Popíšte dôvody prečo si na stránkach ako BIRDZ.SK miesto pravého veku uvádzate vymyslený vek (napr. že máte 2 roky alebo tak)
Lebo neverím, že dvoj-troj ročné dievčatká dokážu písať také skvelé blogy ako niektoré tuto na BIRDZi, a väčšina 5 ročných chlapcov vyzerá na fotkách tak na 18 rokov
Ja to akceptujem, že tajíte svoj vek, mňa by ale zaujímalo prečo?
podobne aj men sa to nejako vymyká z normálneho myslenia máš tolko rokov kolko máš a tolko aj budeš mať nikdo ti vek zmenit nemože D ale šak terba chápať
Podľa mňa to je naozaj aj tým, že sú tu jedinci, ktorí ti pozrú na vek a oznámia ti "Veď ty máš len toľko a toľko, nemáš ani právo sa k tomu vyjadrovať, nieto ešte aby bol tvoj názor braný vážne"
(Áno a teraz myslím hlavne jedného konkrétneho nemenovaného DOSPELÉHO a SKÚSENÉHO človeka, ale robia to tu podobným spôsobom viacerí...)
no mna sa to netyka nemam preco klamat o svojom veku ale vacsina to moze robit preto aby pri diskusiach nebol zavadzajuci ich vek..lebo niektori vedia preto ludi sprdnut..ked sa nejaka 14 rocna vyjadruje k veciam o ktorych podla vsetkych nema este paaru
presne ako @zuzushiq povedala.. aj keď si prejdete pár otázok na fórach kde odpovie 13-14 ročný človek, ostatní ho (no nie vždy) sabotujú tým, že je príliš mladý aby o tom niečo vedel..
Nie že by som sa hanbila za svoj vek.. Je mi to šumafuk osemsto tristo ale proste takto aspoň ľudia neposudzujú podľa veku, ale podľa toho čo daný človek napísal.. Toť moj názor..
A nie je to tak, ze vacsina 14 rocnych vedia o danej teme a celkovo o zivote hovno? Samozrejme nie je to pravidlo, ale vo vacsine pripadov je 14 rocny bez povinnosti, skusenosti atd.
Aj nam picovali dospeli do veku a mali nas za deti a co? Presli sme si tym a hotovo. Nechapem, preco sa dnesne detiska snazia ignorovat fakt, ze su DETI.
ak má niekto 17 rokov a uvedie, že má 6, beriem to ako "nič vás nie je do toho, koľko mám rokov, ale niečo tam musím mať napísané", prípadne "chcem byť dievčatko"
ak má niekto 17 rokov a zámerne uvedie, že má 18, beriem to skôr ako "som chudák"
Problem casto nie je v tom, ze maju 14. Problem je v tom, ze v 14 sa pokusaju riesit veci o ktorych v ich veku este vela vediet nemozu a ak uz vedia, tak je to skor na zaplakanie.
Zabilo ma forum, kde jedna baba napisala, presne v takom nejakom veku nieco taketo:
"Preco o nas vsetci hovria, ze sme kurwy, ked mi len mame radi sexik"
Dobre a k teme. Preco mam v profile vek 7 rokov? pretoze sice oficialne mam 21, ale vsetci kamarati mi hovoria, ze mam maximalne 6. V Maji som mal narodky, tak som podrastol
@kvimbi ale ja nehovorim len o temach o sexe( ano vačšina 14ročných dievcat su kurvy ,je to dost zle ale nieje to tak zo všetkými)často krát sa stáva ,že aj v normálnych témach(tych tu je sice v poslednej dobe tiež pomenej) sú názory 13-15ročných zhazovane len koli veku nech su akokolvek dobre autor ma predsa len 14 co o tom moze vedet..
dlho som mala svoj skutocny vek (18 rokov) ale potom som bola velmi smutna a citila som sa tak infantilne tak som si dala najnizsi vek co sa dal.citila som sa nostalgicky a nechce sa mi to menit spat a paci sa mi ze som dievcatko
je uplne jedno ci mam v profile 17,18 21 25 ci 1o alebo 50
i tak pravy vek vedia len ti ktori chcem aby to vedeli..
dalsia vec co sa zmeny veku tyka.. mozno to niekomu pripada zaujimavejsie, ini to maju z recesie..
ja osobne som tu mal svoj pravy veka som si ho trz zmenil.. kedze si ho vsak neviem nastavit na rok ci 2 tak mam 11-10 a mal by to byt pocet rokov co som tu na birdzi.. i ked sam neviem ci to tak sedi..
