Potrebovala by som krámy dostať o také 4 dni skôr ideálne. No nesmie to byť zasa skôr ako o týždeň. Zložité to je Neviete čo by tomu mohlo pomôcť? Počula som niečo o jedení citrónov. Skúšali ste to? Funguje to?
Ale prosím si iba také rady "bio". Maličk
no to asi sa ti nepodarí, hlavne citróny to tuším odďalujú, nie približujú.
a keď sa budeš stresovať aby si to čím skôr dostala, tým neskôr to dostaneš takže neviem no
skús červené víno, alebo teplý kúpeľ. tieto babské rady však nie sú 100%-né, každý organizmus je iný a na každého zaberá/nezaberá niečo iné.
ja sa môžem snažiť jak chcem a skúšať všelijaké prírodné recepty a aj tak ich furt dostanem keď nechcem
ešte mám spolužiačku, ktorá myslím nejaký týždeň nejedla a myslím, že sa sťažovala, že nemá krámy. Takže nejesť by asi fungovalo. Ale asi to nie je dobré riešenie. Minimálne teda idem na akciu, kde budem veľa športovať, takže bez jedla by to asi nešlo...
@h8u No vidím to tak, že budem experimentovať a dúfať Môžem uzatvárať stávky či citróny fungujú alebo nefungujú asi bude lepšie obrátiť to na žart keď to nezmením
hm tak sa s posuvanim kramov rozluc no co ti poviem
ziadna prirodou vytvorena vec nema skill ti posunut kramy to by potom nevytvarali tie tabletky predsa keby to bolo zjedenim par citronov tak jednoduche nikto do seb nechce pchat chemicky hnoj
mozno tak to skus s placebo efektom alebo ak mas velmi silnu mysel tak prinut svoje telo si ich proste dostat vtedy kedy chces xD
@pinkhero
Ale ako použiť placebo efekt? mám si povedať, že teraz keď zjem napríklad túto jahodu tak dostanem krámy o týždeň neskôr? Alebo ako? Nech tomu aspoň kúsok verím
@strydzatko No tak nejak..
Ale skus to cervene vino ako, som sa kamosky pytala vraj to fuckt pomaha. Nie na litre polku poharika kazde rano si daj kamratka to tak robila a pomohlo jej to.
No s ou myslou povec si kedy chces dostat kramy Oznam to svojmu podvedomiu, oznam to svojmu telu, psychicky sa na to nachystaj a povec to vesmiru. A bude to proste tak
rataj s tym
lebo to tak bude proste xD
lebo.bodka.
Naplánuj si výlet na chatu, alebo niekam kde nie je sprcha, prípadne wellness pobyt a kúpanie sa alebo romantický víkend s priateľom
Obleč si biele nohavice
Dohodni si termín u gynekológa
Ideálne je to skombinovať a ona príde v najnevhodnejší čas
@strydzatko citrony su na oddialenie. Ako ti uz vyssiel pisali - pomaha cervene vino, horuci kupel. Ale som hrda na teba, ze to neriesis chemiou! Len tak dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
este sa to hovori o cervenom vine... ani to nesmies este?
a keď sa budeš stresovať aby si to čím skôr dostala, tým neskôr to dostaneš takže neviem no
ja sa môžem snažiť jak chcem a skúšať všelijaké prírodné recepty a aj tak ich furt dostanem keď nechcem
ale musis si ich ist vypytat gynekologovi
ja som raz do seba liala asi 3 deci 100% citronovej stavy a prisli mi asi na hodinu presne :ehm:
ziadna prirodou vytvorena vec nema skill ti posunut kramy to by potom nevytvarali tie tabletky predsa keby to bolo zjedenim par citronov tak jednoduche nikto do seb nechce pchat chemicky hnoj
mozno tak to skus s placebo efektom alebo ak mas velmi silnu mysel tak prinut svoje telo si ich proste dostat vtedy kedy chces xD
Ale ako použiť placebo efekt? mám si povedať, že teraz keď zjem napríklad túto jahodu tak dostanem krámy o týždeň neskôr? Alebo ako? Nech tomu aspoň kúsok verím
A s tou silnou mysľou to skúsim Som zvedavá
Ale skus to cervene vino ako, som sa kamosky pytala vraj to fuckt pomaha. Nie na litre polku poharika kazde rano si daj kamratka to tak robila a pomohlo jej to.
No s ou myslou povec si kedy chces dostat kramy Oznam to svojmu podvedomiu, oznam to svojmu telu, psychicky sa na to nachystaj a povec to vesmiru. A bude to proste tak
rataj s tym
lebo to tak bude proste xD
lebo.bodka.
Obleč si biele nohavice
Dohodni si termín u gynekológa
Ideálne je to skombinovať a ona príde v najnevhodnejší čas