Moja frajerka mi raz položila otázku: podviedla by som ťa keby s nejakou babou niečo mám? /prsty,lízaná.../ tak ma napadlo napísať to sem, čo na to poviete ďakujem za duchaplné + zmysluplné odpovede/názory
jaj, akože keby tvoja baba s dakou inou babou dačo riešila? hm, zavisi na tom, ako to beriete vy dvaja, ak jej to dovoliš, tak potom ťa nepodvádza - taky pripad poznam
ale ak nie a ona to robi tak asi hej, ved to je jedno, či je to chalan abo baba, proste si asi kompenzuje nedostatky z tvojej strany u nejakej baby, čo vie ako na to
ale ona to nerobí to ju len napadlo že ako by sa to bralo .. a pokiaľ by to chcela spraviť, tak to povie mne aby som to vyriešil za tú babu ... a nechce to robiť to mám overené eln o tú pointu mi ide
...teoreticky aj prakticky to newera je...lenze ludia su thaki jesitni a neznesu myslienku na to,ze clowek rownakeho pohlawia ako je on,moze byt lepsi...pricom zenska so zenskou,mno a c ....
ale je to ine...ja newiem preco...ale ajmne myslienka moj chlap s inou babou je uplne zamiaetnuta...ale keby mi povedal ze si to rozdal s inym chlapom...fakt newim ako by som reagovala...kazdopadne by to bolo cudne ale ine...
díkes za rady bo ona si myslí že to podvod nie je ale ja si myslím že je pretože keby som ju ja napr. ešte nespravil, chodili by sme spolu, a kamoška ju v škole na hajzloch spraví tak by som sa nvm ako cítil...thak nvm verdikt ja dám: podviedla by ma aj s babou
consigliere a najhorsie by bolo, keby zistila ze je na baby a nechala ta kvoli tej babe s ktorou ta akoze "nepodviedla"... teoreticky... nechcem ta strasit
jak by si reagoval keby sa ta slusne spytala ze to chce skusit aspon raz v zivote a ze ked jej to nedovolis tak ze to nespravi a uz o tom dalej nebude rozpravat..?
nechcel by som taku babu... na experimentovanie mala dost casu a ked uz chce mat seriozny vztah nemaju ju take voloviny co napadat jedine ze by este stale hladala samu seba....
heh...toto som sa spytala aj ja frajera,niezeby som mala nejake chtice mat nieco s holkou, ale len tak hypoteticky a on mi na to odpovedal, ze on by to chcel v prvom rade vidiet...takze asik tak..ale podla mna...hmm...nie je to podvadzanie...myslim...to sa neda posudit..nie som v tej situacii ...podla toho, ako to kto citi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ak nie a ona to robi tak asi hej, ved to je jedno, či je to chalan abo baba, proste si asi kompenzuje nedostatky z tvojej strany u nejakej baby, čo vie ako na to
ale inac podvod ako podvod, neviem ci sa to rozdeluje ci je to z chalpom alebo babou, ja by som to 'svojej' asi odpustil (keby sa vyspala s inou zenou
Skus jej polozit otazku, ze a keby ja som ta podviedol s nejakym chalanom?
potom by sa jej to nezdalo take no