi nikdy nepochopia. Stale budu uznavat prachom zapadnute hodnoty z cias, kedy nemali a ani nemohli chapat nieco ako homosexualita. Dnes doba pokrocila, ale v ich hlavach sa zasavila. Ziju stale v nejakych tradiciach, ktore oni sami porusuju.
spolocnost je velmi vseobecny pojem... spolocnost moze mat rozne nazory , mozu byt pre homosexualov pozitivne aj negativne a rovnako je to aj naopak... ak protestuju proti spolocnosti tak je to boj s veternymi mlynmi a plytvanie penazi danovych poplatnikov.
mne je zle uz len ked citam prispevky v tejto diskusii... ked som bola na namesti a proti nam slo niekolko desiatok prijebanych holych hlav, tak mi bolo do placu a nemala som od realneho placu daleko, pretoze je neskutocne smutne, ze taketo nieco sa moze stat v (vraj) vyspelej a modernej krajine, v clenskom state EU, v 21. storoci... ved to je neskutocna hanba...
nechcem zit v tejto vyjebanej zaostalej krajine a uz vobec tu nechcem vychovavat svoje deti... keby moj syn bol gay a bol by v pochode a niekto by ho tam dojebal, tak by som to asi psychicky nezvladla a musela by som ist hadzat granaty do tych primitivnych vyjebancov... ale nie slzotvorne
@151@lucinkahc toto je jeden z najhorsich argumentov vobec... cim skor sa deti naucia, ze je to NORMALNE a nie je sa za co vysmievat, tym lepsie, ale s takymto pristum k tomu nikdy nedojde... btw, deti sa vysmievaju aj ked mas okuliare, strojcek na zuboch, ci slabsi model nokie, takze toto je absolutne irelevantne..
najhorsi zazitok z dneska asi bol, ked chalan s duhovou vlajkou zakrical na nackov HANBA! a okoloiduci otecko s malym synom na rukach mu povedal, ze ma drzat picu inak mu rozbije hlavu... smutne
@157@aguri500 A voľby nie sú plytvaním daňových poplatníkov? Som ateista, preto by ma veľmi zaujímalo ako je to s odlukou cirkvi od štátu. Nie je to diskriminácia? Peniaze daňových poplatníkov sa plytvajú na každom kroku.
Volby su potrebne , stat fungovat sam nevie...musi byt niekto kto podpise zakony a vzhladom na to ze sme v demokratickej krajine mozeme si vybrat kto nas bude reprezentovat.Ja by som cirkev nielenze odlucil ale rovno zrusil...sice som veriaci ale cirkev je iba sposob ako zarobit na viere... ak chces mozes vybehnut do ulic a zacat strajkovat...
@162@aguri500 To naozaj je potrebné až toľko volieb? Prečo nemáme monarchiu? Kľudne by nás mohol reprezentovať nejaký "king". Áno, zrušme ju! Konečne sme sa v niečo zhodli. Čo sa týka "vybehnutia do ulíc"... spôsoby prezentovania názorov sú rôzne a nie všetky vyhovujú každému.
@mezomus mas pravdu ze je to velmi diskutabilne, ale ja osobne by som im tu sancu dala... teraz to berme cisto teoreticky, ak by sa situacia ukludnila a homosexualita by bola brana ako nieco uplne bezne a normalne, nemyslim ze deti adoptovane homosexualnymi parmi by mali nejake problemy, ci uz psychicke alebo ine. Tym, ze homosexuali su mensina, deti by mali dost prikladov "bezneho typu rodiny" vsade okolo seba a myslim ze by to mohli brat v zmysle okej, ja mam dvoch ockov, janka ma mamku a ocka, ale je to uplne jedno... samozrejme len teoretizujem, pretoze to nie je vyskusane a tato spolocnost by musela prejst este dlhu dlhu cestu... myslim ze homosexualny par moze dat dietatu rovnako dobry a rovnako zly domov ako akykolvek iny heterosexualny par.. ak by dieta malo sancu miesto decaku vyrastat v rodine, aj ked nie uplne tradicnej, preco nie? Ak sa ludia zacnu konecne tolerovat a pochopia, ze homosexualita nie je nakazliva choroba, moze to fungovat. Ale to nebude dnes, ani zajtra, a obavam sa ze ani o sto rokov. Mozno ani o dvesto. Urcite nie na Slovensku
neviem, ale ked je clovek homosexual tak nech sa s tym aspon nepredvadza nie je to ziadne vitazstvo...kazdopadne to nema v uliciach co hladat...neviem preco na seba upozornuju..Kotleba a pospolitost tam nemali co hladat a vobec nie su pre slovensko prospesny...ludia by ich mali ignorovat aj napriek tomu ako sa snazia na seba upozornit...a klamu tak ako klamal aj geobels...iba pre nich vyhodna zamienka...
@pernik ano, ten pochod mi vadi aj ked som ho nevidel ani v telke ak ta to zaujima...vadi mi, ze sa nieco taketo prezentuje...oni chcu ukazat, ze su normalni ludia??? ja som normalnych ludi takto pochodovat nevidel..
...ja o nacistickych pochodoch nic neviem, bud ich nejak zabudaju medializovat alebo si ich vymyslas...teda o sarisskych michalanoch a krompachoch som pocul ale to bolo azda rok dozadu a su stale len dve, kym ty hovoris ako keby sa promenadovali priamo pod tvojimi oknami kazdy den...a ani s pochodmi nacistov nesuhlasim, stale sa rovnako staviam proti nim...narozdiel od teba nerozpravam o tolerancii...nechapem preco tebe nackovia vadia? ved ty si pan tolerantny...a nechapem preco ich vlastne vytahujes a hovoris mi o ich akciach..ja som ich vobec nespomenul..
..a koho ja volim to ti vesat na nos nemusim, aj ked sa za to nehanbim...aj ked, este raz ta ziadam, vysvetli mi, co maju politicke strany akekolvek spolocne s touto diskusiou..na to ani nemusim byt komunista, aby som vedel, ze tento zapadny liberalizmus so sebou nic dobreho nenesie..
@narazuvzdornaa ja som povedal, ze tu demonstraciu mali stopnut uz urady..a nasilie nechcem obhajovat, ale provokater obcas dostane po hube, tak to chodi vsade vo svete..a uz som ti vysvetlil, ze rozdiel je ten, ze tamti isli do ulic zamerne provokovat...to mi vadi...vies nech si doma robia co chcu...ale naco je dobra tato manifestacia?? umyselne na sebe vyvolavaju utoky..
...porovnavam tieto dve skupiny, na zaklade, ze sa obe prejavuju sexualnou deviaciou, pricom u jednej skupiny sa ta deviacia postihuje druha sa ide povazovat za normalnu...ak maju teda homosexuali pravo pochodovat, rovnake pravo maju podla mna pedofili, zoofili atd. sak co ma je potom ked si niekto pretahuje kravku na ulici, potom budes spokojna?
..a nie, nejdem po nikom nic hadzat a aj keby som chcel tak nemam na to pravo..ale mam pravo slodobne povedat svoj nazor, ze tento pochod nie je v poriadku a je ucelovo provokativny..
..neviem sice preco to je pre teba dolezite, ale osobne poznam jedneho homosexuala...a nech si v sukromi robi co chce..a on nema potrebu sa niekde promenadovat a na ulici sa vytrcat pred ludmi tak preco by ma mal zaujimat...a obmedzuje ma kazdy z nich, ktory sa verejne prezentuje..
A kvôli komu potrebovali účastníci pochodu ochranu polície?
A kvôli komu nakoniec organizátori pochod ako taký zrušili?
A čo ma ešte dojalo keď som videla reportáž na Markíze - že tí vyholenci tam vykrikovali "Za Boha!" Nielenže sa hrali na hrdých Slovákov (ktorí poväčšine ani nevedia po slovensky - súdiac podľa tých silných rečí čo mali na internete) ale navyše sa oháňajú vierou, ktorú nemajú...
@galinka Oni sa snazia iba napodobnovat prvy slovensky stat, a moc im to nejde....opakuju ZA BOHA ZA NAROD co bolo heslo prveho statu ...a dokopy ani nevedia o co ide...staci si vypocut tie ich prejavy a je to na smiech ked sa niekto hra na hitlera a vobec mu to nejde...u kotlebu recnicky prejav tak 20percent u ostatnych nula....ale ich nazory sa stotoznuju s geobelsovou a hitlerovou propagandov a to je iba politika klamstva a podvodu...dufam ze sa slovensko nenecha oklamat partou vygumovanych ludi ktori ani nevedia o com bola 2 svetova vojna...
