Ahoj! Mám ty problém. Ako povedať mame, že potrebujem podprsenku. Ja som bola vždy,, rebel '' a nechcela som nosiť veci spojené s tým že som dievča ( šaty, silonky) ale cítim to že ju už potrebujem. Nechcem nosiť stále tielko. Hlavne v lete.
Pýtaš sa, ako keby si jej mala povedať, že si tehotná. Jednoducho povedz, že ju potrebuješ, veď to nie je nič čudné, stále nebudeš musieť nosiť šaty a silonky.
ale nie, normalne jej povedz, ze ti na hrudnik prilieha oblecenie, je ti to neprijemne a potrebujes medzi tym nejaku vrstvu
ja som takto za mankou prisla, ked som mala 11, ze chcem podprsenku.. lebo sa mi proste nepacilo, ze tricka mi obtahuju bradavky. a je mi jedno, ze som mala malo rokov, bolo mi to neprijemne proste
Ak tu ide i o to, že nechceš porušiť svoje "zásady", z akéhokoľvek dôvodu (trebárs sa bojíš, i keď možno neodôvodnene, že to tvoja mama bude brať ako zámienku na kupovanie ďalšieho vyslovene dievčenského oblečenia, ktoré nechceš) a nepotrebuješ ktovieakú oporu, choď do športových strihov alebo lambád
Ale ak potrebuješ i poriadnu, tak to stále nezníži nič na tom, že nemáš rada vyslovene dievčenské veci, neboj. To je takmer akoby si mala problém používať vložky, lebo je to ženská záležitosť
No ale ako prísť za mamou a povedať jej, nech ti to kúpi, ti tu asi nikto neporadí, ty vieš najlepšie, čo je zač a aký máte spolu vzťah
Skús si predstaviť, že ideš za ňou s tým, že potrebuješ nové tenisky. Tak presne takým spôsobom jej predostri tú podprsenku
Neboj sa, tvoja mama si predsa prešla tiež fázou prvého kusu takéhoto oblečenia, bude to v pohode
@hoperpohroma ale ako som hovorila JA SOM REBEEEEEL! To znamená že aj keď sa niečo nenosí ja to nosím . @Hagelslag áno už som ochutnala. Všetko mi chutilo okrem vína fuj
ak nemas sestru ktora by to zateba vybavila,,tak si opytaj peniaze na nieco ine,,a tak si kup ,,..............btw to ze o sebe pises ze si rebelka -ked si nepotrebovala predtym podprdu a teraz ju potrebujes o tebe nehovori ,nevyvracia nic..ja si rebela predstavujem inak
@obsession ehmm.. Segra má 8 takže asi tak. Ja chodím nakupovať s maminou. No a k tomu rebelstvu. Tak napríklad.
Ad. 1- Áno, moje cecočky mi začínajú presvitať cez tričko
Ad. 2- Vieš, štetky z triedy sa mi smejú
A Ad. 3- keby že ich nemám tak by som sa na to vysrala zvysoka
@obsession moja babka je pekná sviňa. Tj. Nikdy mi nebola ako babka ale skôr ako nejaká vzdialená rodina. No proste nebola to tá babka, ktorá si svoje vnúča rozmaznáva. A chcela aby som jej vykala :/ No a čo sa týka mojej starkej tak ona
1- Je na Ukrajine
2- jej podprda by mi bola veľká ako tričko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale nie, normalne jej povedz, ze ti na hrudnik prilieha oblecenie, je ti to neprijemne a potrebujes medzi tym nejaku vrstvu
ja som takto za mankou prisla, ked som mala 11, ze chcem podprsenku.. lebo sa mi proste nepacilo, ze tricka mi obtahuju bradavky. a je mi jedno, ze som mala malo rokov, bolo mi to neprijemne proste
Ale ak potrebuješ i poriadnu, tak to stále nezníži nič na tom, že nemáš rada vyslovene dievčenské veci, neboj. To je takmer akoby si mala problém používať vložky, lebo je to ženská záležitosť
No ale ako prísť za mamou a povedať jej, nech ti to kúpi, ti tu asi nikto neporadí, ty vieš najlepšie, čo je zač a aký máte spolu vzťah
Skús si predstaviť, že ideš za ňou s tým, že potrebuješ nové tenisky. Tak presne takým spôsobom jej predostri tú podprsenku
Neboj sa, tvoja mama si predsa prešla tiež fázou prvého kusu takéhoto oblečenia, bude to v pohode
,,Potrebujem podprsenku"
-dobre tak poď ideme ju kúpiť
,, Ale ja chcem tú vypchatú "
-to nemôžeš nosiť, PRSÍČKA sa ti ešte vyvíjajú "
a odišla som s takou kktinou ako sa tu spomína, lambáda a čuduj sa svete, prsíčka!!! nenarástli. Ach tá moja mama.
@Hagelslag áno už som ochutnala. Všetko mi chutilo okrem vína fuj
Ad. 1- Áno, moje cecočky mi začínajú presvitať cez tričko
Ad. 2- Vieš, štetky z triedy sa mi smejú
A Ad. 3- keby že ich nemám tak by som sa na to vysrala zvysoka
1- Je na Ukrajine
2- jej podprda by mi bola veľká ako tričko.