Potrebujem poradiť. Všimla som si, že začalo vypadávať viac vlasov ako bývavalo. Neviem, že či to je spojené s tým, že som si dala ombre (syoss zosvetľovač a bolo to moje prvé farbenie - predtým som mala len 2pramienky nafarbené na skúšku ako chytá farba), ale korienkov som sa nedotkla, no mám pocit že ich mám akosi tenšie, alebo je to stresom zo skúškového obdobia, alebo len tým, že je leto a telo riedi staré vlasy...stalo sa Vám niečo také, keď ste si nafarbili vlasy? alebo nebolo to týmto faktorom? ..Čo ste v takom prípade použili?
Budem vďačná za každú Vašu radu, pretože nechcem sa podobať na plešatého dedka
(áno, a viem že človeku vypadáva denne okolo 100 vlasov, ale chcem to vyriešiť hneď v začiatkoch)
v prvom rade sa všetko začína od stravy, a posilnenia z "vnútra" , taktiež možeš pridať vitamíny a následne posilnenie "z vonka" vlasy čo najmenej žehliť a tepelne upravovať (týmto sa škvaria za živa, lámu sa po dĺžke), vyhýbať sa nekvalitným drogériovým farbám a teraz zdôrazňujem, vyhýbať sa drogériovým šampónom kondicionérom maskám a všetkým prípravkom z drogérie, ktoré obsahujú silikóny, (vlasy na vonok zarovnajú, uhladia, vlasy sa lesknú ale to je len oblbovák, pretoze, takto obalený vlas prestane túto tiaž zvládať a vypadne, silikóny sa hromadia a vrstvia na vlase), preto po používaní týchto prípravkov babám vypadáva tolko vlasov a oni nevedia že z čoho...Najlepšie je kúpiť šampón v lekárni, podľa typu vlasov, ktoré sú na prírodnom zložení a silikóny v nom nenájdeš. sú drahšie, ale lepšie kúpiť jeden poriadny sampón + kondicionér, ako vyhadzovať peniaze za drogériové oblby..ja objednávam z pilulka.sk ,využívam tieto » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... kupóny a nevýde to až tak draho...a ešte je dobré každý týžden aspon raz použiť vyživujúcu masku (nie avon, nie oriflame, nie drogeria, nie číňan) na prírodnej báze napríklad značka Milva na hydratovanie vlasov.
@kikush303 áno áno, počula som a aj jedna kamoška to používa a rozmýšľam že si to kupim..nakoniec som si kupila zinok a zlepšili sa mi vlasy..a taktiež arganový olej ..ale všetko postupne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Budem vďačná za každú Vašu radu, pretože nechcem sa podobať na plešatého dedka
(áno, a viem že človeku vypadáva denne okolo 100 vlasov, ale chcem to vyriešiť hneď v začiatkoch)