@170@belzeboss Vieš, je dosť výrazný rozdiel, keď sú spolu dvaja ľudia rovnakého pohlavia (je to dobrovoľné z oboch strán, z oboch strán chcené) a je rozdiel keď nejaký zoofil chce pretiahnuť zviera, ktoré sa nemôže brániť, nemôže sa ísť sťažovať na políciu že bolo zneužité a podobne...
A ďalšia vec - pedofili a zoofili nech si kľudne pochodujú, ale detí a zvierat nech sa nedotýkajú...
ale zviera sa ani nemoze ist stazovat na policii ze ho drzia v bitunku, v bude, alebo v byte, a napriek tomu sa legalne konzumuju kupuju a chovaju ako domaci maznacikovia.
@158 ako dieta by som z toho obvinovala rodicov ze keby boli normalni tak sa mi deti nevysmievaju a nie som odstrkovana a pod takze by k tomu asi velmi pozitivny postoj neziskala...skor naopak...ale ved to je jedno v dnesnej dobe deti radsej ani nemat...
Prečo by ľudia v tejto veľmi propagovanej slobodnej dobe nemohli mať konečne slobodu? Osobne nemám nič proti tejto menšine a ani moc dobre nedokážem pochopiť ako to niekto dokáže odsudzovať. Niektoré hnutia sú proste príliš skostnatelé aby toto dokázali pochoiť a žijú s klapkami na očiach. Takáto demokratická sloboda je vo všetkých oblastiach. Absolútne oklieštená.
Sám nie som homosexuál ani by som si nevedel predstaviť vzťah s mužom ale prečo by sme mali hádzať granáty do tých, ktorí to vedia a chcú to tak? Veď sme všetci normálni. Alebo nie?
a ľudia, čo tam šli len aby niekomu ublížili pre to, že ich názory sú iné podľa mňa nie sú ľuďmi..sú to výrastkovia ktorí o živote ešte ani nepočuli...
tak tak svätá pravda a nechcem rozdúchavať nejakú politickú flamewar ale čo z toho taký ctihodný pán Kotleba má a čo mu to dodáva, potrebuje si zväčšiť ego ?
Ale v podstate mi to je jedno. Nesuhlasim s podobnymi pochodmi. Samozrejme ze homosexualita je uplne normalna vec a proti homosexualom naozaj nic nemam ale taketo pretrcanie sa na verejnosti mi pride ako cisty exhibicionizmus a provokacia.
@keuska ale neviem ci to prechodne obdobie(ked sa to tolerovat nebdue, resp. pokial vymrie nejaka ta generacia(ako teraz s marihuanov, ze napr. v cesku by to 20 rokov dozadu nebolo mozne a teraz tam maju prakticky legal nebude kontraproduktivne, ze ci nedojebe nejaku tu generaciu vychovavanu homosexualmi
@belzeboss Každý máme laťku normálnosti niekde inde, pre teba nie sú normálni pochodujúci homosexuáli, pre mňa zas niekto kto poukazuje na "západný liberalizmus".
Keď o nacistických pochodoch nič nevieš tak si asi jediný na Slovensku, Šarišské Michaľany a Krompachy boli najväčšie a najmedializovanejšie pochody, organizujú sa a stretávajú asi každý týždeň všade po Slovensku, máš to aj na ich stránke.
To, že mi nacisti vadia nieje o tolerancii, nebudem predsa tolerovať niečo čo podporuje násilie a utláča iných ľudí, nehovoriac o tom, že 90 percent holohlavých hláv sú agresívny, ožratí idioti, ktorí večer na ulici napadnú každého bez rozdielu farby pleti, alebo sexuálnej orientácie (čo vlastne znamená, že rasisti nie sú).
@pernik tym chces povedat, ze zapadny liberalizmus nieje alebo ze nie je normalne ak sa niekomu nepaci prehnana liberalizacia?
...mozno som jediny na slovensku, neviem..ako som povedal..o tych krompachoch a michalanoch som nieco pocul ale to uz bolo davno, nacistami sa nezaoberam, dokonca ani ich stranky nestudujem..
..o agresii holych hlav mi nemusis hovorit, rovnako aj mna s partiou napadli v piatok vecer v meste, lebo sa im nepozdavala dlzka mojich vlasov..v nazore, na nacistov sa zhodneme to je v poriadku, ale opakujem, ze ja som tu o nacistoch vobec nehovoril ani som ich nijakym sposobom neobhajoval, len som povedal, ze je dobre, ze ten pochod bol nejakym sposobom zastaveny..
@pernik nepovazujem ho za zlo, ale hovorim, ze netreba hned vsetko nekriticky prijimat lebo je to na zapade...tam je teraz v mode strielat sa na skolach, teenageri do teba napichaju noziky pocas dna, a v takom francuzsku arabi podpaluju auta na kazdom rohu...mozes povazovat, ak si to vies sam pred sebou zdovodnit...
..nebolo to tento piatok, azda pol roka do zadu ale to nie je podstatne, to im nezabudnem..ale, skusim ti to este raz vysvetlit lebo stale to ignorujes...ja nepodporujem nackov, len hovorim, ze som rad, ze ta akcia bola zastavena...rovnako rad by som bol, keby sa samotni ti pochodujuci rozhodli, ze jebeme na to...proste som vyjadril spokojnost s tym, ze sa dana akcia nekonala..(alebo nedokonala v danom rozsahu teda)
@pernik ak maju civilizovanu krajinu podla teba reprezentovat chory nenormalny ludia ako su buzne a lesby ci trans tak sa budem hanbit za to, ze som civilizovany! To je uz splietanie hluposti a nezmyslov najvyssieho zrna!!!Som rad, ze ich pochod bol naruseny a vazne niekolko krat a ze som mohol tomu pomoct aj ja
@belzeboss prepac, ale v tom sa (a nielen ty) mylis. homosexualita bola bezna aj v starej cine a japonsku,a bola normalne akceptovana. takze sa nejedna o nejaky "zapadny" "modny trend" ako si mylne poniektori myslite.
PRIDE nám vyšiel, ďakujeme médiám za kopec skresľujúcich a zavádzajúcich informácií. (oh yeah, prvý krát v živote som mala v očiach slzný plyn, vďaka, bros)
Pochod, samozrejme, bol, len po inej trase. A bolo nám výborne. Najlepšie. Aj keď sme neboli všetci homosexuálne orientovaní či transgender... boli sme tam všetci ľuďmi.
Ak je kričať heslá ako "teplé svine", "buzeranti" a podobne tým najlepším, čo zo seba tí podivní ľudia za policajtmi dokážu vypotiť...neostáva mi iné, len pokrútiť hlavou a pokrčiť plecami. Proti demencii som bezmocná...
ale nepaci sa mi ze okolo toho ze 1000 homosexualov chce naraz prejst namestim robia halo cele tyzdne
tak isto ako sa mi nepaci ze do nich niekto hadze slzak
ale je to ich chyba, keby okolo toho nerobili vsetci udalost tisicrocia, tak sprosti nackovia by ani netusili ze sa cosi chysta
a nehovoriac o tom ze je debilina robit toto pred volbami, ked nasa statostrana a statopolicajt krasavec kalinak predsa nedaju mlatit "narodne orientovanu mladez" (nackov) preto aby ochranili nejakych"buzerantov" ucastnici pochodu mozu byt radi, ze sa do nich nepustili policajti
@swen beriem do uvahy, ale zapad ci vychod..hovoril som, ze by sme nemali nekriticky prijimat myslienky z vyspelejsich statov, len preto, ze prisli z tych vyspelejsich statov...dobru myslienku prijat, zlu zavrhnut...viem, ze v tomto sa nezhodneme co je dobra a co je zla myslienka, ale minimalne to musis uznat, ze urcite teraz este nie je ta doba, aby sa homosexuali mohli verejne prezentovat ( s ohladom na ich vlastne bezpecie)...ja dufam, ze to tak skoro ani nepride..
