Spoznal som jednu krásnu babu ktorá sa mi veľmi páči a neviem ako ju mám zbaliť, ale to je ten problém že má už frajera z ktorým chodí už cca 1 rok páčim sa jej aj já vždy keď ju vidím pozrie sa na mňa usmeje sa a to aj v tedy keď je z frajerom, myslíte s
ono niekedy mám pocit že jediná šanca ako dosiahnuť to aby si niekto nemyslel že sa páči nejakej osobe opačného pohlavia je to, aby sa k nemu správal ako debil a ignoroval ho. Lebo akonáhle je k niekomu niekto milý a usmieva sa tak má tendenciu si namýšľať že je za tým dačo viac
@hoperpohroma zase nemusis hned urazat romske obyvatelstvo...sice s nim nemam skusenosti, ale mam pocit, ze to dost dobre funguje pre tych 90% bez ohladu na farbu pleti
@vulva kedze mam teraz rozbehnuty proces uvazovania, tak som sa zamyslel, ci pojem boja (o lasku, za lasku) nie je v ostrom protiklade k pojmu lasky. boj by mal viest k nejakej destrukcii (primarna negativna funkcia), kym laska k opaku, vytvaraniu niecoho (primarne pekneho). ja si teda myslim, ze laska ziskana bojom nie je skutocna laska, pretoze bola ziskana metodou, ktora je jej ostrym protikladom.
Frajera mám aj ja, aj mne sa páčia iní chalani a čo teraz? Že ho nechám tak len preto, lebo sa na mňa niekto usmial? Ak má rozum a pekný vzťah s tým jej priateľom, tak sa na Teba maximálne bude usmievať a Ty vybojuješ akurát prvenstvo v Človeče, nehnevaj sa.
neveim ti poradit ale poznam ten pripad tiež sa mi pači jedno dievča s nikim nechodi tiež sa namna usmeje ked ju stretnem ..ale bojim sa jej povedat že mam o nu zaujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nehaj ich tak
(ach)
ZAS
asi si proste nejaky zakomplexovany debil, vsak?
PS: o akych kurvach to ty hovoris preboha?..kde som ich oznacil za nieco take?...chapes ty vobec VYZNAM slova kurva?
(neviem, či to pôjde ale )