Však nemôžeš sa pýtať iných, čo je lepšie, možnože tebe bude niečo viac vyhovovať, musíš sa predsa spoznať, ja som dlhú dobu nepoužívala nič iné než vložky - Always - a až asi pred pol rokom som prešla na tampóny. Takže je to individuálne, vyskúšaj sama.
Jasné, že tampóny...ale na noc nie, to je strašne moc dlho, mať ich bez výmeny 8 hodín...maximálne 4, ja vymieňam po 3hodinách.
Keď budeš dodržiavať hygienu, niet sa čoho báť. Značka jednoznačne OB, i keď ja OB nosím do školy a von, doma mám Kotexy, tie mi bohato stačia na povaľovanie sa.
Ja pracujem v noci Tampon mam kludne 4 hod.a kedze sa budim,nie je problem tamp.vymenit.Neviem a ani nechcem si predstavit ako to vsade tecie,svrbi atd.. ked mas vlozku.
čo ti je pohodlnejšie ..... a podla príležitosti by som ako baba asi volil ... načo ked si celý den doma zavretá ti je tampón ?? zbytočne to zaťažuje tú díru
presne tak,ked mam tampon,ani neviem,ze mam kramy...ja pouzivam tampony vo dne v noci,a dufam,ze mi to vydrzi navzdy...teda po porode vylucujem tuto moznost...ale chcem stale a hlasujem za TAMPONY...
urcite tampony vo vlozkach to je ako v pamperskach teda mne to tak nepripadalo ale ako nahle som vyskusala tampony tak to bolo super a to som zacinala so vzorkami od ob-cka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
omohol si mi!
a musis zistit co je pre teba lepsie...vlozky-always,tampony-ob..rozhodne
Keď budeš dodržiavať hygienu, niet sa čoho báť. Značka jednoznačne OB, i keď ja OB nosím do školy a von, doma mám Kotexy, tie mi bohato stačia na povaľovanie sa.
A hlavne keď nefunguje, čo?
napr.:
ked plavas, tak vlozka ti je asi na nic, moc to nepomoze tu by som uprednostnil tampon
ked spis, staci ti aj vlozka
neznasam vlozky,ked to svrbi,skriabe,a citim jak to tecie,a ked chodim,sem tam pocut akoby som mala plienku....uz vacsie nervy vtedy mat nemozem!!
ked mam tampon,ani neviem ze mam kramy...
ale zasa na druhej strane,ja nosim vlozky,bojim sa sice ze pretecem,ale s tanponmy sa citim dost blbo...a ked uz vlozky,tak 100% always