Potrebujem radu na jednu holku!!!...poradte pls...
Cawte...takze prosimvas poradte mi,,,poviem totakto,,,poznam dievca uz 5rokov no a tak pred niekolkymi mesiacmi mi dalo najavo,ze ma omna zaujem,,je aj trochu taky pomalsi typ,,,dufam ze viete ako myslim,,,no a pozval som ju do mesta,,,tam ako vsetko v
...mno s5... ona uz teda vie, ze o nu mas zaujem... dost si to posral ... mam pocit, ze by si sa s nou mal o tom porozpravat, vysvetlit (a bez bozku ) preco a ako...
Noo možno by si mal skúsiť dačo také,že prejaviť sa aký si...pozorne počúvaj čo hovorí,nadvazuj na jej temy...popripade jej ponukni daku pomoc /myslim v tancovani/...bud ako dobry kamarat....a neboj vsetko sa potom vyvinie tym spravnym smerom...drzim palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
tou rukou si zacal pekne... mohol si pockat zo 3 stretka a pri rozlucke dat pusu!( nie bozk)... a potom bohvie, ako by to vyzeral
...mno s5... ona uz teda vie, ze o nu mas zaujem... dost si to posral ... mam pocit, ze by si sa s nou mal o tom porozpravat, vysvetlit (a bez bozku ) preco a ako...