Totiz strasne sa mi paci jedno dievca ma tak isto ako ja cize 15 rokof vsetko sa to zacalo pisanim a po nejakom case sme spolu isli konecne von a ona sa mi strasne paci hlavne dusevne asi som sa zblaznil do nej neviem ako vnima ona mna. ale asi nie az ta
@mikael2 ja som si prvu pusu vypytal za odmenu skus to aj ty nejak A potom na druhykrat som povedal, ze mam chut spravit nieco za co mozno dostanem facku a vybozkaval som ju Facku som nedostal, opatovala vsetko spat Tipujem, ze pri tebe to bude stejne
Baby nemaju radi nervozitu. Daj si kusok alkoholu, to VELMI pomaha proti treme. Ale fakt len kusok. Uplne fakt ze minimum. Zazraky to robi. (A aby ti nepachlo z huby)
keby sa kvoli mne takto strachoval nejaky chalan tak by som bola najstastnejsia pod slnkom...nicoho sa neboj, jednoducho to urob vtedy ked sa na to budes citit ty a tak ako chces...preco by si sa mal riadit niekym inym? a mohol by si vediet ci ta baba chce, aby si sa na nu vrhol alebo jej dal nejaku romanticku pusu...
brachooo, to ide samo! a ved nemas co posrat, urcite lepsie ked jej skusis dat pusu a ona nebude chcet, ako ked jej ju nedas a potom si to budes vycitat...
fakt nemas co posrat podla mna, ale ako na to, to ti nepovie nikto, to musis sam vycitit podla mna..
chod do toho nemas co stratit a ked ta volala par krat von tak to nieco znamena.a cho na to pomali bo sa ta zlakne.ale jednopadne urob prvi krok a uvidis .prajem vela stastia.
ked uz na to bola spravna chvila a ona na to cakala, tak ked pride dalsia tak uz necakaj ty...maximalne sa uhne no co a bude z toho pusa na lice...heh a co sa tyka toho ci s otvorenymi ustami ...tak to si dufam nemyslel vazne , daj si pozor aby si nemyslela ze ju ides zhltnut
nie fakt, ja zatvaram oci pri bozku takze je mi to asi jedno ale neotvaraj usta skor ako musis
presne tak ako vravel @pernik ona sa neodtiahne, toho sa neboj hlavne nebud nervozny (no na tvojom mieste by som ten alkohol vynechala) a rob presne to co chces a rob to tak ako to v tej chvili citis Ak ta volava von, mas takmer vyhrate...a ak je to tak, ze bola prilezitost a ona chcela, tak mas vyhrate uplne....teraz je rad na tebe...Good Luck...a potom daj vediet ako si dopadol...
ako baba, ktorá si o sebe myslela, že sa odtiahne ešte aj keď bude chcieť a nakoniec to prežila bez ujmy, môžem povedať, že sa neodtiahne. v ostatných veciach ti nemôžeme poradiť, budeš už vedieť, keď k tomu dojde. jeden bozk na líce na rozlúčku by nemal byť nič vulgárne, ak si sebou nie si istý a tam nemusíš riešiť nič s ústami ani ničím. a neboj, aj ona má určite nervy
je to individualne, ale podla mna spravny moment na prvu pust je, ked na chvilu ostane ticho pozerate sa na seba z minimalnej vzdaienosti a zrazu proste citis, ze sa k sebe priblizujete a nechces to zastavit... nezacinaj s otvorenymi ustami bozkavaj ju nezne najprv na pery a pokial ma zaujem o tu pravu tak usta zacne otvarat pomaly sama.. a dalej uz sa to specifikovat neda... tot moj nazor, ale u kazdeho je to inak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ono to ide samo.
brachooo, to ide samo! a ved nemas co posrat, urcite lepsie ked jej skusis dat pusu a ona nebude chcet, ako ked jej ju nedas a potom si to budes vycitat...
fakt nemas co posrat podla mna, ale ako na to, to ti nepovie nikto, to musis sam vycitit podla mna..
nie fakt, ja zatvaram oci pri bozku takze je mi to asi jedno ale neotvaraj usta skor ako musis