Pomohli vám fóra vyriešiť problémy, ktoré ste tu niekedy založili? Lebo ako tak pozerám, tak si tu čím ďalej tým viac ľudí zakladá fóra totálne odveci a potom si z toho aj ostatní robia srandu...
tu???? sak tu si kazdy robi len srandu,niektori nevedia rozlisit naozjastny problem od sprostosti,a preto ja vacsinnou teda radsje niekomu napisme ci napisem viacerim a opytam sa ich na nazory..
iba ohľadom hudby majo mi pomohol a predtým ešte možno niečo s hudbou, iné veci nie, a čo sa týka informácii, celkom mi pomohol xenomorph, ktorý je už passé, napírklad ako vysvetľoval entropiu, to bolo fasa
Zober si to takto. Sú ľudia, ktorí sa snažia byť zábavní tým, že zakladajú rôzne "vtipné" ankety alebo diskusie. Tam je potom pochopiteľné, že to (skoro) nikto neberie vážne, ani sa teda nesnaží poradiť.
No a ostatní sa zväčša pýtajú buď na veci, čo sa dajú ľahko nájsť v googli, na veci, na ktoré sa im tu len ťažko dostane odpoveď (napr. rôzne zdravotné problémy), príp. na veci čo sa tu už veľakrát preberali, alebo to napíšu tak, že to nikto nechápe.
Takže sem tam, ak sa vyhneš všetkým týmto veciam, nájdeš aj fóra, v ktorých sa pomoci ľudia dočkali - len sa nejak strácajú medzi tými ostatnými .
no zalozila som forum lebo som videla webky priesvitne aj svoju a nebolo to pekne ..a to mi vo fore nepomohli ale @johnysheek zbadal to forum a napisal TS-ku takze vlastne mi to aj pomohlo a dakujem mu
a este som tusim o ulohe zo zemepisu a to tiez mi napisal niekto ts-ku a pomohol
vyriesit nie tu nedokaze nikto nikomu vyriesit problem, skor mi poradili a to iba RAZ! Inak tu clovek nemoze hladat ziadne super rady. Ja hladam rady u kamosov a nie na internete. Kto nema kamosov tak hlada aj tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.birdz.sk/forum/bike-kona...
No a ostatní sa zväčša pýtajú buď na veci, čo sa dajú ľahko nájsť v googli, na veci, na ktoré sa im tu len ťažko dostane odpoveď (napr. rôzne zdravotné problémy), príp. na veci čo sa tu už veľakrát preberali, alebo to napíšu tak, že to nikto nechápe.
Takže sem tam, ak sa vyhneš všetkým týmto veciam, nájdeš aj fóra, v ktorých sa pomoci ľudia dočkali - len sa nejak strácajú medzi tými ostatnými .
» www.birdz.sk/forum/cas-cesty...
a este som tusim o ulohe zo zemepisu a to tiez mi napisal niekto ts-ku a pomohol
» www.birdz.sk/forum/kto-ma-va...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/kto-ma-va...
» www.birdz.sk/forum/kto-ma-va...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/kto-ma-va...
» www.birdz.sk/forum/ranajkuje...
a hned dalsia:
» www.birdz.sk/forum/za-kakafo...
pokracovat nebudem... nema to vyznam... ja keby som tu bol admin tak polovicka ludi ma BAN