Jaj, to si Ty, co si mala uz to minule forum, kde sme Ti mali radit a ktore som radsej ani neotvarala, lebo som sa bala, ze stratim sebakontrolu?
Takto Ti poviem; podarit sa Ti podari. Ale aby si sa potom, ked Ti raz da chlapik kopacky, necitila citovo na dne, ze Ta len zneuzil a odhodil, na sposob mojej spoluziacky, ktora si takymto neuvazenym vztahom privolala len problemy.
pokiaľ ma pamäť neklame, včera tu bola otázka "ako na zadaného chlapa"... nič v zlom dievča, ale jedna vec je, že by ti mohol byť otcom... druhá vec, ako vieš, že nechá tú, ktorú má kvôli tebe??... sľuby sa sľubujú dobre si rozmysli čo chceš... toto ti zato nestojí....
Ale na vysvedčenie to nebude mať vplyv.Jedine že by si sa s ním vyspala pred prázdninami.Ak si kočka tak tomu starému aj trochu závidím,ale to len medzi nami.
@mm47 otazka znela inak... tak ak nemas zaujem vyjadrit sa k mojej zaujimavej ankete tak si mozes vysrat ocnu bulvu, ty si na celo vytetuj NA VELKOSTI NEZALEZI - to su smajliky ako ze ze sa smejem
@edisek mňa by len zaujímalo kde ľudia vzali toľko fúrikov na tú debilitu keď sa rozdávala. To v hrstiach sa brať určite nedalo, toľko čo niektorí majú.
vyspí sa s Tebou, pokiaľ aspoň trochu k svetu vyzeráš, ale LEN vyspí, pretože žiadny normálny chlap po tridsiatke si nezačne s dákou mladou šťandou, ktoré ani len školu nemá dokončenú. Ale síce v predchádzajúcom fóre si vravela že je nezadaný, takže to už asi aj niečo svedčí o tom človeku /že teda asi normálny nie je a možno si s tebou aj začne/ :p
boze tato anketa ma viviedla z depresie uplne sa tu smejem na tych komentaroch. moja draha pouc sa lebo vsetci ti tu povedali iba cistu pravdu... rob ako ces nikoho to neprapi akurat si myslime ze si slusne povedane padnuta na hlavu
Malo by byť niečo nenormálne na tom, že v dobre pred 17timi rokmi mal môj vtedy devätnásťročný otec dieťa so ženou, ktorú miloval, zobral si ju a je s ňou doteraz?
no vsak kazdy uchyl si rad uzije s mladou zabou,bol by chuj, keby si s tebou nezasukal, on sice chuj ale posledna slapka co otrci kundu aj bez prachov, takym ako si ty uz ani pojem kurva nesvedci, lebo aj tie vedia aku maju cenu.... ty evidentne nie, tak ... tolko moj nazor k tebe, 'zabka '
P.s. bacha, nech to potom rozchodis, 36rocny chlap sa na tej tvojej suske dobre vy.... santi?
36. ročný muž je muž ktorý si chce založiť rodinu a buduje si karieru. Aj keby sa ty podarilo sa ho dostať do postele a keby sa mu to aj páčilo. I napriek tomu by si bola v jeho očiach ľahké dievča bez zábran a on by toho neskôr ľutoval, že sa vyspal s dievčatkom. Nezahrávaj sa s jeho citmi aj ty to oľutuješ.
Ja by som sa nemohla vyspať s 36. ročným mužom. Potrebovala by som od neho 100% dôveru, lásku a iné veci čo patria k láske.
No ani ja nemám dokonalého priateľa ale ho strašne ľúbim ale nevyspím sa s nim preto lebo mám svoju hrdosť a slušnosť a to si on na mne veľmi cenní a váži si ma. Ani ja nie som dokonalá i napriek tomu ma veľmi ľúbi.
Len ty hovorím len jedno dievča, rozmýšľaj kým niečo urobíš. Ak urobíš chybu tak tá chyba ta môže prenásledovať a trápiť do konca tvojho života. Ak ho nemiluješ srdcom tak sa s ním ani nemiluj telom. Spravím chybu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Nemyslela som to zle proti Pezinčanom - tak si to tak prosím ťa nevysvetluj!
Takto Ti poviem; podarit sa Ti podari. Ale aby si sa potom, ked Ti raz da chlapik kopacky, necitila citovo na dne, ze Ta len zneuzil a odhodil, na sposob mojej spoluziacky, ktora si takymto neuvazenym vztahom privolala len problemy.
ale vazne, kebyze chces, nepytas sa na nete
Oni fakt tieto Vianoce rozdávali blbosť po vagónoch a dlhé vedenie k tomu...
Svoju možnosť (nie) som dala preto, lebo by mi to pripadalo ako pedofília (aj keď zjavne z vlastnej vôle).
Ale popravde je mi to úplne jedno.
Taketo male kurvicky co nicia rodiny nenavidim.
Ty mala stetka si vtipna jak tvoja mater co nedavala pozor pri tvojej vychove
Mám 17. Môj otec má 36.
Malo by byť niečo nenormálne na tom, že v dobre pred 17timi rokmi mal môj vtedy devätnásťročný otec dieťa so ženou, ktorú miloval, zobral si ju a je s ňou doteraz?
P.s. bacha, nech to potom rozchodis, 36rocny chlap sa na tej tvojej suske dobre vy.... santi?
zrejme ti to potom bude stacit na dlhsie....
papa a UZI SI TO
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRC
Ja by som sa nemohla vyspať s 36. ročným mužom. Potrebovala by som od neho 100% dôveru, lásku a iné veci čo patria k láske.
No ani ja nemám dokonalého priateľa ale ho strašne ľúbim ale nevyspím sa s nim preto lebo mám svoju hrdosť a slušnosť a to si on na mne veľmi cenní a váži si ma. Ani ja nie som dokonalá i napriek tomu ma veľmi ľúbi.
Len ty hovorím len jedno dievča, rozmýšľaj kým niečo urobíš. Ak urobíš chybu tak tá chyba ta môže prenásledovať a trápiť do konca tvojho života. Ak ho nemiluješ srdcom tak sa s ním ani nemiluj telom. Spravím chybu.