Môj partner ( chodím s ním rok a pol ) je poslednú dobu dosť nadržaný,niesom síce už panna ale na prvý pohlavný styk nemám dobré spomienky preto sa trochu obávam tohto.Neviem ako reagovať,jednoducho ho odmietam hlavne kôli tomu predošlému neviem svoj akob
@uspavanocka ako som tu už zopár krát písal, nebudem tu svoju fotku uverejňovať aby sa zasa nestalo to čo sa mi stáva viac ako dosť často. Že ma tu budú dievčatá otravovať a písať mi tu zamilované správy. Jednoducho viem ako to pri mne chodí a aspoň tu chcem mať od toho pokoj.
@uspavanocka ja zasa s istotou viem že by sa to stalo. Ale zbytočne tu na mňa veľa krát reagovať nemusíš. Viem že si zvedavá a že si po mne momentálne teraz vyštartovala ale máš smolu. U mňa nemáš šancu.
Piercing od kedy vadi ked clovek sulozi? O_o ja som davnejsie mala a nevadil mi vobec. Ale po case sa to zmenilo tak som si ho davala dole. A to sa s nim nevies o tom porozpravat? O_o Moj priatel uz vie omne uplne vsetko. Vsetko si hovorime a ked nam nieco prekaza povieme si to do tvare a vyriesime si to. Tak mu to proste povedz a neviem co tu riesis
@kto uz chod do pice ty jebo...si uz s tym maximalne trapny.
@nikolety23 musis to nejak prekonat,inak budes mat tento blok dlho..a ked uz ste tak dlho spolu tak to mozte skusit..porozpravajte sa a urcite bude ohladuplny k tebe..
@flysser taká, ktorá vyhovuje obidvom z partnerov. Ked je to mesiac tak mesiac, ked 5 rokov, tak 5 rokov...inddividuálne.
Ale tak je pravda že rok a pol je dosť, ale tak ked náhodou jeden t nich sa na to nejako ešte neciti, tak to neznamená že "ó áno už prešiel rok aj pol, to je dosť nato aby sme mohli mať sex" tak ideme na to, hoci sa na to necitim.
@nikolety23 16 rocne deti (ano si este decko) nemaju co jebat ... ale aj tak jebu .... cize je mi to jedno .... naj ti rozjebe hlavu .... a kedze s tym si rok a pol .... a bude to tvoj 1. pohlavny styk s nim .... to znamena .... ze pred nim si sa s dakym jebala jak 14 rocna ..... to uz mi vobec nestojis ani za prd makovy ... radsej sa zakop dievca .... bude na tomto svete menej dementov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@nikolety23 musis to nejak prekonat,inak budes mat tento blok dlho..a ked uz ste tak dlho spolu tak to mozte skusit..porozpravajte sa a urcite bude ohladuplny k tebe..
Sexuj vtedy ked sa na to budes citit a nie ked je on strasne nadrzany a nevie bud vydrzat alebo sa vyfapovat.
Alebo vies co nesexuj vobec v tvojom veku.
Ale tak je pravda že rok a pol je dosť, ale tak ked náhodou jeden t nich sa na to nejako ešte neciti, tak to neznamená že "ó áno už prešiel rok aj pol, to je dosť nato aby sme mohli mať sex" tak ideme na to, hoci sa na to necitim.
Ty musíš mať komplex...
prvý sex v 15 no budiš, podľa mňa to je ale skoro.
čo sa týka rady, rob ako myslíš ale "o nič" neprídeš aj keby si počkala až budeš ready. Možno aj mentálne dozrieš, často krát to treba.
Neber to ako urážku.
chcela si rady tak tu mas par mozností
1.porozpravaj sa s nim o tom, ak ta pochopí tak fajn, ak nie, pošli ho do ...
2.vyspi sa s nim.. mozno to nebude tak zlé
3.povedz mu ze sa na to necitis
ale myslim ze na toto si mohla prist aj sama
tu sa možno inšipruješ