@wewo ty trt, som ti hovorila, že si máš dávať bacha! kamarát, čo hral na lodi potom, sa tam motkal a debil sa partie náckov spýtal, že kde je afterparty z prideu. a oni mu to ukázali
Ktory normalni clovek ma rad GAYOV ???? Fuj je to nechutne a ked sa olizuju na verejnosti to je este nechutnesjie a keby boli legalne svatby v kostole a adoptovanie deti pre gayov a lezbicky ... Je to otrasne a nechutne a tz ludia co maju inu orientaciu nez maju mat su nenormalnu.
je dobre ze sa stym nieco roby nechcem aby bolo slovensko obrazom USA to ze je prehnila neznamena ze musime byt aj my chcem svoje dieta vychovavat v normalnej spolocnosti medzi lolesnikmi rovnakeho pohlavia osobne si neviem predstavit keby idem po ulici a vidim so svojim dietatom tento topochod co sa stal v USA precitajte si clanok a pozrite si fotky ... nechcem aby slovensko bolo taketo » prop.sk/homosexuali-v.h...
premýšľal som nad tým nejakú dobu. hlavne v tom smere, či má vôbec zmysel to písať na birdz.sk. alebo tak celkovo, či má zmysel niečo na túto tému písať kamkoľvek. osobne naozaj nikomu neberiem jeho názor. mám povahu, ktorá je pokojná, pokým do nej ktosi nevŕta. som ryby a je to na mne evidentné. nechce sa mi písať celý príbeh o mne, aj preto, že som lenivý.
začal by som s tým mestom, kde žijem. dopredu upozorňujem, nekalkulujte s tým, že budem hovoriť o psychickej šikane, bitkách, výsmechoch v škole...nie. je to klasika a nie je to závislé na sexuálnej orientácii. takže nie.
prečo je niečo ako dúhový pride a prečo sa pre vás tí podivní teplí priatelia tejto zeme obliekajú ako najväčší dementi.
nie je to ani preto, lebo chcú mať dovolené ochkať v spálni s vašim láskavým dovolením. oni sa tak dokonca ani neobliekajú preto, lebo len tam si to môžu dovoliť.
to, čo vidíte na tých "hrôzostrašných" obrázkoch, to je extrém. a vy veľmi často vnímate extrémy, čo je spôsobené spoločnosťou, takže nečudo. načo sa trápiť niečím, čo nie je NAJ, však?
nepotrebujete vedieť, čo sa deje za dverami ich spálne. a teraz ruku na srdce, koho kedy trápilo, čo sa deje za dverami kohokoľvek spálne?
tie pochody si nekladú za cieľ legalizovanie sexu. a ani vám o tom nikto nebude hovoriť. dokonca si myslím, že názor, že vás netrápi, čo sa deje v ich spálni je u vás tak skreslený, pretože vy sami ste poháňaní sexuálnym pudom.
homosexuálne páry sú tak rôzne ako rôzne sú páry heterosexuálne. len trochu skúste zísť z toho, že je to choroba. mužovi funguje lepšie opačná strana mozgu ako žene. je preto človek chorý? ak žene funguje tá istá strana ako mužovi a opačne? môže mi terapia prehodiť mozog.
mám pocit, že mi posadol diabol telo a myseľ? bitch please...
tiež nerozumiem, prečo sa odvolávate na deti. a celkovo, prečo sa odvolávate na civilizáciu a jej vyhynutie? kráčam v otrasnom počasí za mestom a počujem za sebou hlasy. za mestom, na lúke! kde všade sú už ľudia. chcete aby bol svet plný detí a ľudí, ktorí ich plodia? a neplodia ich? a vyhynutie ľudstva...celkovo nechápem, prečo sa týmto ľudstvo neustále potrebuje zaoberať.
vyhynieme! my vyhynieme!
rýchlo, množme sa!
keď - ako to tu bolo spomenuté - chce prejsť tisíc homošov cez jedno námestie a dávajú avízo, tak to asi robia preto, aby ste si pripravili dostatok megafónov a jačali ste na celé kolo "buznyyyyy...!"
vo všeobecnosti existujú v každom meste ľudia, ktorí vás pozvú do bytu, lebo na verejnosti by si nemohli dovoliť vyplaziť jazyk a nedajbože si k sebe pritisnúť toho druhého. chytiť sa za ruky, objať?! čo ak nás niekto vidí?
tu nejde o hanbu. títo ľudia by veľmi radi preukázali svoje city kedykoľvek. lenže majú, verte-neverte, odžitého po psychickej stránke priveľa na to, aby dokázali počúvať aj v romantickom momente, že sú nechutní a že sú vývrtky. komu čo spravili? ani ústa neotvorili, len sa na seba usmiali a s tým si vystačia. však pusu si dáme doma, dobre?
vy len máte pocit, že homosexuálny svet funguje tak, ako vám ho predkladá spoločnosť. nie každý pácha samovraždy, nie každý chce deti. nie každý mieni mať svadbu. nie každý za dverami spálne JEBE ostošesto. ale, ak sa na to pozriete cez svoju prizmu, možno si uvedomíte, že každý potrebuje cítiť, že nie je len predmetom s vedomím.
homosexuálne páry nie sú IBA točky, ktoré si ľahnú do postele s kýmsi rovnakého pohlavia za každú cenu. tie točky, ktoré vidíte majú dojem, že sa nemusia hanbiť, takže to úplne ľudským algoritmom ťahajú do extrému. lenže potom tu je skupina TÝCH, ktorých častujete výrazmi od výmyslu jazyka a tých, ktorí sa vám s tým zdôveria, lebo ste rovnaký ako oni. inak by stratili postavenie, kamarátov, rodinu, svoj život. dokonca som sa stihol zoznámiť s niekým, kto svojou nenávisťou voči nim potreboval parodovať gaya. hádzať človeka do plynu, lebo odmieta ženu. a žena odmieta muža... zmyselné. takto svet určite nevyhynie.
spravíme si nové deti a keď budú vykazovať zvýšenú teplotu...spravíme nové??
viete, naozaj nechcem, aby ste sa na tento komentár nejako odvolávali. načo máte niečo písať a iné robiť? zažili ste análny sex? boli ste znásilnení? vysmiali vás niekedy len preto, že ste nevykazovali známky regulérneho muža alebo ženy? alebo ste niekedy ľúbili rovnaké pohlavie? fakt sa na vás ktosi díval ako na omyl?
no až nabudúce uvidíte informáciu o dúhovom pochode, zabudnite pre istotu svoje hlasné trúby doma. nemusíte sa biť do pŕs, ako brutálne ste za a proti. len počas jedného všedného dňa nečumte na dvoch ľudí ako na zajace, ktoré iba jebú do zadku a pchajú si jazyk do hrdla.
dúhový pochod pre mňa neznamená príležitosť ukázať, že sa nehanbím za to, s kým sa držím za ruku. dúhový pochod je pre mňa
M E N O V I T E kritický bod, kedy spoločnosť z pretlaku spraví "DOBRE, TAK MÁTE PRAVDU, SME BUZNY, TOČKY... A?!"
A?!!
vybili ste si to. smejte sa a jačte "ja som to vedel"...potom sa utekajte množiť a biť sa do pŕs, akí ste správni a predovšetkým
ZDRAVÍ jedinci
a áno. ak je pre vás tak dôležité zaradiť si ma ako GAYA, pretože mi záleží len na jednom človeku s penisom namiesto vagíny, tak si ma tak zaraďte. ja svoje postavenie kvôli nikomu z vás nezmením.
(tento komentár nie je len reakciou na pochod. je reakciou na desiatky nezmyselných a týždenne opakovaných diskusií, ktoré ABSOLÚTNE nemenia skutočnosť.)
@kemuro diskusie malokedy menia skutocnost, ale mozu byt cestou ci podnetom na to, aby sa raz/niekym ten pohlad/ta skutocnost zmenil(a)
vyjadrenie svojho nazoru je tiez prezentaciou toho..
samozrejme vsetko sa odvija od fora, kde sa to odohrava, od inteligencie pritomnych, od moderovania danej diskusie a od vole dokazovat si ze som viac..
a co sa pochodov tyka (je jedno akych) problem nie je to, ze su.. problemom je ze su zneuzivane! ti nevinni ludia, ktori to vidia v ruzovych okuliaroch su nastrojom par ludi "v ciernych okuliaroch" a tu to zacina byt smutne.. (v pripade vole reagovat mozes i cez ts)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
193 komentov
Typické slovensko
Homosexuálov napadli v Bratislave neonacisti, pochod sa neuskutočnil
Pravda.sk | 22. mája 2010 14:14
Pochod gejov a lesieb v Bratislave organizátori zrušili. Napadli ich totiž členovia Slovenskej Pospolitosti.
Slovenská Pospolitosť ešte funguje? (ach)
Pokiaľ priemerný Slovák považuje za výhru to, že banda holohlavých nacistov brutálne napadla skupinu ľudí, ktorá je iná a bojuje za svoje práva tak je to v tomto Slovakistane veľmi, veľmi zle.
@johnny89 Myslím, že "normálni" ľudia mali tých pochodov už dosť
@stormmast3r
@krvaa
@drejka povedala som, že orientácia je osobná vec, nie ten pochod. A sloboda prejavu, fajn, ale toto NIE JE sloboda prejavu, keď do nich niekto začne hádzať slzotvorné granáty...
Pre mňa je zatiaľ jediný problém ohľadom tých adopcií to, že na to spoločnosť nie je pripravená, a naša už úplne, tj. by sa decku stále vysmievali a tak podobne..
