no, moj kamoš sa chce vyspať z mojou kamoškou pochopitelne spolu chodia uz dost dlho a on by to už aj chcel, viem to preto lebo som sa ho na to spítala, a zasa tá moja kamoška tuší že on sa s nou chce vyspať ale ona to veľmi nechce, bojí sa, ci to nebude
Ved nech sa o tom pozhovaraju medzi sebou, preboha. A ked ona nechce, tak nechce. Co ju ma ten chalan znasilnit, ci co? Zenu nemozno nutit k sexu, hlavne nie po prvy krat. A podla mna, sex by mal mat par iba vtedy, ak sa naozaj miluju (pozor! miluju, nie len lubia), a ak to spolu myslia naozaj vazne, ze by chceli aby ten vztah trval minimalne do konca zivota. Inac nevidim zmysel preco by mali pariky sexovat. Nehovorim ze sex az po svadbe, ale ze aby tam skutocne bola ta laska, a aby sa naozaj MILOVALI.
Seagull1//uhm,aj podla mna by maly mat sex iba ak s a miluju lenze v dnesnej dobe to tak neni, napr. moju spoluziacku nechapem pacia sa jej chalani nad minimalne 23rokov a hned jak mala 15 jebala a potom nam hovorila som prva,som prva...a ete jebala s vyse 30rocnim a on jej dal mobil stale jej dobija kredit zato ze raz zacas jebu..ale na nu sme uz od asi 6triedy hovorili ze to bude k.rva...ale co uz taky su ludia skazeny
Nečítal os msi ostatné názory, ale pripadá mi to akoby si mala tak trinásť rokov a riešila problémy rovesníkov... jednoducho povedáne, napomôž veci a budeš mať z toho aspon dobrý pocit, že si to oni užili...
Ja to tak robím vždy, kua.. mal by osm s tým prestať a začať saa sterať už ajk o seba... akurat neriešim taketo banality.
Klokani: zial, taky je svet. niekedy sa mi zda ze ludia rozmyslaju len svojimi pohlavnymi organmi, a preto sa tak aj chovaju. Keby si tie dievcata uvedomovali, ze co to je, ale oni nic.... ale nastastie, vzdy sa najde aj nejaka normalna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tak chodia spolu, on ju chce nalozit, ale ona sa hanbi za postavu??? na 17 trochu dementne.
a boji sa ze to bude boliet? co je jedina na svete co to ide robit prvy krat? alebo ked to bude robit o 2-3 roky tak to bude boliet menej?
OMFG
zase z toho nerobte kovbojky
Ja to tak robím vždy, kua.. mal by osm s tým prestať a začať saa sterať už ajk o seba... akurat neriešim taketo banality.
alebo ide priamo o teba? len neviem, ako si myslis ze by ti s tým mohol pomôcť tu......
A fakt nemusím tieto tipy čo riešia problémy iných...to nemajú vlastné starosti??