stalo sa vam ze ste poculi niekoho pri sexe nazivo? mne jo raz na chate ale snazil som sa tvarit ze spim lebo by mi to bolo trapne keby vedeli ze nespim a bola to sesterka s chalanom
hej no počul som ako to robili na povale a mi sme pritom pili pod nimi no bolo to na chate a prišli nás pozrieť len dáko ľudia chodili na striedačku hore po pároch a kamoš ked tam bol tak sme si smiali že sa knám dole prepadne no bola tam srašne vrzagajuca postel
@6 spal som u kamosa,a v izbe boli aj jeho sesternica s priatelom ved mlaskanie som pocul,a chalan ako vzdychal a baba bola ticho som pocul iba take mmmmmmmm....ooooo :
@10 je to poriadna jebacka ona spala len v tangacoch,a rano aj tak chodila po byte a ked este spala tak aj tak jej bolo celu picu vidno ja som myslel za tam na nu skocim
Ja chodievam dost často na montáže a veľa rázy sme ubytovaný v pokútnych ubytovniach a to sa stáva veľmi často ,že v noci sa zobudím na rytmické búchanie na stenu ....
ja pravidelne pocujem nasich susedov nad nami,teda hlavne tu susedku ,pretoze nad mojou izbou maju spalnu a niekedy aj dve hodiny takze sa super vyspim hlavne ked na druhy den skoro vstavam
fuuu ano a dost casto a raz sa stalo aj take, ze s byvalim sme sli neskoro vecer domov v lete, vsade dokoran otvorene okna a pol baraku stalo dole a kazdy cumel hore do blba a odtial take vzdychania, zvuky a vykriky sli, ze WAW to mohol byt teda vykon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
-kks toto ma zabilo
našťastie aj susedov máme dosť pokojných,prevažne starší dospelí a dôchodcovia,takže také čosi nehrozí
nepocula...ale videla...v tabore...dvaja veduci...ako decko so z toho mala dost velku traumu
bol to dost divny pocit
a inak pravidelne susedov, rodičov a na tých akciách... no, šak sa chápeme
verím v to, že mňa nikto nepočul