Si zober ze tych pomatencov bude stale viac a viac, bude sa rodit stale menej a menej deti. A ak aj si nejake dieta "obstaraju", z tych deti budu vyrastat sami retardovani jedinci (vychova zohrava velku cast ludskeho vyvynu, pri ktorej sa dieta uci od matky aj od otca). Kedze bude mao deti, budu pribudat stari ludia, ktori nie su produktivni. Bude to mat za nasledok, ze do dochodku pojdeme v 80-ke, a aj tak velka cast HDP pojde na dochodky.... toto chceme? ja urcite nie
Ernst Rohm nebol v podstate nacista a uz vobec nie fanaticky. On si isiel vlastnou cestou ktoru mal ciastocne spolocnu s NSDAP, ale netancoval tak ako oni piskali tak preto bol odstraneny.
Keď sa konečne odtiaľto dostanem, radšej ani nebudem priznávať že som slovenka... je to ponižujúce ....
...bohužial..
To na Slovensku nacisti pochodovať môžu a ľudia inej orientácie, ktorí nehlásajú nenávisť a nikomu neubližujú nie?
Panebože, zamysli sa nad tým...
Ste len typický príklad slovenskej, zaostalej, krčmovej, ficovoličskej zberby...
@belzeboss keď ti pod balkónom o polnoci vyspevuje ožratý sused, je to tiež provokácia, ale asi mu skriňu na hlavu nepustíš.
ked su homo nech su homo, kedze je to ich osobna vec, nech to osobnou vecou aj ostane..
Aby si vedel, ja homosexuálov nepodporujem, hnusí sa mi pohľad na dvoch bozkávajúcich sa mužov, ale beriem to neutrálne a triezvo a s istým pochopením.
je v tomto pripade na mieste...
aj pre antimanifestatorov
aj pre prisediacich nazorovodcov, ktorym vadi nieco tak nevinne ako pochod homosexualov...
myslim si, ze je dobre ze to pokracuje
a nie len z hladiska civilizovanje europy
ale takej obycajnej ludskej...
aspon sa nestretavaju na facebooku...
..o nacistickych pochodoch neviem nic, asi nie som tak v kruhu ich party ako ty...a nikde som nepovedal, ze som rad, ze nackovia pochoduju, ale som rad, ze niekto zasiahol proti takemuto pochodu, bez ohladu na to kto to bol....keby cigani boli ti kto pochod zastavia, tak som takisto tomu rad..
...casto pocujes otca ako niekomu nadava do ficovolicov?? pouzivas to v protirecivych prikladoch tak popros niekoho, nech ti vysvetli co to znamena..
@narazuvzdornaa jeden rozdiel tam je, ze totiz ten pochod je cielena provokacia a o moznom utoku nacistov sa hovorilo uz pocas tyzdna..kto tam isiel, isiel tam dobrovolne s cielom vyprovokovat ako krestanov, tak aj ateistom, ktorym sa tato deviacia normalna zdaleka nevidi....to nech si potom pedofilovia pochoduju...ak homosexuali sa mozu verejne prezentovat tak preco nie aj pedofili?
Dokonca už majú aj stranu kandidujúcu vo voľbách
» en.wikipedia.org/wiki/Violence_a...
normalne nie je nenavidiet inych ludi a nie homosexualita...
oni sa neprezentuju, pochoduju za svoje prava a zrovnopravnenie ich vztahov a hetero vztahov, aby ked miekoho druh druzka ochorie by ho za nim nou aspon do nemocnice pustili!!!!aby mohli spolu existovat ako par napr. hypoteka atd. preco si kazdy mysli ze ked ma dieta dve matky alebo otcov je porusene????a ked je zena sama s dietatom a vychovava ho babka a matka tak je z neho tiez z nej neho bude homosexual???je to genetika pice!!A DIETA si berie z rodiny lasku anie mama tato muz zena spravny par..a vacsina mojioch znamych je homo a mali idylicku vychovu a rodinu a su gay!!a su to lepsi milsi a srdecnejsi ludia su dobri a vobec nechovaju k nikomu nenavist ako vy..je to ubohe a chore..mate vygumovany mozog..ako pochodovat mozu nabozensky fanatici a ovladat nas a nutit verit ale homo ludia nie hej????grc grc grc
Nacistické pochody, pochody bandy Slovenskej pospolitosti na čele s Kotlebom sa už pár mesiacov dejú skoro po cele republike, sú toho plné média, napríklad Šarišské Michaľany, alebo Krompachy.
Na tú poznámku s ficovoličmi radšej reagovať nebudem, len sa pousmejem, od začiatku viem, že k ním patríš
Mimochodom v San Franciscu, Washingtone, alebo New Yorku sa takéto pochody oraganizujú každý rok a nepamätám si, kedy naposledy boli rozohnané nacistami a ľud to ešte aj podporoval...
Primitívnym deckom ma ide nazývať 21 ročný človek? Keby si mal aspoň o 10 rokov viac tak nepoviem, takto si vrcholne smiešny
A tiež ludia čo hovoria že na čo je vobec taký pochod dobrý, ak chcu byť homosexuali nech si to robia doma... ale podstata toho pochodu je aby sa ludom ukázalo že aj takýto ludia tu žijú a vyvolalo to diskusiu o ich častej diskriminácií etc. Aspon vidíte čo sa ukázalo - slovensko vobec nie je pripravené stať sa tolerantnou krajinou, každého len nenávidíme - madarov, romov, homosexuálov... kedy sa vačšina ludí už konečne uvedomí?
Ked boli pochody žien za ludské práva tiež sa na to ludia pozerali medzi prsty a teraz sú ženy rovnoprávne (aj ked diskrimináciu sa ešte nepodarilo vykoreniť) pozrite sa ako sa veci zmenili... a myslím že je čas aj na dalšie zmeny...
decko si podla zakona, a primitivne lebo, vsetko zvalujes(ostatny tiez) na "slovensku metalitu"
na tom linku z wikipedie si pozri jednotlive utoky, su tam aj z USA za posledne roky(vratane tych pochodov). ak si myslis ze nie si primitivny tak by si si to mohol najst aj sam
Rodina ako ju chápem ja, sú dvaja a viacerí ľudia ktorí sú prepojení buď pokrvne (rodič-dieťa, súrodenci a pod), alebo sa milujú (či už sú to muž-žena, alebo žena-žena, alebo muž-muž)
A akou záhadou si prišiel k tomu, že by ich bolo viac a viac? Možno teraz to tak vyzerá, ale nebude to aj tým, koľkí sa ešte stále boja priznať? (a ja sa im nečudujem, keď to vyzerá ako to vyzerá)
"Čiže to, že sa to deje aj inde je oukej ?"
To, ze sa to deje aj inde znamena, ze to nie je zalezitost slovenskej mentality, ale zalezitost vnimania queerov ludmi po celom svete. ťuk ťuk
Nech žije intolerancia!
Nech žije intolerancia!
Nech žije intolerancia!
Na tom wiki linku sú popísané útoky na jednotlivcov, alebo všeobecne proti homosexualite, ja sa bavím o gay pride a o tej som tam zmienku nenašiel.
Pozri si ale ako vyzerajú GayPride všade po svete.
» en.wikipedia.org/wiki/LGBT_pride...
rgulho_GLBT_de_S%C3%A3o_Paulo" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku en.wikipedia.org">» en.wikipedia.org/wiki/Parada_do_...
Dočítal som sa jedine o výtržnostiach a napadnutiach len vo východnej europe, na balkáne a v Rusku.
Ano, na mentalitu sa vyhovárať budem, pretože je zastalá a konzervatívna.
rodinu chápeš zle. lebo rodina je skupina, samozrejme sociálna, zložená z dvoch alebo viacerých osôb žijúcich v domácnosti, ktoré sú spojené manželským, pokrvným alebo adoptívnym zväzkom. ani jedno nezahrňuje to tvoje ,,sa milujú,,
z tohto dôvodu homosexuálny pár nevytvorí nikdy dokonalú rodinu, pokiaľ im inštitúcie nedovolia potvrdiť svoj vzťah manželským aktom.
Prirovnávaš homosexuálov k pedofilom predpokladám na základe toho, že ani rovnaké pohlavie, ani deti ťa nepriťahujú. Rovnako ťa môžu odpudzovať prefarbené čiernovlásky/veľmi vysoké/fyzicky hendikepované/výnimočne flegmatické dievčatá/dôchodkyne/vidiečanky/cyklistky/bujóny v kocke.
Ideš po zástancoch horeuvedeného niečím hádzať? Ak áno, máš na to právo?
Nevidíš drobný rozdiel v tom, že dvaja muži/ženy v homosexuálnom vzťahu sú v drvivej väčšine prípadov dospelí/nad vekovou hranicou, od kt. sa povoľuje pohlavný styk, obaja sú svojprávni, momentálne príčetní a súhlasia s tým, čo s partnerom robia?
