ajojte v skole je jedno dievca a felmi sa mi paci buchol som sa do nej ale ona uz ma niekoho v skole ale ja ju lubiim a ten doticni co su spolu ta je debil ale ja ju lubkaam ale za jej chrbtom a vzdi ked idem za nof ta pride za mnof ten jej debil a
ömg chlapce a ty aj vies na co mas pipik okrem cikania???? jaaj bozinkuu toto neni mozne aby take male decko vedelo nieco o laske sak ti ani nws poriadne co to je..ano ja pisat nwm asi reto ze vas mam v pici a pisem si jak sa mne zapaci takze ziadne fake vyrazy a dotazy na mna kujem majte sa
si len ubohy kokot keby si bol v mojej situaciii ta potom by si bol prekvapeny ja nesom kokot s ulice ktori nosi plienky ja ti asi upim pamperski ale ne na takich kokotov velkosti nemaju dam ti usit na mieru a medzi tim sa chod pojebat nensi v mojom zifote !
@Jordan23 vieš, ak ona už má niekoho iného, mal by si to rešpektovať a zmieriť sa s tým a myslím že ak si taký výbušný ako píšeš, tak by ťa ani žiadna baba nechcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
sak si ju ukradni