Ahojte.Možno bude trápna ale tento týžden som oslavovala 3 dni vkuse a z toho som bola 2 dni dosť opita.Stala sa mi taka vec že s kamaratom sme sa asi uspokojili (ja si to nepamätám) ale viem že sex nebol a som panna.Je tu možnosť že ruky z jeho prirodze
podivny pocit v bruchu - stres z toho ci si tehotna
zvysne priznaky - opica
moralne ponaucenie - ked nevies pit, nepi. ked chces pit, je tu dovod preco je alkohol legalny od 18.. piju len dospeli tak na seba laskavo preber zodpovednost ktoru si kazdy dospely clovek nesie.
aby som pridala k stresu - a nebol to alkohol z ciech?
@miapia pre boha dievča máš 16 rokov, mala by si vedieť, že otehotnieť môžeš tak, že sa chlap do teba urobí to, že ty si pcháš ogenené prsty do piče je síce pekné, ale spermie nemajú šancu sa z tých maximálne 3-4 centimetrov kam si si ich vopchala dostať do maternice a nájsť vajíčko, chápeš?! Nikdy si nemala biológiu alebo prírodopis alebo čo? Je ti zle lebo nevieš chlastať a chlastala si 2 dni po sebe a aj preto, že máš stres z toho, či nie si tehotná. Ale tehotná určite nie si. A ak hej, tak potom si zázrak a dajú ťa do múzea!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
only for you
zvysne priznaky - opica
moralne ponaucenie - ked nevies pit, nepi. ked chces pit, je tu dovod preco je alkohol legalny od 18.. piju len dospeli tak na seba laskavo preber zodpovednost ktoru si kazdy dospely clovek nesie.
aby som pridala k stresu - a nebol to alkohol z ciech?
tak to je moc