Koľko homosexuálov poznáš? Koľkí z nich ťa osobne obmedzujú?
Ktorykolvek zapas Spartak vs Slovan by tu sarvatku prekonal a ze som videl vela veci , kedze byvam blizko stadiona
Dosrali to organizatori. Dosrala to policia. Skoda, ze policia zamerne : /
@stormmast3r ty na tom nie si az tak zle ale predsa co tak trocha tolerancie.... viem ze ja pravdepodobne nemozem byt uplne objektivny lebo mne by sa to uplne vyhlo kedze byvam par stokilometrov od BA ale aj kebyze som z BA sice by som z toho tiež zrovna nebol nadšený a možno by am to celkom solídne sralo, pre až povestnú infantilnosť a hnusnú gýčovitosť takýchto akcií ale je 21. sotoročie tak sa kurva zobuď, odsúhlasili sme si demokraciu a slobodu prejavu a tá platí pre všetkých, konzervatívci sú obmedzení kreténi
Asi nejak tak ale v podstate mi to je uplne jedno ...
ja by som aj rada dákeho gaya poznala osobne, ako kamoša.. aspoň by som nebola pre neho sexuálny objekt..
presne tak..nech si to nechaju pre seba
@3mm 16 rocny sopliak ako ty mi nema co nadavat do primitivov... ked chces strkat jazyk inemu 16 rocnemu sopliakovi, tak pre mna-za mna si ho tam strkaj... ale o tom, ake to bude mat doledky, to este pochopis... mozno.
Zamyslela si sa nad tym, ze to ma svoj vyznam ? Ze pointou nie je vystatovat sa, ale upozornit ?
Ze gayovia su vlastne len vtedy ""rovnopravni"" ak o nich nikto nevie ?
Ze politika ""je nam to jedno"" ale drzte sa od nas co najdalej je rovnako likvidujuca, ako agresivne sposoby radikalov ?
Fyzicky ci psychycky utlak.... je to jedno a to iste.
ved ja viem. ale neviem preco pises ze bol fanaticky nacista, je to trochu zavadzajuce. NSDAP podporovalo vela ludi ktory neboli nacisti (generali z prvej vojny, majitelia vacsich podnikov..), predovsetkym koly hrozbe bolsevikov.
@79 bol som aj 72
@all Kto je bez viny, nech do mna hodi kamenom. Kludne napis svoju adresu, pridem k Tebe a mozes. Aspon navstivim Slovenko. Naozaj nevidite, ze Vy idete uprierat pravo ludom na zivot? Ako v Stredoveku? Kadejaka sexualita bola normalna vec uz v Antike. V stredoveku nie. Kde nas posunula Antika a kde stredovek?
Naozaj nevidite, ze tymto ide vraviet kto ma zit a kto nie? Myslite, ze mate na to pravo? Keby si majitelia domacich zvierat zoorganizovali pochod zo svojimi milacikmi napriklad proti tyraniu zvierat, nepacilo by sa Vam to, lebo by bolo odrazu vela zvierat pokope? Hadzali by ste do nich bomby?
Clovek si nema pravo vziat ani svoj zivot, nie vy chcete siahat na zivot ludi, ktorych dokonca ani nepoznate?
Inac, tie vase vulgarne a bulrive prejavy... Toto forum ma menej ako 100 prispevkov. Aj keby mal kazdy uzivatel iba jeden prispevok, stale je menej ako 100 ludi. Slovensko ma okolo 5,5 - 6 milionov. Nezda sa Vam, ze Vam to trochu hlupe?
Fakt nie ste sami na tomto svete, kto ma pravo zit. Mate presne take iste pravo zit, ako ten najposlednejsi zobrak a vrah. O nic viac, o nic menej.
A Zem sa toci.
Na stanici metra ve Washingtonu DC se posadil muž a začal hrát
na housle; bylo studené lednové ráno. Hrál asi 45 minut Bachovy skladby.
Během té doby, jelikož byla špička, prošlo stanicí odhadem tisíce
lidí, většina z nich cestou do práce. Po třech minutách prošel kolem muž
středního věku a všiml si hrajícího muzikanta. Zpomalil krok a na pár
minut se zastavil, pak spěchal za svými povinnostmi.
O minutu později dostal houslista svůj první dolar: nějaká
žena mu hodila peníze do krabice a bez zastavení pokračovala v chůzi.
Po několika minutách se někdo opřel o zeď a poslouchal,
pak se podíval na hodinky a odkráčel. Evidentně spěchal do práce.
Nejvíce pozornosti mu věnoval 3letý chlapec. Matka jej vlekla
kolem, spěchala ale dítě se zastavilo a dívalo na houslistu. Nakonec
jej matka postrčila , dítě pokračovalo v chůzi ale celou dobu
se za houslistou ohlíželo. Toto se opakovalo s několika jinými
dětmi a všichni rodiče, bez výjimky, je nutili pokračovat v chůzi.
Za celých 45 minut hry se na chvilku zastavilo pouze 6 lidí .
Asi 20 mu dalo peníze, aniž by zpomalilo svůj krok. Vybral 32 dolarů.
Když skončil a nastalo ticho, nikdo si toho nevšiml. Nikdo
nezatleskal, nikdo jej nepoznal. Nikdo nevěděl, že tím houslistou byl Joshua Bell,
jeden z nejlepších hudebníků na světě. Hrál jedny z nejtěžších skladeb,
které byly kdy složeny, na houslích za 3,5 milionů dolarů.
Dva dny před tím, než hrál v metru, vyprodal Joshua Bell
divadlo v Bostonu,za průměrnou cenu sedadla 100 dolarů.
Toto je skutečná historka.
Inkognito hra Joshuy Bella ve stanici metra byla zorganizována deníkem Washington Post jako součást exprimentu o vnímání, vkusu a prioritách lidí.
Zadání bylo : na běžném obyčejném místě v nevhodnou dobu -
dokážeme vnímat krásu ? Dokážeme se zastavit a ocenit ji? Poznáme v neodpovídajících souvislostech talent?
Jedním z možných závěrů tohoto experimentu je, že jestliže
nemáme chvilku se zastavit a naslouchat jednomu z nejlepších hudebníků na
světě,hrajícímu nejlepší kdy napsanou hudbu, Kolik dalších věcí nám uniká ?
co spravis ak sa tvoji opiti susedia dohodnu, ze ti pridu pod okno spievat naraz vsetci a "oficialne"
ked to robi jednotlivec nie je to provkacia je to jeho hlupost
ak to robi skupina ludi a cielene tak to provokaciou povazovat mozno..
prezijem ten pochod, neprezijem neskutocnu snahu za "prava homosexualov"
chcem sa spytat ake prava nemaju??
rodit deti nemozu a chcu mat prava ako rodiny? spravodlivost nadovsetko a viem..
@waagbistritz69 radsej mat za rodicov homo ako alkoholikov hetero.. super ale prepac kde sa pise o tom, ze ti homo nemozu byt alkoholici??
..
nemam nic proti homosexualom, viem, verim ze su to skveli ludia. ale takisto ako ostatni. je to skupina roznorodych ludi ktori maju cosi spolocne. teda su medzi nimi ti co rozum maju i ti co nemaju.
tento pochod mal na nieco poukazat a teraz vsetci nadavajme ake je slovensko neliberalne..
..
fakt sa chcem spytat, preco je tak dolezite, aby mali homosexuali prava ako rodiny..
ved kazdy tvrdi "ten papier" vobec nie je dolezity.. TAK preco ho musime tym homosexualom priznavat?
ved ked sa maju radi, nech sa maju. ja im to neberiem, neodsudzujem ich.. je mi to jedno. ked ich spoznam budem sa s nimi kamaratit i to pivo si dam a nebudem riesit kto si co a s kym robi doma v posteli..
ale do frasa pre aku pricinu to musia vykricat celemu slovensku? ci celemu svetu?
ano .. nadavajte mi do neviem coho.. ale fakt chcem vediet rozumne dovody .. preco?
základnou funkciou manželstva je založenie rodiny. uzavretím manželstva vzniká rodina, teda logicky bez manželského aktu nevznikne rodina.
manželský akt je primárny pri vzniku rodiny.
to čo si popísala ty, to je nejaký nedefinovateľný vzťah páru. vzťah na divoko. ani sám neviem ako to pomenovať.
Osobne si myslim, ze nikto tak nie je. Preto, ked uz nemozem byt normalny, snazim sa byt aspon clovek.
Ved my sme tu pre deti nie deti pre nas. Dokym sa spolocnost natolko nevyvinie, aby to bolo prijatelne, suhlasim , ze adopcie nie. -> Na Slovensku
V v niektorych vyspelych krajinach sa o tom uvazovat da.
