dievčatá, ktoré dieťa (ešte) nechcú /z hocijakých dôvodov/ a sú rozhodnuté, že ak by náhodou, tak by volili potrat.. - ako sa chránite pred tehotenstvom? stalo sa vám už, že by ste
@estrella5 ...a ty si tu nová, alebo si doteraz nevedela že birdz má sekciu "diskusie"? lebo... inak absolútne netuším ako by si prinajmenšom na tú druhú časť otázky inak nemohla poznať odpoveď, na základe každodenného aspoň jedného "som tehotná?" fóra...
chcela som to poistit aj HAK, ale bohuzial nemohla som si ju dat predpisat
par krat sme skusili aj bez (bez zakoncenia vnutri), to som dovolila bud tesne po menstruacii alebo tesne pred dalsou, aby som si bola uplne ista ze za ziadnych okolnosti nemozem mat plodne dni
@hoperpohroma nemusis mat plodne dni presne v strede cyklu ja tomu tiez uplne nerozumiem ako je to mozne ale nemusis mozes ich mat inokedy kludne aj okolo kramov
a spoliehat sa na prerusovanu suloz s pearl indexom okolo 30 v relativne najplodnejsom veku... ehm
@hoperpohroma jediná metóda, ktorá dokáže s istotou určiť plodné a neplodné dni je meranie bazálnej teploty (prípadne testovanie pomocou ovulačných testov alebo testy robené zo slín - ale to ide do financii) nič iné...... skús si pozrieť na gugli v nejakých diskusiách a podobne koľko žien otehotnelo pred alebo po menštr... je ich hodne
@hoperpohroma k @12 kramy sa tiez udavaju ze kazdych 28 dni a mas kopu zien co maju dakych 21 a tiez tie co maju 35 takze to je tiez taky argument ze vsade sa udava ze v strede..
ale myslim ze vela zien netusi kedy ich naozaj ma ved naco by to aj cloveku bolo to sa zistuje ked otehotnies vtedy ked nemas a zaujima ta ako je to mozne pripadne ked neotehotnies vtedy ked mas teda by si mala podla tabuliek...
@hoperpohroma sklamem ťa, ale otehotnieť sa dá aj počas neplodných dní. Neviem či si presne pamätám informácie čo som čítal, ale vždy je 10 - 20% šanca otehotnieť. Mám kamarátku, ktorá dostala menzes počas sexu a on sa teda do nej bez problému urobil, lebo mysleli, že neotehotnie predsa. No a otehotnela
@hoperpohroma "vo všeobecnosti by sa dalo povedať, že žena môže otehotnieť len približne v strede menštruačného cyklu. Vtedy totiž prichádza ovulácia. Nič však nie je stopercentné a vy môžete ostať tehotná i vtedy ak máte nechránený pohlavný styk tesne pred menštruáciou, po nej či dokonca práve i vtedy ak práve menštruujete. A samozrejme, netreba zabúdať na to, že môže nastať tzv. vyvolaná ovulácia, ktorá môže vzniknúť pri silnom orgazme. "
podľa mňa tu niektorí zbytočne stresujú... ak mám pravidelný cyklus, nemám dôvod nedôverovať svojmu telu ohľadom tých plodných dní. hentie uvedené výnimky sú fakt ojedinelé prípady... a vždy si poviem, že taká výnimočná som ja predsa neni
chlapci to snad nemyslite vazne. Mate o 6 rokov viac vedomosti a skusenosti ako to mlade zmatene dievca, ktoremu to nema kto vysvetlit... Jej birdz gramotnost prichadza akurat ku komentarom s zakladnej uprave profilu. K funkcii hladat sa este nedostala.
@leilla a vieš o tom, že ovuláciu (plodné dni) neovplyvňuje len počet dní v cykle - jeho pravidelnosť, ale aj kopec iných vecí? výnimočnosť je mať plodné dni presne tak ako určuje tabuľka, a nie naopak
@estrella5 to neni vtip. Ci chces mi napisat, ze vies pouzivat tu funkciu vpravo hore s lupou? Alebo ze mas profil inak ako zakladne upraveny? Prispievat vies tiez. vynechal som nieco snad?
