ako urychlit prichod mentruacie? o 5 dni idem prec...a nemienim sa na more len pozerat!!!..cize ak mate nejake triky alebo overene tabletky tak poradte
Najistejšie je asi ísť ku gynekológovi a predpísať si tie tabletky. Nie veľmi prijemné je dať si pred očakávaným začiatkom menštruácie citrón alebo citrónovú šťavu, ja si ju dávam potom aj tie prvé dni, ked mám mať. To víno urýchli menzes asi v priemere asi tak len o deň-dva, takže ti začne vtedy ked máš cestovať a môžeš to mať aj silnejšie, čo nie je príjemné. Podobne ako to víno pomáha aj kúpel v horúcej vode.
buď choď za gynekom alebo ak chceš urýchliť, mne pomáha, ak vypijem nejaký alkohol, či víno alebo pivo ak oddialiť tak citrónová šťava...neviem, ako to funguje u ostatných ale mne to veľmi pomáha, opila som sa, menzes mi prišiel o týždeň skôr, vypila som dosť citrónovej šťavy, tiež sa mi posunul o týždeň, neviem, ako to zaberá na ostatné ale ak tomuto nedôveruješ, choď ku doktorovi/doktorke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
alebo skoc ku gynekologovi nech ti pichne vyvolávačku