ked som este na zakladnu chodil tak mi spoluziaci hovorili ze sa podobam na (Ashtona Kutchera) zo serialu "Tie roky 70." ale ked som starsi tak tam podoba uz asi neni skoro ziadna teda podla mna tam ani ziadna podoba nebola, ale neni som expert
@bizbilio ma nahovorila dnes na takú vec na "Noci (/dni) výskumníkov,"
vyšiel mi neznámy fyzik a môžem sa zapojiť do súťaže o iPod, na Facebooku, kde sa moja fotka objaví, ako som zistila až po tom, čo som tento prehnane akčný krok uskutočnila 8).
Mne asi piati ludia nezavisle od seba povedali, ze sa strasne potobam na Nathalie Kelly, herecku z tokio drift rychlo a zbesilo, tak som si ten film musela pozret
Hej, povedal... a keďže otázka znie tak, či mi to niekto povedal a nie, či sa na toho človeka naozaj aj podobám, tak môžem prezradiť, že mená boli Brad Pitt a Franz Liszt.
A vo veku okolo 11 rokov pravidelne Harry Potter, čo som hrozne neznášal a som rád, že dnes už nikto nič také nevidí
Aha, a o niečo neskôr som sa podľa jednej osoby podobal na Žbirku a z toho som tiež nebol nadšený
konkrétnu osobu mi ešte nepovedal nikto,ale väčšina ľudí sa ma na prvom stretnutí vypytuje či sme sa niekde už nevideli .. a ja nedokážem prísť nato, že prečooooo
@matushaa uz mi to povedalo aspon 6 ludi a tym, ktorí nevedia prist na to, koho im pripominam rovno poviem pauhofova ale mne samej sa to tak vobec nezda, iba obcas na nejakej fotke mozno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
inak na nikoho
vyšiel mi neznámy fyzik a môžem sa zapojiť do súťaže o iPod, na Facebooku, kde sa moja fotka objaví, ako som zistila až po tom, čo som tento prehnane akčný krok uskutočnila 8).
A vo veku okolo 11 rokov pravidelne Harry Potter, čo som hrozne neznášal a som rád, že dnes už nikto nič také nevidí
Aha, a o niečo neskôr som sa podľa jednej osoby podobal na Žbirku a z toho som tiež nebol nadšený
lebo sa ani nepodobam
Mne to este nikto nepovedal, ale @momoglamorous sa za urcitych vlasovych podmienok podoba na Gombitovu...
ževraj...
sa podobá na mňa, ale to bude asi len tými vlasmi
vraj na toto
...a na ďalšie (vraj) podoby si nepamätám.
asi to záleží aj od toho na ktorú stranu mám prehodené vlasy
Stal si sa Ježišom, aby si prestal byť Harrym Potterom?
@bonita to nieee!
» ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMT... @ @ ._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg
Aj keď ja podľa @h8u na Alexandra Rybaka
ale k fotkám som dostala pár zábavných a hlavne dosť rôznorodých komentárov... ako milla jovovich, anne hathaway a naposledy tuším misha barton
a samozrejme, najbližšie mi je ten pomajbo, ktorého mi k nejakej fotke pridal @etelnair