Alebo narazas na to, ze si taka mudra, ze tych 2 mladencov, pre ktorych som ten komentar pisal, schovas do vrecka?
@wolskeoko birdz poznám už dobrých pár rokov... nemám dôvod vyplňovať si tu nejak príliš profil, dokonca mám v pláne vymazať aj to čo tam mám ... - prezentujem sa v reálnom živote a nie virtuálnom
tú lupu hore so slovom hľadaj vidí aj slepý a nie raz som ju použila....... svojou diskusiou som skúmala niečo, čo sa vyhľadať nedá... a ten kto číta medzi riadkami, tomu to možno dôjde.. ten kto nie, tak nie
a 2 mládencov hore nepoznám (osobne - ich inteligenciu, intelekt, vedomosti), ale vo všeobecnosti platí, že ľudí dokážem v niečom "schovať do vrecka" a v niečom zas oni mňa.... a bude to tak platiť aj u týchto dvoch chlapcov
@estrella5 tie otazky si nepytali odpoved a prakticky odpovede ani neprisli... nie je hamba povedat/napisat, ze nieco neviem.
Ja si neviem upravit profil tak, aby som mal ine pozadie, ci pismo. No a? ale zasa viem pouzivat funkciu hladania, pretoze ta nie je len o tom, ze tam napises co hladas a ono ti to mozno vypluje. Treba volit spravne klucove slova. Holt, ked to chlapci nasli, ale ty nenasla, tak sa asi stala niekde chyba.
A ta zovseobecnena odpoved o intelekte a zvysnych blaboloch... Nezovseobecnujme, ked si otvorila temu o potrate/antikoncepcii/sexualnom zivote...
@wolskeoko tak áno.. dokážem mladých pánov schovať do vrecka čo sa týka tém potrat/antikoncepcia/sexuálny život spokojný?
ja viem, že mnoho mnoho mnoho párov sexuje bez ochrany a pritom dané dievčatá dieťa nechcú a volili by potrat... ale povedz mi KTO to takto otvorene napíše keď založí tému typu "som tehotná?" "mohla som otehotnieť?" ... chcela som vedieť koľko báb je schopných priznať, že sa stavia k sexu nezodpovedne aj napriek tomu, že je rozhodnutá za potrat....
nájsť odpoveď na otázku či sa také ženy/dievčatá nájdu je veľmi jednoduché a ani to hľadať netreba kedže je to jasné... mňa len zaujímal postoj tých báb a či sa stiahnu a nenapíšu (čo sa viac menej aj stalo) alebo nebudú mať problém danú vec priznať....
.... a nemám problém priznať si, že niečo neviem... neviem mnoho vecí...
@estrella5 drzim sa temy stale tych 6 rokov patrilo k tomu, nie vseobecne. Nemohol by som to napisat vseobecne, kedze ako si pisala, nieco vies lepsie a nieco horsie.
@wolskeoko tak pre blbých (pre mňa) treba napísať či sa ešte držíš témy alebo si odbočil ... ... zas si si ty mohol všimnúť, že veľmi často sa stáva, že niekto vo fóre úplne maximálne odbočí od témy
ja som nehovorila o všeobecných tabuľkách, ale o individuálnom cykle a individuálnom vedomí. i keď nemôžem to vlastne tvrdiť na 100%, lebo tie plodné dni som zatiaľ úmyselne a ani neúmyselne nevychytala
@estrella5 kondomy a neskôr antikoncepcia, keď mi ho tam frajer dal na 3 cm, tak som vyvádzala ako divá, a už som sa videla s bruchom :/ viac krát to veru nerobil.
