podla mna skaredym a zakomplexovanym ludom ide o vnutro a tzv "dusu" pricom nam - peknym a uspesnym ide o sex a pudovost lebo dokazeme lubit sami seba a neriesit vztahy a inych
nepacia sa mi rovne ako dosky, chude hej, teda pokial ma nejake prsia a okruhly zadok, ideal. Cernosske velke rite nie, obrovske melony su moc a iba umele mozu vyzerat dobre. Ide hlavne o sumernost tela. Teda volim oboje, prsia a zadok s rozsirenymi bokmi, nemozem ani jedno vynechat, lebo viem, ze by som mohol najst aj krajsiu. A hej, niekedy si clovek nevybera ideal, ale v tomto som vyberavy.
@6 konecne to niekto napisal, neznasam tie pokrytecke reci typu, ide o to co mas vnutri a bla bla bla
aby som odpovedal aj na otazku tak cicky
btw neviem co tu vypisujete blbosti typu rozum atd. ked sa zjavne pytala ci prsia alebo zadok, cize fyzicku vec, tak neplette jablka s hruskami prosim a nesnazte sa za kazdu cenu byt dolezity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aby som odpovedal aj na otazku tak cicky
btw neviem co tu vypisujete blbosti typu rozum atd. ked sa zjavne pytala ci prsia alebo zadok, cize fyzicku vec, tak neplette jablka s hruskami prosim a nesnazte sa za kazdu cenu byt dolezity