Chlapci,ako to beriete ked maju dievcata/vasa frajerka/ nejaky ten faldik na bruchu..už nejaky ten čas chudnem no ešte je stale čo robit.. postavu mam ako tak v pohode len brucho.. Trapi ma dilema či si kupit cele plavky alebo dvojdielne nejak v pohode
Beriem to tak, že kto má nejaký ten faldík na bruchu, tak nie je človek a mal by ísť do plynu.
Bože, ja si fakt nie som schopný predstaviť, že som s osobou ktorú mám rád a zrazu pôjdem riešiť, či má postavu dostatočne uspôsobenú estetickému diktátu nejakých časopisov alebo nie.
Ak s tým nie si spokojná, pokús sa s tým niečo urobiť, no pre seba nie pre chalanov.
Osobne ma vždy najviac pobavia chalani, ktorí si robia medzi sebou srandu z pribratejších báb, ale nemajú problém s nejakou vyspať. Prefackala by som ich.
vôbec také niečo nerieš. prosím ťa skús prijať to ako vyzeráš a maj sa rada taká aká si ... ach aký by bol tento svet nudný keby po ňom chodili len ženy s mierami 90-60-90
podľa mňa pokiaľ sa žena cíti fajn vo svojom tele tak ju tak berie aj okolie
moj nazor je taky ze vacsina chlapov je spokojna aj ked ma zena nejaky ten faldik ako pises a dost ich je co su spokojnejsi ked ho ma ako keby ho nemala to len vy zeny si myslite ze musite mat tehlicky a 40 kilo ale tak samozrejme tym nenabadam zeny aby sa vyzrali na 150 kilo
no ja mam rad atleticke ci chudsie typy, moja ex si stazovala na zadok, ale ja som nie pokrytec vzhladu, pokial je to trocha... Neviem co je faldik, mne skoro vobec nevadi viac nadmerneho tuku, pokial je o tom rec, ale z dlhodobeho hladiska sa ti vytvori celulitida, ktora sa mi uz hnusi@lolita589
@myschka brušáky je nepomožu ked svaly su schovane pod tukom...dietu to chce...ale nie dietu aku si žena predstavi pod tym nazvom (jest 1x za den) ...ale normálnu dietu fitness
Ja mám faldu na bruchu jak celý birdz všetky faldy na všetkých častiach tela a ľúbi ma frajer jak koňa a sexujeme o život , nerieš to boli časy kedy som sa ľutovala a riešila... A plakala a preklínala PCOS že nemôžem schudnúť a teraz nič, normálne si žijem, oblečiem si, čo sa mi páči a cítim sa sebavedomo. a práve keď sa cítim ok a vyrovnaná zo sebou tak ma tak berú aj ostatní. A teraz v lete už nič vôbec nejdem riešiť, plavky mi sedia čo som si kúpila, možno od septrmbra skúsim máknuť na sebe , ale teraz si idem užívať
keď som začal chodiť s priateľkou bola trochu pri sebe, také veci osm neriešil ... rokmi sa z nej stala fitnes trénerka a postava jak lusk a to teraz nesrandujem
ked ti nevidno panvove kosti či rebra prílišne... tak ok , ked maš tuky na bruchu príliš, tak chalanovi to je jedno, ale bol by často radšej(ja tiež) ak by si to chcela zmeniť ...
- prvy obrazok - to by malo isť proste z vlastnej iniciativy ked sa vidim v zrkadle dole, a proste športovať, behať a neviem čo, aspon prijemne využity volny čas.
- takisto prvý obrázok, nieje to zlé, proste keď si si partnerku vybral takú aká je tak ju máš rád tak či tak, a páči sa ti stále, ale tá iniciatíva vyzerať dobre ked sa kuknem do zrkadla, by tam fakt mohla byť Ked nebude no tak nevadi, ale bolo by to ++ nie len +
mne to vadí a s takou by som ani nič nezačal oooo michal je namyslenýýý debil ! .... ne, ale chcem dievča ktoré športuje a má podobné záujmy ako ja..každý človek by mal mať zdravý pohyb..keď človek nešportuje tak zanedbáva 50% na sebe, pretože môžme rozvíjať duševnú a fyzickú časť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Bože, ja si fakt nie som schopný predstaviť, že som s osobou ktorú mám rád a zrazu pôjdem riešiť, či má postavu dostatočne uspôsobenú estetickému diktátu nejakých časopisov alebo nie.
Osobne ma vždy najviac pobavia chalani, ktorí si robia medzi sebou srandu z pribratejších báb, ale nemajú problém s nejakou vyspať. Prefackala by som ich.
podľa mňa pokiaľ sa žena cíti fajn vo svojom tele tak ju tak berie aj okolie
Si to sexom vypotila.
- prvy obrazok - to by malo isť proste z vlastnej iniciativy ked sa vidim v zrkadle dole, a proste športovať, behať a neviem čo, aspon prijemne využity volny čas.
- takisto prvý obrázok, nieje to zlé, proste keď si si partnerku vybral takú aká je tak ju máš rád tak či tak, a páči sa ti stále, ale tá iniciatíva vyzerať dobre ked sa kuknem do zrkadla, by tam fakt mohla byť Ked nebude no tak nevadi, ale bolo by to ++ nie len +