ja som verná kondómom, tie zatiaľ nesklamali... v podstate a uvažovala som aj o HAK, ale na dobu neurčitú som to zamietla pod koberec a rovnako tak aj čo sa týka Pharmatexu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
to je ako sa pytat, ze ci by ste zrali salat,keby ste boli slimakom ( samozrejme ak ste slimaky )
chcela som to poistit aj HAK, ale bohuzial nemohla som si ju dat predpisat
par krat sme skusili aj bez (bez zakoncenia vnutri), to som dovolila bud tesne po menstruacii alebo tesne pred dalsou, aby som si bola uplne ista ze za ziadnych okolnosti nemozem mat plodne dni
@n0win0u niekto by bol schopný odpovedať aj "chránim sa tak, že nesexujem"... toľko k tej tvojej pripomienke
a spoliehat sa na prerusovanu suloz s pearl indexom okolo 30 v relativne najplodnejsom veku... ehm
idem sa podakovat niekomu tam hore ze zatial som nemala deticky a potom sa asi zakopem a vzdam sexu (a to myslim vazne)
mam fobiu z toho ze by som teraz mala mat dieta
ale myslim ze vela zien netusi kedy ich naozaj ma ved naco by to aj cloveku bolo to sa zistuje ked otehotnies vtedy ked nemas a zaujima ta ako je to mozne pripadne ked neotehotnies vtedy ked mas teda by si mala podla tabuliek...
@najivna jj mas pravdu
vyskusaj este pharmatex vraj s tym dost ludi jebe bez gumy nie do konca a v pohode
ale ofc su aj taki ktori uz svoj pharmatex kocikuju no 100% nemas nic ani hak
HAK brať nechcem a bez kondomu je to predsa len lepšie. Tie používame počas krámov
chlapci to snad nemyslite vazne. Mate o 6 rokov viac vedomosti a skusenosti ako to mlade zmatene dievca, ktoremu to nema kto vysvetlit... Jej birdz gramotnost prichadza akurat ku komentarom s zakladnej uprave profilu. K funkcii hladat sa este nedostala.
Alebo narazas na to, ze si taka mudra, ze tych 2 mladencov, pre ktorych som ten komentar pisal, schovas do vrecka?
tú lupu hore so slovom hľadaj vidí aj slepý a nie raz som ju použila....... svojou diskusiou som skúmala niečo, čo sa vyhľadať nedá... a ten kto číta medzi riadkami, tomu to možno dôjde.. ten kto nie, tak nie
a 2 mládencov hore nepoznám (osobne - ich inteligenciu, intelekt, vedomosti), ale vo všeobecnosti platí, že ľudí dokážem v niečom "schovať do vrecka" a v niečom zas oni mňa.... a bude to tak platiť aj u týchto dvoch chlapcov
ešte nejaké otázky mladý pán?
Ja si neviem upravit profil tak, aby som mal ine pozadie, ci pismo. No a? ale zasa viem pouzivat funkciu hladania, pretoze ta nie je len o tom, ze tam napises co hladas a ono ti to mozno vypluje. Treba volit spravne klucove slova. Holt, ked to chlapci nasli, ale ty nenasla, tak sa asi stala niekde chyba.
A ta zovseobecnena odpoved o intelekte a zvysnych blaboloch... Nezovseobecnujme, ked si otvorila temu o potrate/antikoncepcii/sexualnom zivote...
ja viem, že mnoho mnoho mnoho párov sexuje bez ochrany a pritom dané dievčatá dieťa nechcú a volili by potrat... ale povedz mi KTO to takto otvorene napíše keď založí tému typu "som tehotná?" "mohla som otehotnieť?" ... chcela som vedieť koľko báb je schopných priznať, že sa stavia k sexu nezodpovedne aj napriek tomu, že je rozhodnutá za potrat....
nájsť odpoveď na otázku či sa také ženy/dievčatá nájdu je veľmi jednoduché a ani to hľadať netreba kedže je to jasné... mňa len zaujímal postoj tých báb a či sa stiahnu a nenapíšu (čo sa viac menej aj stalo) alebo nebudú mať problém danú vec priznať....
.... a nemám problém priznať si, že niečo neviem... neviem mnoho vecí...
kebyže nedáš zátvorku, ani neviem
ja som nehovorila o všeobecných tabuľkách, ale o individuálnom cykle a individuálnom vedomí. i keď nemôžem to vlastne tvrdiť na 100%, lebo tie plodné dni som zatiaľ úmyselne a ani neúmyselne nevychytala
šak ale ber to jak bububu, aby si dbala na ochranu! v skutočnosti to možno bolo celkom inak...
ved posledne co ja chcem robit je kocikovat (a to nie teraz ale vseobecne takze sa spravam adekvatne tomu aby sa to nestalo
tak? chcem tú story!