No nemam slov na tuto vec....hmmm....no si myslim,ze taki people,co si tu vymyslaju svoj vek a klamu,nemam rada,neviem preco si tam nehodia svoj,su to falosni ludia,ja napriklad si vzdy pisem svoj skutocny vek a nevymyslam si ho....fakt neviem co su to za people.netreba im verit
neviem ako vy ludia ale ja som si dal taky vek proste preto lebo mi to prislo zabavne a bydlisko som si dal podla svojho dusevneho stavu....je mi uplne jedno ked si niekto povie ze mam malo rokov na to aby som sa rozumel (mimochodom mam iba 17 a som na to hrdy) taky clovek mi nestoji o to aby som sa trapil...proste poviem svoj nazor ludom co to zaujima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Inak, to len tak btw, prečo mi neukazuje správny vek, keď už takmer dva mesiace mám 22?
(Áno a teraz myslím hlavne jedného konkrétneho nemenovaného DOSPELÉHO a SKÚSENÉHO človeka, ale robia to tu podobným spôsobom viacerí...)
alebo sa len chcui citit mladsii
keď je tu profil ako dotaznik tak aspon vek si môžem nechať v hlave...
a inak každému kto sa ippýta v TS na vek napíšem ten vek ... tak čo riešite?
Nie že by som sa hanbila za svoj vek.. Je mi to šumafuk osemsto tristo ale proste takto aspoň ľudia neposudzujú podľa veku, ale podľa toho čo daný človek napísal.. Toť moj názor..
Aj nam picovali dospeli do veku a mali nas za deti a co? Presli sme si tym a hotovo. Nechapem, preco sa dnesne detiska snazia ignorovat fakt, ze su DETI.
ak má niekto 17 rokov a zámerne uvedie, že má 18, beriem to skôr ako "som chudák"
a neobuvali sa do ich veku
Zabilo ma forum, kde jedna baba napisala, presne v takom nejakom veku nieco taketo:
"Preco o nas vsetci hovria, ze sme kurwy, ked mi len mame radi sexik"
Dobre a k teme. Preco mam v profile vek 7 rokov? pretoze sice oficialne mam 21, ale vsetci kamarati mi hovoria, ze mam maximalne 6. V Maji som mal narodky, tak som podrastol
je uplne jedno ci mam v profile 17,18 21 25 ci 1o alebo 50
i tak pravy vek vedia len ti ktori chcem aby to vedeli..
dalsia vec co sa zmeny veku tyka.. mozno to niekomu pripada zaujimavejsie, ini to maju z recesie..
ja osobne som tu mal svoj pravy veka som si ho trz zmenil.. kedze si ho vsak neviem nastavit na rok ci 2 tak mam 11-10 a mal by to byt pocet rokov co som tu na birdzi.. i ked sam neviem ci to tak sedi..
mimochodom, nie su fora urcene na to, aby kazdy dostal priestor pre svoj nazor?
a ak je niekto trotel alebo decko, pekne sa to ukaze.........
k téme, možno si to niektorí dávajú preto, lebo je napr. dotyčný/ná registrovaný/ná 3 roky na birdzi, tak si tam hodí trojročné dievčatko
inak nejako ma to nezaráža kto si tam čo dáva, nepozastavujem sa nad tím...
alebo je za tím nejaký osobnejší dôvod?
Čo tak možnosť "zverejniť okres" a osobitne nejaký ten text medzi vekom a statusom?