Baby,dnes som mala zobrat poslednu tabletku z blistra, ale niekde sa mi zapatrošila, sme na chate a momentálne sa nemam ako dostat do lekarne, bude to moc pruser ked ju neuzijem? pred menstruaciou by som mala byt prakticky neplodna, nie? nasledujucich 7 d
ak si odcestovana a nic neplanujes, tak je jedno, ci si plodna alebo nie (aj ked mozno si). ak si ju nedas, nic sa nestane, len nemozes urobit vacsiu pauzu ako 7 dni, takze sa ti to posunie o jeden den dopredu
@4 lebo pauza by mala byť 7 dní, a keď tak radšej menej ako viac.
a nevadí keď ju neužiješ, ja bežne posledné 3 vyjebem do záchoda lebo už mi preskakuje z hormónov
najbližších 7 dní po poslednej tabletke si chránená, takže ak nechceš narušiť účinok, začni brať nové balenie tiež o deň skôr. potom bude všetko v poriadku. ak sa ti nedá a pauzu musíš urobiť dlhšiu, preventívne sa chráň aj iným spôsobom prvých 7 dní od začatia brania nového balenia, lebo je tam riziko, že k ovulácii dôjde. ale to si myslím, že nie je také ťažké dodržať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a nevadí keď ju neužiješ, ja bežne posledné 3 vyjebem do záchoda lebo už mi preskakuje z hormónov