Princip pozna kazdy, najdi uzivatelovi, ktory komentoval nad tebou zenu/muza z Birdz-u o ktorom si myslis, ze by sa k nemu hodil. Zdovodni svoj vyber. Pre prehladnost tagujte poradie, komu urcujete partnera/partnerku.
@sandy114 ja som to tak tiež prečítala, a až pri @15 som si uvedomila, že som to prečítala zle smutné, že už mi to ani neprišlo divné s tou paprikou...
ja neviem s kym by sa poparikovala @lawey ale ja by som sa poparikovala s @sprejerka01 a spolu by sme sa poparikovali este s @k4r4 a boli by sme taka seksi trojka
@lochnessko ale šak ja nie som toto žensky orientovaná a tu nejde pokiaľ som to dobre pochopila, že kto nemá partnera, ten sa spáruje, ale ku komu by sa ten dotyčný hodil a aj dôvod prečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
144 komentov
@greyness kto iny ako @n0win0u predsa
@n0win0u to znelo akoby si nebol spokojný! mám ti prísť dať facku??!!!!??
@greyness nebud zla k nemu, on si to nezasluzi
(baj d vej ako rychlo som sa naucil pisat tvoj nick,kedze ho pouzivam ako heslo na niektore miesta
@m1rko
@purenarcissism ja ťa !
slečne @68 však neviem priradiť nikoho, keďže ju tu akosi vidím prvýkrát a neviem o nej nič
a k @68 by som dala @lochnessko
ale ako vyššie kukám ani @sugy1 nikoho nema popa(p)rikovaneho,tak som vas teda spojila
a ja si neprosim nikoho,dakujem
ja mám @unspoken -a
@luky heeeej nekukať
(a hej,pochopila som princip! )
@lochnessko môžeš po nás hodiť očkom
a
@pubi + @hnisko = VTL
a hej,toto si nema nikto vsimat,akoto,ze si si to vsimol!kruci! :´(
@schizoofrenik s @12pusinka16
@lenkaska1 dik DDD
či?