Zdravím vás, keď že som sa rozhodol točiť tie videoblogy ako prvý videoblog s témou bude niečo ako dotazník. Preto by som bol veľmi rád, ak by ľudia, ktorých to zaujíma napísali formou TSky nejakú otázku, ktorý by som zodpovedal v tom videoblogu. Debilné
Aby sme sa pochopili, tak kľudne mi píšte tie otázky o hočičom.. aj tak si ich zaradím jednotlivo.. dajme tomu birdz, osobné otázky, otázky zo života.. každý z vás si môže vybrať z každej témy 1 otázku a poslať mi ich do ts.. ale fakt vás prosím pýtajte sa, nech mám čo zodpovedať, nech mám čo točiť..inak tento videoblog stopnem a budem robiť inú tému
Dotazníky robia väčšinou známejší ľudi/osobnosti, ktorí už majú svojich fnúšikov, ktorých si získali tým, že sú niečím výnimoční...a tí fanúšikovia im sami od seba posielajú otázky a keď sa tých otázok nahromadí dosť, tak robia dotazníky..... ale jeho som videla len sem-tam niečo napísať vo fóre a príde mni to dosť narcistické
@klaudiqaaa mne je fuk hocjaká sláva, ja chcem len robiť to, čo ma baví.. a keď si poviem, že sa budem venovať práve tomuto tak sa tomu aj venovať budem..
@vast ak ťa to baví tak kľudne, ja som len poznamenala, že dotazníky väčšinou robia ľudia, ktorí sú niečím zvláštni, zaujímavý a bohužiaľ som o tebe ešte nič nepočula tak mi to prišlo divné, nechcela som ťa uraziť, tak snáď nie si tak nechápavý ako hentá tu...
@klaudiqaaa Nie som urazený, len som sa snažil vysvetliť, že je tu okruh ľudí, ktorí ma poznajú dobre. Ľudia mi otázky posielali a verím, že ešte aj posielať budú.. Možno to robia tí, ktorí sú už viac "známi" a majú cez 100, cez 200 fans a sú pravideľne v TOP, čo sa týka fotiek, blogov, vblogov.. ale tak trochu som spoliehal na to, že ľudí osloví moj prvý v.blog a že sa otázok nahrnie viac.. ak tak nebude, vymyslím inú tému.. a dotazník nechám na neskôr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ako keby by si ho poznala, že?
prečo myslíš že nie je výnimočný? ak si to myslíš tak si na riadnom omyle
Dotazníky robia väčšinou známejší ľudi/osobnosti, ktorí už majú svojich fnúšikov, ktorých si získali tým, že sú niečím výnimoční...a tí fanúšikovia im sami od seba posielajú otázky a keď sa tých otázok nahromadí dosť, tak robia dotazníky..... ale jeho som videla len sem-tam niečo napísať vo fóre a príde mni to dosť narcistické
a má celkom dosť fanúšikov si myslím.
(ooh oooh oooooh až 40 fanúšikov )
trochu som to prehnala viem, ospravedlňujem sa za svoju výbušnosť ...
asi ma trochu vyprovokovala veta v @2
ale už viem že si to nemyslela zle...
Wau, wau! A ty ich máš až 80!! !
@nataly005 aj keby som ich mala -10 je mi to táák jedno, zakladám si na iných hodnotách
reágovala som pretože, pretože si napísala, že on ich má podľa teba až 40..