Ale Ok tvoj nazor je nekonfliktny a ma svoju logiku.
A ta logika je tak dobra, ze keby som bol heterosexual tak s nou suhlasim v kazdom bode.
Lenze cosi som si pretrpel pre to aky som a viem, ze vela gayov si pretrpelo tisic krat viac ako ja pre to , aki su. Je to taky vnutorny ohen, taka potreba vies, zhromazdit sa, prejavit si solidaritu , sudrznost.
A keby si bola rovnako sexualne zamerana, som si zase isty , ze by si chapala aj ty nas v tejto veci.
Empatia hold tiez ma svoje hranice.... ja to chapem
A s tymi pedofilmi. Ufff na to sa nerad vyjadrujem, lebo ja nie som pedofil a nemam moralnu povinnost si ich zastavat.
Ale aby som bol objektivny poviem to takto....
BYT pedofil nie je zlocin.
Zlocin je zneuzit dieta. A to by sa tiez malo rozlisovat.
Pedofil bol Andersen (tvorca najpopularnejsich rozpravok pre deti)
...a nejeden grecky filozof
Citenie, a ciny su 2 rozdielne veci.
Ale homosexualita s pedofiliou nesuvisi. Z toho dovodu, ze homosexual nemoze nikomu takto hnusne ublizit.
Jedine sebe.... ak sa neprime vezme si zenu, a doserie zivot sebe aj jej.
@kosh neublizovat a nechat zit.. ide skor o zmysel ako o prechadzku mestom...
ps: to s tymi poctami je sice malo v porovnani so Slovenskom.. ale v porovnani s tym kto pozna birzd a kto sem prispieva sa tie percenta rapidne zvysuju.. !!
@97 @kosh Pekný experiment...
@100 @sumivybanan Prečo nie? Nech sa kľudne pretŕčajú, mne to nevadí... (keď sa "pretŕčajú" po uliciach slečny aké sa v Bratislave zvyknú označovať za "Aupark devy" - alebo inak povedané "slepice" - ja také naozaj nemusím, ale keď sa chcú pretŕčať, je to ich vec...)
"zakladali si len tak rodiny" - Ak si chcú založiť rodinu, nerobia to "len tak" ale preto, že k sebe niečo cítia... Ale nech to teda urobia... Je to opäť len a len ich vec s kým si založia tú rodinu... Naozaj sa môžeme rovno vrátiť do stredoveku, keď rodičia svojim deťom vyberali manželov/manželky... Tebe by sa páčilo, keby si sa zamiloval do nejakého dievčaťa, ale nemohol by si si ju vziať, lebo rodičom sa zdá vhodnejšia nejaká iná?
A ako by tieto veci zvrátili spoločnosť? Zvrátená už je, keď skupinka ľudí začne mlátiť človeka len preto, že sa im na ňom niečo nepáči (či už sexuálna orientácia, dlhé vlasy, alebo im bol len nesympatický)
@insomnya nechces byt carodejnica?
Ale ak chceš: aj potom zostane skriňa na mieste.
Susedov možno legálnou cestou eliminovať spod balkóna z dôvodu rušenia nočného kľudu atď.
Pochod ale nie je protiprávny.
Čo sa týka provokácie, ako o nej hovoríš ty: nikto nešiel obťažovať radového občana/Feriho z vedľajšieho vchodu. Provokácia je mierená voči tým, kt. proti homosexuálom vystupujú, bez popudu z ich strany, s neprimeranou fyzickou/verbálnou agresivitou.
Citujem z ofic. webu Pride: za ľudské práva neheterosexuálnych ľudí, za ich spoločenské a politické zrovnoprávnenie.
Ľudské práva sú verím jasné, politické zrovnoprávnenie takisto. (Výroky Janka zo Žiliny považujem za absolútne neprijateľné aj pod stolom v krčme, nieto v televízii,z úst poslanca parlamentu.)
Osobne mi nie je jasné, čo sa spoločenskými právami myslí, a slovné spojenie ,,pochod za práva" považujem za zbytočné, keďže práva po prvé majú a po druhé v opačnom prípade by ich sotva vypochodovali.
A nielen na základe tejto diskusie nerozumiemm tvojmu postoju. ,,Prečo to musia vykričať do sveta?" Prečo nie? Aký je v tom rozdiel?
prepac, ale su ti ludia normalni ked maju potrebu vykrikovat do sveta s kym doma spavaju??
lebo ak ano, tak potom som hrdy na to ze som nenormalny, lebo fakt nemam potrebu ist do ulic a ukazovat nieco podobne!!
bojuju za prava.. za ake? maju tie iste prava co ja a ty. preto mi nevadi pochod.. vadi mi ze je "za prava"
nemam pocit, ze by im boli nejake upierane. a okrem toho ak sa hlasia povedzme do zamestnania taktiez sa nikdy nepodpisuju ci su hetero alebo homo..
preto sa pytam.. nemaju ludske prava? nie su rovnopravni? ano je pravda, nemaju rovnopravne postavenie co sa tyka manzelstva, resp zakona O RODINE.. hm.. ale ked rodinu mat ja nebudem, tak ich nebudem mat ani ja a mozem byt najvacsi heterosexual..
proste ake prava nemaju?
Pre mňa je to presne to isté, ako keby som si vzala dvadsať známych a išla na koncert vykričať, že mám rada Kelly Family; do reštaurácie vykričať, že mám rada halušky; na tribúnu vykričať, že mám rada ŠK Drienovská Nová Ves.
(Nakoľko homosexualita je dosť podstatným aspektom každodenného /a celého/ života, nevidím problém v tom, ak niekto vyjde do ulíc s priateľom rovnakého pohlavia.)
Ako som už písala, ani mne sa nepozdáva podtón ,,za práva", a súhlasím, že práva sú. Manželstvo ani adopcia podľa mojich informácií nespadajú pod základné práva.
Nechcem sa o tomto ďalej hádať.
Za adopcie osobne nie som, avšak nie z dôvodov, pre ktoré by si nesúhlasil ty.
Na margo registrovaných partnerstiev - podotýkam ako inak civilných sobášov - okrem symbolického významu tieto prinášajú právne ekonomické, sociálne atď. výhody (prevedenie majetku na manžela v prípade úmrtia, možnosť spoločného financovania, poistenia a i.), kt. nemajú nič spoločné s definíciou rodiny z akéhokoľvek hľadiska.
organizovany pochod nie je prechadzanie sa po meste...koli tomu ze robili pochod musela byt v pozore policia ktora je platena z nasih dani a boli to peniaze vyhodene do vzduchu lebo sa pochod nekonal...
vadi mi, ze sa okolo toho schvalne robi velke halo.
vadi mi, ze sa tamti ludia tvaria, ako keby sa im denne ublizovalo.
vadi mi, ze chcu prava napriek tomu, ze im ziadne upierane nie su
ano viem.. ze ten zvazok ma iny pravny status, avsak vsetko sa to da vyriesit zavetou
@insomnya to len, aby si nezostaval v naivite ze dnes sa nic take nedeje.. nevravim ze to viem dokazat.. ale ludia nie su svati a teraz este menej ako boli kedysi..
@drejka k dedeniu sa radsej nevyjadruj, lebo je rozdiel ako deti dieta, manzel, spolocne zijuca osoba a niekto dalsi!
Ale stale je to objektivita.
A hej myslel som ten kompliment vazne
Mozu za to organizatori.Nezvladli bezpecnost pochodu.A vobec nechapem naco to bolo dobre...mala to byt provokacia alebo co???
a neboli mi ponuknute male peniaze, aby som mlcal
takze o tom co je normalne a co nie mame jednosmerny pohlad neboj
Nechapem preco sem pleties kamionistov - to bol strajk
Toto je pochod a to je rozdiel ...ci aj tento pochod gayov bol strajk???
Ano je lebo su to dva rozlicne veci.
Je to rozdiel , zatial co kamionisti strajkovali proti novemu zakonu o myte tento pochod je organizovany len preto aby na seba upozornil.Co chceli tym pochodom dokazat , proti komu a comu protestovali???Navyse sa ani nekonal ...
Existuje snad nejaky zakon v ustave SR ktory diskriminije alebo netoleruje homosexualov???
dedi sa podla viacerych dedicskych skupin kde prva su manzel/ka a deti
nasledne druha su vacsinou pribuzni
a myslim ze az tretia su osoby zijuce v spolocnej domacnosti..
inymi slovami ak ziju dvaja spolu nemanzelia, tak by dedili pribuzni a ten partner spolocne a rovnako /eventualne partner menej/
ak by boli manzelmi tak by dedil vacsinu..
popravde sa mi to teraz nechce hladat, ide vsak o to ze su tam podstatne rozdiely..
zavet to vsetko vyriesi.. ale to je iny sposob uz
a jednoducho to neni dobre aby mali deti lebo to nie je prirodzene ked raz deti nemozu mat normalnym sposobom tak vobec
Tiez sa mi nepaci ako sa homo musia prezentovat a pride mi to cele onicom a upne neproduktivne, ale nech sa prejdu, ked im to pomoze, ale to, ze pride zdegenerovany kokot a zacne tam hadzat granaty a mysli si, ze toto je politika alebo demokracia asi ma raidne v tej hlave nasrane.
