ja som tiez vzdy ponocovala a zrazu som sla na dovolenku kde som o osmej musela vstavat na ranajky a veru za chvilu pojdem aj spat. otocila som si rezim, konecne.
už štvrtý deň sa snažím ráno vstať a ísť behať..nieje to možné , ponocujem a vstávam o desiatej ..keď príde škola ,zase to bude "seriem na prednášku , spím dalej" ..ide na mňa zimný spánok.
ja vacsinou okolo polnoci ked som doma a ked von tak hocikeyd neskor ale teraz co robim poobedne tak pridem o 12 z roboty a nemozem zaspat az niekedy okolo 3 ..a ked mam rannu tak sa idem zabit .. katastrofa neviem ako si zvykenm ked budem musiet vstavat do skoly ..tu je este o hodinu menej cize to je este horsie ..no nevadi som najprisposobivejsi tvor na svete
@nicolletz presne to sa stalo aj mne ze som do siestej rana nemohla zaspat, no ja som sa narozdiel od teba len prevalovala, pretoze som si vravela ze ked si zapnem film tak sa uz kompletne preberiem a stale som dufalaze zaspim
cez prazdniny max do pol 4 .. ale jak začne škola tak O_o budem vstavať o 4:30 takže na pc si budem môcť dovoliť byť len asi do 1 ked budem chcieť normalne fungovať...
o 12 sa snažím po celý rok, ale teraz v lete, ked sú rôzne nezvyčajné udalosti, tak som si vela krát narušil režim. naposledy predvčerom, ked som išiel spať asi o pol piatej. ale včera som už zase išiel spať normalne a už by to malo byť ok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale včera som šla už o jednej! do postele
ale zaspala som až o tretej
ja som hore tak do 01:00 - 01:30 a to je jedno ci vieknd, ci skola ci prazdniny. ale uz by som to mala zmenit lebo to nie je moc dobre
6:30 ráno vstávam, takže keby som šla spať o 3:00 tak asi v robote zaspím
ale keď už budem mať job, určite sa to zmení