Milí birdáci chcem Vás len upozorniť, že zachvátila nás senegálsko - sudánska diva @preciousaabdul , ktorá nám ponúka neuveriteľne peniaze a to 7,8 milióna dolárov mno neber to . žije akože v utečeneckom tábore a je dedičkou mŕtvého politika ako i magn
Podla mňa je to zase ďalší pokus slovenskej mafie zarobiť si.
Ale ludia, nikto nemá dostať 7.8 mil., teda možno vám napísala, že dostanete, ale ja som tam mal, že ona chce aby niekto urobil transfer, ale celé je to podvod a kokotina a čo som o nej našiel na nete, zase to bolo falošné, tam zase bolo, že je z Ruska, no.
@etelnair to sú podvodníci nie spameri. oni chcú lákať od teba postupne peniaze pred 3 rokmi som to videl v TV v správach, že pozor na senegalské divy vraj aj v dosť prípadoch boli úspešné. mno ľudská hlúposť nepozná hraníc...tiež zas že boli aj takí ľudia, čo vyhnali ich do Škótska, že sa chcú stretnúť a uzavrieť obchod. tí zo Senegalu tam išli ale márne dotyčný sa neukázal a len márnil tamtých čas... hoci neviem o čo by okrádali tu deti. zrejme akurát o cukríky hm
@roman103 mne ponúkala , a prosila že aby som ju neokradol o všetko, že je toho tam na účte viac a druhou podmienkou bolo, že si ju vezmem na Slovensko a nech ju beriem min. za sestru, ale že radšej by bola priateľka alebo neskôr manželka a tak pomerne romantická duša hovorím, že to modifikované už pomerne oproti minulým rokom ešte som zabudol isté vecí ako sa musela brodiť bosá cez celú púšť počas vojny v Sudáne a tak ako všetci príbuzny sa porozutekali na všetky strany bla bla bla....
@miki24 Takže ešte aj niekolko rôznych falošných príbehov posiela na mail.
To jak najprv mi písala, že odo mňa chce 7.8 mil., povedal som, že tie jej nedám.
V ďalšej správe som si to chcel akože vyjasniť, tak som písal, že veď keď jej otec ťaží ropu a plyn, patrí k miliardárom a je to rodinný príslušník, on by jej mal ako otec poslať tie peniaze alebo ju z toho refugee campu odniesť vrtulníkom. Odpovede na to som sa nedočkal.
Potom mi poslala správu s údajmi, proste všetko o tom a že nie, to len ja mám robiť transfer. Ja jej asi odpíšem, že nech ich mafia nevyjebáva s našou. 8)
mne dokonca napísala aj aké má hobby že rada sa prechádza po pláži, varí, sleduje športy... proste predsa len na dobráka musí nežnejšie mne písala, že jej otec zomrel a rôzne srdcerevúce príbehy ako som už písal
@roman103 "hoci vieš prečo zmenila príbeh? došlo mi to spomenul som si, lebo som jej predvčerom napísal v predposlednej správe okrem iného niečo v zmysle, že nesmie byť taká dôveryhodná, pravdovravná a čestná, lebo ľudia vedia veľmi rýchlo, že chce podvádzať, lebo už to je jeden veľký alarm, že pozor." toto tak som jej napísal v jednej správe teda dal som jej nepriamo radu, že má niečo zmeniť na tom...zjavne sa toho chytila a zobrala si k srdcu a za ten 1 deň to trochu prekopala inak dostal si aj foto? ja som dostal zrejme nejaké FAKE .
@sugy1 nechaj si svoje blbé poznámky. by si len písal furt debiliny. toto fórum bolo založené s dobrým úmyslom, že aby sa vedelo, že je tu niekto taký ako je a skutočne sa nachádza. nejde o výmysel, ale aj tu je taká osoba. mohol som to nechať aj tak, ale sú tu aj detí a osoby také, aké su poniektoré a nikdy nevieš,, čo z toho mohlo výjsť tak radšej pre istotu. bo poniektorí by aj naleteli, čo je dosť pravdepodobné. .skôr by mal byť iniciatívny admin a zmazať danú osobu z birdzu doživotne, ale na toto nemáte gule...len sa navážať do 1000 vecí a nič z toho..
@sugy1 sorry, ale si jak nosorožec, ktorý sa nevie vyjadrovať.... nechcem sa navážať ani nič podobné to nemám vo zvyku a nestojí ani za to. čítaj si radšej svoje komenty aspoň 3x, či dáva to taký zmysel aký by si chcel. bo tamto nedávalo taký určite.až tak trololuj
@333xander ani ja, obvykle nečítam vecí od ľudí, ktorých nepoznám. ale chcel som len vidieť o čo jej ide, lebo na začiatku tak jasné z toho nebolo, lebo nepýtala žiadne peniaze práve chcela na mňa vložiť (aspoň si myslím, že deposite on you" znamená vložiť na teba". jasné videl som dosť podobné podvodnícke na internete, či v TV. ale trochu zmenila taktiku ako píšem oproti iným. myslím si, že neskôr by chcela odo mňa peniaze na letenku, že chce ísť na Slovensko, lebo o tom vždy mlela ako jej ide tam o život a chce sa presťahovať do inej krajiny tam, kde som ja predsa len aj malý lup sa počíta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale ludia, nikto nemá dostať 7.8 mil., teda možno vám napísala, že dostanete, ale ja som tam mal, že ona chce aby niekto urobil transfer, ale celé je to podvod a kokotina a čo som o nej našiel na nete, zase to bolo falošné, tam zase bolo, že je z Ruska, no.
To jak najprv mi písala, že odo mňa chce 7.8 mil., povedal som, že tie jej nedám.
V ďalšej správe som si to chcel akože vyjasniť, tak som písal, že veď keď jej otec ťaží ropu a plyn, patrí k miliardárom a je to rodinný príslušník, on by jej mal ako otec poslať tie peniaze alebo ju z toho refugee campu odniesť vrtulníkom. Odpovede na to som sa nedočkal.
Potom mi poslala správu s údajmi, proste všetko o tom a že nie, to len ja mám robiť transfer. Ja jej asi odpíšem, že nech ich mafia nevyjebáva s našou. 8)