Proste toto asi nikdy nepochopia. Stale budu uznavat prachom zapadnute hodnoty z cias, kedy nemali a ani nemohli chapat nieco ako homosexualita. Dnes doba pokrocila, ale v ich hlavach sa zasavila. Ziju stale v nejakych tradiciach, ktore oni sami porusuju.
spolocnost je velmi vseobecny pojem... spolocnost moze mat rozne nazory , mozu byt pre homosexualov pozitivne aj negativne a rovnako je to aj naopak... ak protestuju proti spolocnosti tak je to boj s veternymi mlynmi a plytvanie penazi danovych poplatnikov.
nechcem zit v tejto vyjebanej zaostalej krajine a uz vobec tu nechcem vychovavat svoje deti... keby moj syn bol gay a bol by v pochode a niekto by ho tam dojebal, tak by som to asi psychicky nezvladla a musela by som ist hadzat granaty do tych primitivnych vyjebancov... ale nie slzotvorne
@151 @lucinkahc toto je jeden z najhorsich argumentov vobec... cim skor sa deti naucia, ze je to NORMALNE a nie je sa za co vysmievat, tym lepsie, ale s takymto pristum k tomu nikdy nedojde... btw, deti sa vysmievaju aj ked mas okuliare, strojcek na zuboch, ci slabsi model nokie, takze toto je absolutne irelevantne..
najhorsi zazitok z dneska asi bol, ked chalan s duhovou vlajkou zakrical na nackov HANBA! a okoloiduci otecko s malym synom na rukach mu povedal, ze ma drzat picu inak mu rozbije hlavu... smutne
ale že inak to bolo dobré škoda že som tam nešla
hm okay cize tie deti nechajme v tych detskych domovoch a nech tam pokojne preziju prijemnu mladost plnu hravych detskych spomienok...
Je to tu, tak sa s tym naucme zit...
henty "nacionalisti" si svoju cestu vybrali... homosexualita je prirodzenost...
tak k comu sa priklonit,
ved to je uplne jednoduche
Volby su potrebne , stat fungovat sam nevie...musi byt niekto kto podpise zakony a vzhladom na to ze sme v demokratickej krajine mozeme si vybrat kto nas bude reprezentovat.Ja by som cirkev nielenze odlucil ale rovno zrusil...sice som veriaci ale cirkev je iba sposob ako zarobit na viere... ak chces mozes vybehnut do ulic a zacat strajkovat...
ja som inak dost liberalny clovek v tomto registrovane partnerstva-ok, prejavy na verejnosti-uplne ok , ale rodicovstvo?
Len neviem kto by bola ta kralovska rodina
...ja o nacistickych pochodoch nic neviem, bud ich nejak zabudaju medializovat alebo si ich vymyslas...teda o sarisskych michalanoch a krompachoch som pocul ale to bolo azda rok dozadu a su stale len dve, kym ty hovoris ako keby sa promenadovali priamo pod tvojimi oknami kazdy den...a ani s pochodmi nacistov nesuhlasim, stale sa rovnako staviam proti nim...narozdiel od teba nerozpravam o tolerancii...nechapem preco tebe nackovia vadia? ved ty si pan tolerantny...a nechapem preco ich vlastne vytahujes a hovoris mi o ich akciach..ja som ich vobec nespomenul..
..a koho ja volim to ti vesat na nos nemusim, aj ked sa za to nehanbim...aj ked, este raz ta ziadam, vysvetli mi, co maju politicke strany akekolvek spolocne s touto diskusiou..na to ani nemusim byt komunista, aby som vedel, ze tento zapadny liberalizmus so sebou nic dobreho nenesie..
@narazuvzdornaa ja som povedal, ze tu demonstraciu mali stopnut uz urady..a nasilie nechcem obhajovat, ale provokater obcas dostane po hube, tak to chodi vsade vo svete..a uz som ti vysvetlil, ze rozdiel je ten, ze tamti isli do ulic zamerne provokovat...to mi vadi...vies nech si doma robia co chcu...ale naco je dobra tato manifestacia?? umyselne na sebe vyvolavaju utoky..
...porovnavam tieto dve skupiny, na zaklade, ze sa obe prejavuju sexualnou deviaciou, pricom u jednej skupiny sa ta deviacia postihuje druha sa ide povazovat za normalnu...ak maju teda homosexuali pravo pochodovat, rovnake pravo maju podla mna pedofili, zoofili atd. sak co ma je potom ked si niekto pretahuje kravku na ulici, potom budes spokojna?
..a nie, nejdem po nikom nic hadzat a aj keby som chcel tak nemam na to pravo..ale mam pravo slodobne povedat svoj nazor, ze tento pochod nie je v poriadku a je ucelovo provokativny..
..neviem sice preco to je pre teba dolezite, ale osobne poznam jedneho homosexuala...a nech si v sukromi robi co chce..a on nema potrebu sa niekde promenadovat a na ulici sa vytrcat pred ludmi tak preco by ma mal zaujimat...a obmedzuje ma kazdy z nich, ktory sa verejne prezentuje..
A kvôli komu potrebovali účastníci pochodu ochranu polície?
A kvôli komu nakoniec organizátori pochod ako taký zrušili?
A čo ma ešte dojalo keď som videla reportáž na Markíze - že tí vyholenci tam vykrikovali "Za Boha!" Nielenže sa hrali na hrdých Slovákov (ktorí poväčšine ani nevedia po slovensky - súdiac podľa tých silných rečí čo mali na internete) ale navyše sa oháňajú vierou, ktorú nemajú...
A ďalšia vec - pedofili a zoofili nech si kľudne pochodujú, ale detí a zvierat nech sa nedotýkajú...
ale zviera sa ani nemoze ist stazovat na policii ze ho drzia v bitunku, v bude, alebo v byte, a napriek tomu sa legalne konzumuju kupuju a chovaju ako domaci maznacikovia.
Sám nie som homosexuál ani by som si nevedel predstaviť vzťah s mužom ale prečo by sme mali hádzať granáty do tých, ktorí to vedia a chcú to tak? Veď sme všetci normálni. Alebo nie?
a ľudia, čo tam šli len aby niekomu ublížili pre to, že ich názory sú iné podľa mňa nie sú ľuďmi..sú to výrastkovia ktorí o živote ešte ani nepočuli...
tak tak svätá pravda a nechcem rozdúchavať nejakú politickú flamewar ale čo z toho taký ctihodný pán Kotleba má a čo mu to dodáva, potrebuje si zväčšiť ego ?
Ale v podstate mi to je jedno. Nesuhlasim s podobnymi pochodmi. Samozrejme ze homosexualita je uplne normalna vec a proti homosexualom naozaj nic nemam ale taketo pretrcanie sa na verejnosti mi pride ako cisty exhibicionizmus a provokacia.
Keď o nacistických pochodoch nič nevieš tak si asi jediný na Slovensku, Šarišské Michaľany a Krompachy boli najväčšie a najmedializovanejšie pochody, organizujú sa a stretávajú asi každý týždeň všade po Slovensku, máš to aj na ich stránke.
To, že mi nacisti vadia nieje o tolerancii, nebudem predsa tolerovať niečo čo podporuje násilie a utláča iných ľudí, nehovoriac o tom, že 90 percent holohlavých hláv sú agresívny, ožratí idioti, ktorí večer na ulici napadnú každého bez rozdielu farby pleti, alebo sexuálnej orientácie (čo vlastne znamená, že rasisti nie sú).
...mozno som jediny na slovensku, neviem..ako som povedal..o tych krompachoch a michalanoch som nieco pocul ale to uz bolo davno, nacistami sa nezaoberam, dokonca ani ich stranky nestudujem..
..o agresii holych hlav mi nemusis hovorit, rovnako aj mna s partiou napadli v piatok vecer v meste, lebo sa im nepozdavala dlzka mojich vlasov..v nazore, na nacistov sa zhodneme to je v poriadku, ale opakujem, ze ja som tu o nacistoch vobec nehovoril ani som ich nijakym sposobom neobhajoval, len som povedal, ze je dobre, ze ten pochod bol nejakym sposobom zastaveny..
Rovnako môžem považovať za zlo "východný konzervativizmus".
