Ja som prešla viacerými štádiami Raz som bola vnímaná ako "tá čo má o 10 rokov staršieho", potom ako "tá čo furt mudruje", neskôr ako "nacistka/rasistka/homofóbka/extrémistka", vzápätí, ak nie súčasne som bola "tá, čo má otca z Libanonu" (a "ľudia" ma tu tagovali pri horiacich Koránoch).
No a teraz som zrejme "tá, čo čaká bábo".
A v celej histórii môjho pôsobenia bolo určite veľa ľudí, čo ma nemuseli ale našli sa aj takí, s ktorými som si sadla a sme kamoši aj v real life
nejako ma nezaujíma ako ma tu ludia vnímaju ale ani si nemyslím že je to tu banda debilov kedže som súčastou tejto komunity ....ono to ide vekom , kedysi ma to zaujímalo ale postupne z toho človek vyrastie a až tak mu nezáleží na názoroch cudzích ľudí
@narazuvzdornaa nepodcenuj svoju birdz karieru, ja som nahodou tvoja fanusicka odkedy existujem tu na birdzi aj ked sa tu nikdy k nicomu nevyjadrujem a vobec o mne nevies a som si ista ze takych je tu viac!
jo a minule som ta videla v autobuse a zlepsila si mi naladu
@narazuvzdornaa v 80ke, na einsteinovej som vystupovala a ANO MALA jezis neverim ze si si ho vsimla a este aj zapamatala a spojila si to s tymto mojim prispevkom. to je tak zlate! ^^
tak ja nie som uplny komplet troll, skor sa rad pytam a zakladam idiotske fora/veci ktore ludia zamerne nerozoberaju,su tabu, co teda mozno je trollovanie... sam nwm uz co je troll
@ohavnost pane boze ukludni sa ty mas nejaky stihoman asi, ja som ti nikdy nic neurobila tiez som ani nevedela ze existujes a zrazu ti chcel nieco okomentovat fotky toho co varis napr a zistim ze som bloknuta -.- a viem ze vela dalsich ludi to iste, a potom ti tuto zo srandy napisem nieco a hned utocis, asi by som sa zamyslela nad svojimi reakciami trosku ci nie su kusok prudke nahodou
A čo ti bráni, aby si namiesto náreku
o nezobrazení dlhých možností a strate
pointy (keď už nám pribudla ďalšia super
zmena k horšiemu - odseknuté vety)
dal všetky v plnom znení do prvého komentu ???
Kua chlapi, prečo fňukáte a neriešite (keď sa
v pohode dá).
Často. Skoro vždy. Stále.
@vymyslinick
1, nie som chlap
2, nevadí to
3, nepamätala som si presné znenie všetkých možností presne tak, ako boli pôvode
4, bola to prvá spontánna reakcia po pridaní fóra
5, po zistení, že z toho, čo je tam napísané, je celkom pochopiteľné, čo sa tým myslelo aj keď sú niektoré vety odstrihnuté, som nemala potrebu
6, ak by boli vypísané pod sebou, nemyslím si, že by ich veľa ľudí prečítalo
7, nezovšeobecňuj
1. Mea culpa ... to je tým, že na určenie pohlavia
mi stačí, keď Birdz napíše: Fórum pridaL (bez "a"),
pomýlilo ma, že inde, neviem, či všade inde, to
dáva do správneho tvaru.
7. Máš naprosto pravdu, snažím sa tým riadiť, ale nie
vždy sa mi darí.
Ale zasa, berme to pozitívne, prechádzaš u mňa zo stavu
"nepozná ma" (možnosť tretia) do stavu
"píše gramaticky a logicky správne", čo v tejto komunite
nie je až takou samozrejmosťou.
A vôbec, prečo keď už Birdz chce osekávať príliš dlhé
"niečo", tak prečo to nerobí už pri písaní priamo?
Bad, bad, badest (worse than worst) Birdz!
neviem,dakedy to tu ficalo,blogy,ankety,stretka. od 2006-2009 som bola aktivna, ale teraz neviem. zda sa mi že sem chodi 5 a pol ludi a vsetci su k sebe zli a hnusni. takže neviem,či ma niekto pozna. v reale už tu nepoznam nikoho,predtym to bolo ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ktorá možnosť je tam pre mňa?
@georg21 aby to bola väčšia sranda a nemohol si sa zaradiť všade. i keď niektoré sa prekrývajú, musíš zvoliť tú najjednodznačnejšiu
No a teraz som zrejme "tá, čo čaká bábo".
A v celej histórii môjho pôsobenia bolo určite veľa ľudí, čo ma nemuseli ale našli sa aj takí, s ktorými som si sadla a sme kamoši aj v real life
A @Marleymt , choď sa učiť!
a ja ťa poznáám, hahaaa!
Ňe.
@likjul
jo a minule som ta videla v autobuse a zlepsila si mi naladu
je to tak, cítim obrovskú negatívnu energiu, ktorá vychádza z tohto portálu
@vitocorleone
A čo ti bráni, aby si namiesto náreku
o nezobrazení dlhých možností a strate
pointy (keď už nám pribudla ďalšia super
zmena k horšiemu - odseknuté vety)
dal všetky v plnom znení do prvého komentu ???
Kua chlapi, prečo fňukáte a neriešite (keď sa
v pohode dá).
Často. Skoro vždy. Stále.
1, nie som chlap
2, nevadí to
3, nepamätala som si presné znenie všetkých možností presne tak, ako boli pôvode
4, bola to prvá spontánna reakcia po pridaní fóra
5, po zistení, že z toho, čo je tam napísané, je celkom pochopiteľné, čo sa tým myslelo aj keď sú niektoré vety odstrihnuté, som nemala potrebu
6, ak by boli vypísané pod sebou, nemyslím si, že by ich veľa ľudí prečítalo
7, nezovšeobecňuj
1. Mea culpa ... to je tým, že na určenie pohlavia
mi stačí, keď Birdz napíše: Fórum pridaL (bez "a"),
pomýlilo ma, že inde, neviem, či všade inde, to
dáva do správneho tvaru.
7. Máš naprosto pravdu, snažím sa tým riadiť, ale nie
vždy sa mi darí.
Ale zasa, berme to pozitívne, prechádzaš u mňa zo stavu
"nepozná ma" (možnosť tretia) do stavu
"píše gramaticky a logicky správne", čo v tejto komunite
nie je až takou samozrejmosťou.
A vôbec, prečo keď už Birdz chce osekávať príliš dlhé
"niečo", tak prečo to nerobí už pri písaní priamo?
Bad, bad, badest (worse than worst) Birdz!