no, moj kamoš sa chce vyspať z mojou kamoškou pochopitelne spolu chodia uz dost dlho a on by to už aj chcel, viem to preto lebo som sa ho na to spítala, a zasa tá moja kamoška tuší že on sa s nou chce vyspať ale ona to veľmi nechce, bojí sa, ci to nebude
tak ked si sluubila, ze to nepovies tomu druhemu.. tak to nehovor.. aa ju to prejde ten strach.. ved raz to musii prist, teda ak neplanuje byt panna do konca zivota.. a ak ju ma on rad.. tak nebdue riesit aku ma postavu a ak ju to bude boliet.. tak urcite zvolni tempo.. alebo prestane..
cize neries cudzie problemy.. si to vyriesia isto sami
Heh FAKE.Ale dobre no tak povedz kamoske nech sa snim vyspi ked ho luby a bolet no bude to asi prve 4 razy myslim niesom holka ale zevraj tie prve 4 razy to boly.A hanbit pred vlastnym chalanom?Mno nevem kolko ma ale typujem ze tak okolo 15 - 16 ked riesi take nepodstatne veci.Lebo ten chalan ju lubi tak je jasne ze sa mu ona bude pacit naha a on nech jej hovori pravidelne ze aka je pekna a tak proste nech dievca iti ze sa mu naozaj paci taka aka je.No asi tolko viem nic moc ale inak to nevidim.Lebo je tu moznost ze kečd to bude natahovat jeho to uz bavit nebude a ukonci to.Ved vstach je aj o sexe nevravim ze len onom ale aj onom.
Heh vek nikdy nebol problemom problem je v tom ze on jej dostatocne nedokazuje ze sa mu paci taka aka je a ze ona ma strach a zbytocne proste je to trapas A ma 17 rokou a este panna hm divne
ved nech sa o tom pozhovaraju medzi sebou, preboha. A ked ona nechce, tak nechce. Co ju ma ten chalan znasilnit, ci co? Zenu nemozno nutit k sexu, hlavne nie po prvy krat. A podla mna, sex by mal mat par iba vtedy, ak sa naozaj miluju (pozor! miluju, nie len lubia), a ak to spolu myslia naozaj vazne, ze by chceli aby ten vztah trval minimalne do konca zivota. Inac nevidim zmysel preco by mali pariky sexovat. Nehovorim ze sex az po svadbe, ale ze aby tam skutocne bola ta laska, a aby sa naozaj MILOVALI.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
cize neries cudzie problemy.. si to vyriesia isto sami
a zakladatelke - presne, neries cudzie problemy