Keď ťa napadli v piatok tak nechápem ako môžeš podporovať to, že napadli niekoho iného o deň neskôr...
..nebolo to tento piatok, azda pol roka do zadu ale to nie je podstatne, to im nezabudnem..ale, skusim ti to este raz vysvetlit lebo stale to ignorujes...ja nepodporujem nackov, len hovorim, ze som rad, ze ta akcia bola zastavena...rovnako rad by som bol, keby sa samotni ti pochodujuci rozhodli, ze jebeme na to...proste som vyjadril spokojnost s tym, ze sa dana akcia nekonala..(alebo nedokonala v danom rozsahu teda)
Pochod, samozrejme, bol, len po inej trase. A bolo nám výborne. Najlepšie. Aj keď sme neboli všetci homosexuálne orientovaní či transgender... boli sme tam všetci ľuďmi.
Ak je kričať heslá ako "teplé svine", "buzeranti" a podobne tým najlepším, čo zo seba tí podivní ľudia za policajtmi dokážu vypotiť...neostáva mi iné, len pokrútiť hlavou a pokrčiť plecami. Proti demencii som bezmocná...
orientacia je kazdeho osobna vec
ale nepaci sa mi ze okolo toho ze 1000 homosexualov chce naraz prejst namestim robia halo cele tyzdne
tak isto ako sa mi nepaci ze do nich niekto hadze slzak
ale je to ich chyba, keby okolo toho nerobili vsetci udalost tisicrocia, tak sprosti nackovia by ani netusili ze sa cosi chysta
a nehovoriac o tom ze je debilina robit toto pred volbami, ked nasa statostrana a statopolicajt krasavec kalinak predsa nedaju mlatit "narodne orientovanu mladez" (nackov) preto aby ochranili nejakych"buzerantov" ucastnici pochodu mozu byt radi, ze sa do nich nepustili policajti
ucastnici
Nijak inak si to vysvetlit neviem
začal by som s tým mestom, kde žijem. dopredu upozorňujem, nekalkulujte s tým, že budem hovoriť o psychickej šikane, bitkách, výsmechoch v škole...nie. je to klasika a nie je to závislé na sexuálnej orientácii. takže nie.
prečo je niečo ako dúhový pride a prečo sa pre vás tí podivní teplí priatelia tejto zeme obliekajú ako najväčší dementi.
nie je to ani preto, lebo chcú mať dovolené ochkať v spálni s vašim láskavým dovolením. oni sa tak dokonca ani neobliekajú preto, lebo len tam si to môžu dovoliť.
to, čo vidíte na tých "hrôzostrašných" obrázkoch, to je extrém. a vy veľmi často vnímate extrémy, čo je spôsobené spoločnosťou, takže nečudo. načo sa trápiť niečím, čo nie je NAJ, však?
nepotrebujete vedieť, čo sa deje za dverami ich spálne. a teraz ruku na srdce, koho kedy trápilo, čo sa deje za dverami kohokoľvek spálne?
tie pochody si nekladú za cieľ legalizovanie sexu. a ani vám o tom nikto nebude hovoriť. dokonca si myslím, že názor, že vás netrápi, čo sa deje v ich spálni je u vás tak skreslený, pretože vy sami ste poháňaní sexuálnym pudom.
homosexuálne páry sú tak rôzne ako rôzne sú páry heterosexuálne. len trochu skúste zísť z toho, že je to choroba. mužovi funguje lepšie opačná strana mozgu ako žene. je preto človek chorý? ak žene funguje tá istá strana ako mužovi a opačne? môže mi terapia prehodiť mozog.
mám pocit, že mi posadol diabol telo a myseľ? bitch please...
tiež nerozumiem, prečo sa odvolávate na deti. a celkovo, prečo sa odvolávate na civilizáciu a jej vyhynutie? kráčam v otrasnom počasí za mestom a počujem za sebou hlasy. za mestom, na lúke! kde všade sú už ľudia. chcete aby bol svet plný detí a ľudí, ktorí ich plodia? a neplodia ich? a vyhynutie ľudstva...celkovo nechápem, prečo sa týmto ľudstvo neustále potrebuje zaoberať.
vyhynieme! my vyhynieme!
rýchlo, množme sa!
keď - ako to tu bolo spomenuté - chce prejsť tisíc homošov cez jedno námestie a dávajú avízo, tak to asi robia preto, aby ste si pripravili dostatok megafónov a jačali ste na celé kolo "buznyyyyy...!"
vo všeobecnosti existujú v každom meste ľudia, ktorí vás pozvú do bytu, lebo na verejnosti by si nemohli dovoliť vyplaziť jazyk a nedajbože si k sebe pritisnúť toho druhého. chytiť sa za ruky, objať?! čo ak nás niekto vidí?
tu nejde o hanbu. títo ľudia by veľmi radi preukázali svoje city kedykoľvek. lenže majú, verte-neverte, odžitého po psychickej stránke priveľa na to, aby dokázali počúvať aj v romantickom momente, že sú nechutní a že sú vývrtky. komu čo spravili? ani ústa neotvorili, len sa na seba usmiali a s tým si vystačia. však pusu si dáme doma, dobre?
vy len máte pocit, že homosexuálny svet funguje tak, ako vám ho predkladá spoločnosť. nie každý pácha samovraždy, nie každý chce deti. nie každý mieni mať svadbu. nie každý za dverami spálne JEBE ostošesto. ale, ak sa na to pozriete cez svoju prizmu, možno si uvedomíte, že každý potrebuje cítiť, že nie je len predmetom s vedomím.
homosexuálne páry nie sú IBA točky, ktoré si ľahnú do postele s kýmsi rovnakého pohlavia za každú cenu. tie točky, ktoré vidíte majú dojem, že sa nemusia hanbiť, takže to úplne ľudským algoritmom ťahajú do extrému. lenže potom tu je skupina TÝCH, ktorých častujete výrazmi od výmyslu jazyka a tých, ktorí sa vám s tým zdôveria, lebo ste rovnaký ako oni. inak by stratili postavenie, kamarátov, rodinu, svoj život. dokonca som sa stihol zoznámiť s niekým, kto svojou nenávisťou voči nim potreboval parodovať gaya. hádzať človeka do plynu, lebo odmieta ženu. a žena odmieta muža... zmyselné. takto svet určite nevyhynie.
spravíme si nové deti a keď budú vykazovať zvýšenú teplotu...spravíme nové??
viete, naozaj nechcem, aby ste sa na tento komentár nejako odvolávali. načo máte niečo písať a iné robiť? zažili ste análny sex? boli ste znásilnení? vysmiali vás niekedy len preto, že ste nevykazovali známky regulérneho muža alebo ženy? alebo ste niekedy ľúbili rovnaké pohlavie? fakt sa na vás ktosi díval ako na omyl?
ovplyvní nejako komentár kohokoľvek ľudskú mienku? vás? tak?!
no až nabudúce uvidíte informáciu o dúhovom pochode, zabudnite pre istotu svoje hlasné trúby doma. nemusíte sa biť do pŕs, ako brutálne ste za a proti. len počas jedného všedného dňa nečumte na dvoch ľudí ako na zajace, ktoré iba jebú do zadku a pchajú si jazyk do hrdla.
dúhový pochod pre mňa neznamená príležitosť ukázať, že sa nehanbím za to, s kým sa držím za ruku. dúhový pochod je pre mňa
M E N O V I T E kritický bod, kedy spoločnosť z pretlaku spraví "DOBRE, TAK MÁTE PRAVDU, SME BUZNY, TOČKY... A?!"
A?!!
vybili ste si to. smejte sa a jačte "ja som to vedel"...potom sa utekajte množiť a biť sa do pŕs, akí ste správni a predovšetkým
ZDRAVÍ jedinci
a áno. ak je pre vás tak dôležité zaradiť si ma ako GAYA, pretože mi záleží len na jednom človeku s penisom namiesto vagíny, tak si ma tak zaraďte. ja svoje postavenie kvôli nikomu z vás nezmením.
(tento komentár nie je len reakciou na pochod. je reakciou na desiatky nezmyselných a týždenne opakovaných diskusií, ktoré ABSOLÚTNE nemenia skutočnosť.)
vyjadrenie svojho nazoru je tiez prezentaciou toho..
samozrejme vsetko sa odvija od fora, kde sa to odohrava, od inteligencie pritomnych, od moderovania danej diskusie a od vole dokazovat si ze som viac..
a co sa pochodov tyka (je jedno akych) problem nie je to, ze su.. problemom je ze su zneuzivane! ti nevinni ludia, ktori to vidia v ruzovych okuliaroch su nastrojom par ludi "v ciernych okuliaroch" a tu to zacina byt smutne.. (v pripade vole reagovat mozes i cez ts)