jaj a este @poke a @melancholik by mohli byt dobra kamaratska dvojka, lebo obidvaja pisu siahodlhe komenty, tak urcite by vedeli filozofovat pri pive (resp. sypanom caji)
a veľmi sa nečudujem, prečo tu vzniklo toľko párov, pevných priateľstiev a zvláštnych societ kadejakých - človek tu má širokú možnosť ukázať sa vkusom, názormi a povahou v relatívne krátkom čase - to je akési ihrisko kde si človek vyskúša rôzne charaktery a môže selektovať to, čo mu sadne najlepšie
čiže, myslím si, že tu vznikne ešte veľa párov - teda, ak birdz neprestane byť birdzom
@melancholik tak klasika christiania má všelijaké podujatia a človek sa dá s kadejakým hipsterom do reči furt alebo čukoláda, tam sa dobre učí a všeličo porába
@doyouhearme no ha ha, ale ano, chodila som so synom skoro-knaza
a inak tiche kludne umelecke duse - hudobnici, spisovatelia, alebo proste ludia, co sa venuju nejakemu umeniu.. nie prilis burlive povahy, nie prilis extravagantny vyzor, introvertna samotarska povaha, kludny ton hlasu, flegmo-melancho
počkať, oné @mielikki a popola a šteňa mali tuším parádne dlhý zoznam pomyselných B párikov... i ked tak dva rocky dozadu, ale co to co som ocula bolo vtipnô .D
@artlover
Hí! Tak teraz som poctene začervenaný! :-S
...a ďalšie "hí", pretože ozaj má slečna @motyylia pravdu, že som ju nepekne zanedbal. Ale ja to hneď hneď napravím, hneď a už aj!
vy egoboosteri, este ze som odolny, ale sechs kvitujem!
@klaudiqaaa ale sa to tu zvrtlo z peknej zalubenej dvojice k tomu, aby sme si dali fotku, birdzaci len chcu aby sme sa stretli... a potom... budem o sebe blogy citat, co?! xD
@melancholik jasné akože..rozumeli sme si (no..nie vždy ale rozumeli!)...ale sme dosť odlišní už aj na výzore je to dosť vidno ...tak som si teraz aj spomenula, ako sme raz kráčali za ruky, ja som sa zrazu začala na neho škeriť a vravím: "Veď my sa k sebe vôbec nehodíme!" on mi dal za pravdu a začali sme sa na tom bohovsky smiať doteraz nechápem
@melancholik ale ako som v zátvorke spomenula - nie vždy sme si rozumeli.
mať iné názory je ok.
aj iné záujmy.
ale boli veci, ktoré som chcela s ním podniknúť, no on nie. a to je také..neviem..pre mňa sú to sklamania.
a nerozumeli sme si v láske. pretože pre mňa znamená oveľa viac, ako pre neho. ja som ochotná urobiť a obetovať viac ako on. nevnímali sme tú lásku rovnako.
@inversi hh, co sa vyzoru tyka, je mi sympaticka aj bejbesex a okrem nej weird, corhellka, zajacik26, maugly, klaudia, shoesmaniac a phantasia a ony to vsetky aj vedia ;-D
a @klaudia je naslapna mina a ja pokojny bojovnik dost protiklady vo viacerych veciach by som povedal vsak? aj ked by sa nasli aj spolocne veci
@melancholik veď ja viem že je tu plno krásnych dievčat, tiež tu mám girl crush a to že by to nerobil niekto zadaný... no.. ja neviem asi fakt som chodila len s čistokrvnými debilmi, keď sa ma aj bývalý snažil presvedčiť o tom ako je vpohode písať dievčatám pod fotky že sú krásne...
@klaudiqaaa ako tak to že si to myslí a že obdivuje krásu (vníma) aj iných dievčat je normálne, ale normálne nie je že to prezentuje aj ... aj pred tebou ... a tak ... to mi príde dosť hlúpe :-S
@melancholik presne! tiež som toho názoru hlavne keď to vidím z tej "druhej strany" keď mi nejaký zadaný typo vypisuje komplimenty cez správy/komenty, mne to príde ako keby mu tá jeho frajerka nestačila keď si musí obzerať baby na nete, čo musí byť pre ňu dosť ponižujúce,... no teda aspoň ja to tak beriem a kvôli tomu mám negatívny postoj voči takému správaniu..
@blackrisq ty vies, ze mam pravdu, sto krat sme sa na tom uz povadili, vecne je s tym problem!! Nasilu stale presadzujes svoju individualitu, pricom ta symfonia nasich dusi je do oci bijuca!! Takto by to ozaj dalej neslo!
@method jasné jasné jasné... keby som nepresadzoval moju individualitu, tak by všetko zaniklo pod tvojím tricepsom! potrebujem mať svoj vlastný kútik, kde by som mal pokoj, lenže ty mi lezieš aj do mozgu a chceš ma úplne asimilovať!
