Neviem, či poznáš Feki (malá, chudá, celkom známa v MA, z Rohožníka , no tak ona robila tento rok na tému Homosexualita a bisexualita, tak ja len, že keby si s niečim potreboval pomôcť a poznáš ju, kontaktuj ju
Som proti pretože manželia majú od štátu určité výhody pretože v podstate zmyslom manželstva je výchova a plodenie detí čo je budúcnosť krajiny, svojim spôsobom by manželia-rodina mali vytvoriť základnú bunku spoločnosti. Túto funkciu homosexuáli nemôžu spĺňať tak nevidím zmysel v tom aby mali nejaké výhody a štát im pomáhal (mladomanželské pôžičky, byty pre mladé rodiny atd). Mohol by som to rozpísať podrobnejšie ale musím sa učiť. Ešte podotýkam že voči homosexuálom nemám nič neprekážajú mi a nech si spolu žijú keď sa majú radi ale dávať to na rovnakú úroveň ako manželstvo je nezmysel. Čo sa týka takých vecí ako návštevy partnera v nemocnici to by skôr chcelo zaviesť možnosť akéhosi splnomocnenia.
A vieš o tom, že mnohí homosexuáli sú produktívnejší ako heteropáry a teda výraznejšie prispievajú k ekonomickému rastu krajiny? Keby si homopáry adoptovali deti z domovov, ako sa o to snažia vo Viedni, určite by to pomohlo tiež, nie?
@zasovickovanasrnecka To či sú produktívnejší je irelevantné tu ide o vytvorenie podmienok na výchovu deti. To sa dostávame k adopciám a to už je podľa mňa väčší problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ďakujem Vám za pomoc!
Robím sočku na tému: Problematika registrovaných partnerstiev homosexuálov na Slovensku...
Takže preto...
Neviem, či poznáš Feki (malá, chudá, celkom známa v MA, z Rohožníka , no tak ona robila tento rok na tému Homosexualita a bisexualita, tak ja len, že keby si s niečim potreboval pomôcť a poznáš ju, kontaktuj ju
Ďakujem veľmi pekne!
Jasné, Feki poznám A dobre dlho sme sa nevideli Aj by som bol zvedavý, či by ma ešte spoznala na ulici...
Ale dikes ešte raz!
Aspoň by nám tu potom nerástla ďalšia homofóbna generácia.
(ale to veľmi nie je argument