@method čo sa smeješ, mucko? asimilovať je úplne normálne slovo! a vôbec, vôbec sme to nemali rozoberať takto verejne... ale keď KE-BA je veľká vzdialenosť a ty nechceš prísť a ja nemám vlaky zadarmo
@blackrisq ja ich uz tiez nemam zadarmo a tie regiojety sem-tam vypadavaju, pytam sa: kde je ten tajtrdnik co povedal, ze laska hory prenasa, pocujes ma, pod sem a prenes ma!
@219 @blackrisq po fotke ako si hladite tricepsy na nejakom stite ... sa nam uz nikomu nepostavi, to ano,
(alebo este variacia - po fotke ako hladko stite na nejake tricepsy)
btw ani som nestihol pozehnat vasmu vztahu a uz je to prec ... ale zapit to stale mozem, boooyaaa (#everydayisvodkaday #imnotalcoholic #playharddiehard)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
231 komentov
je to take mile
/iba žeby ne/
čiže, myslím si, že tu vznikne ešte veľa párov - teda, ak birdz neprestane byť birdzom
(snáď to bolo dostatočne siahodlné
wait ... what?
lemancholika nekomentujem veď on je mimo a my by sme sa upili k smrti.
žijeeeeem, len som dlho nepôsobil na žiadnych sociálnych sieťach a nemám FB, to ťa mohlo zmiasť .
uzurpátor!
@48
a inak tiche kludne umelecke duse - hudobnici, spisovatelia, alebo proste ludia, co sa venuju nejakemu umeniu.. nie prilis burlive povahy, nie prilis extravagantny vyzor, introvertna samotarska povaha, kludny ton hlasu, flegmo-melancho
ale! na druhej strane by som mohla nosiť tvoje košele.
:letim:
jj @method a @klaudiqaaa dajte nejaku spolocnu fotku !
@36 paci sa mi slovo lemancholik
A myslím, že temer každý muž (a vari i žieňatá) by tu dokázali objaviť nejednu osobu, po boku ktorej, by sa sami radi, aspoň na moment uvideli.
:letim: :letim:
to je chlap
A method a bress tak kamaratsky
ale z tych co spolu nie su mi nenapada nikto
teda napadal ale to mi muselo jebat
počkať, oné @mielikki a popola a šteňa mali tuším parádne dlhý zoznam pomyselných B párikov... i ked tak dva rocky dozadu, ale co to co som ocula bolo vtipnô .D
@simka1311 moje pexeso uz par ma
Prečo práve tá? :-S
@artlover
Hí! Tak teraz som poctene začervenaný! :-S
...a ďalšie "hí", pretože ozaj má slečna @motyylia pravdu, že som ju nepekne zanedbal. Ale ja to hneď hneď napravím, hneď a už aj!
@topanocka diki ale ja chcem niekoho lepsieho
ja a majko!
@sechs
vy egoboosteri, este ze som odolny, ale sechs kvitujem!
@klaudiqaaa ale sa to tu zvrtlo z peknej zalubenej dvojice k tomu, aby sme si dali fotku, birdzaci len chcu aby sme sa stretli... a potom... budem o sebe blogy citat, co?! xD
@matwejo ale trepe, este zeny som sa nebal ^^,
@tosom jj a ee
bo ja si viem k sebe len horsiqa predstaviť..ale my sme sa k sebe vôbec nehodili!
inak aj ja chceem
rozumeli ste si ... to je dôležité ... hodenie sa k sebe, neviem či toto je to najdôležitejšie pokial si rozumiete a chcete rozumieť :-S
mať iné názory je ok.
aj iné záujmy.
ale boli veci, ktoré som chcela s ním podniknúť, no on nie. a to je také..neviem..pre mňa sú to sklamania.
a nerozumeli sme si v láske. pretože pre mňa znamená oveľa viac, ako pre neho. ja som ochotná urobiť a obetovať viac ako on. nevnímali sme tú lásku rovnako.
a @klaudia je naslapna mina a ja pokojny bojovnik dost protiklady vo viacerych veciach by som povedal vsak? aj ked by sa nasli aj spolocne veci
ale pochybujem že ak má niekto priateľku tak vypisuje pod fotky iným dievčatám že sú krásne to by robil len blázon a retarďák
to je to isté akoby si ty tvrdila že, máš priatela ale na B sa ti nikto nepáči
a co sa povahy tyka, najrealnejsie by som si vztah vedel predstavit s @phantasia pokial by zehlila
@method už prestaň s tým egom oj
či vlhkosť je tvrdší ukazovateľ ?
MUHEHEHE
(najkratší Birdz vzťah ever)
:happy:
@phantasia nerehoc sa miiiii
asi by sme sa mali stretnúť v lete niekde v Tatrách, dať tam spoločnú fotku a jebnúť to na Birdz, aby to tu celé padlo
@blackrisq po fotke ako si hladite tricepsy na nejakom stite ... sa nam uz nikomu nepostavi, to ano,
(alebo este variacia - po fotke ako hladko stite na nejake tricepsy)
btw ani som nestihol pozehnat vasmu vztahu a uz je to prec ... ale zapit to stale mozem, boooyaaa (#everydayisvodkaday #imnotalcoholic #playharddiehard)